Site-ul e in picioare, pentru a nu se pierde informatii, dar e clar ca nu mai functioneaza in sensul ca nu mai apar stiri acolo. Greu cuvantul asta conservare asa-i?
Facem ce facem si iar suntem deasupra tuturor. Dunarea Galati campioana la hochei.
ho mah ca eu am inteles, vroiai sa spui imbalsamare, nu-i asa?![]()
http://m.liga2.prosport.ro/liga-3/st...meaza-16912046Am revenit pe arena marilor victorii. Suntem singurul club sportiv din țară care ne întreținem stadionul, cu toate facilitățile lui
..........
Am promovat în Liga a 3-a având tribunele alături, în cel mai entuziasmant mod. Încă o dată, felicitări bravilor noștri jucători și antrenorilor Stelian Bordieanu și Eugen Baștină
...........
Am ținut steagul sus în Seria 1 din Liga a 3-a, suntem în plutonul fruntaș și foarte aproape de un nou vis, o nouă promovare. Bravo jucătorilor și antrenorilor! Tuturor celor care au contribuit la revenirea în prim plan a acestui simbol local, Oțelul, vă mulțumesc și vă transmit cele mai sincere aprecieri și urări de sănătate
............
Urmează 2018, anul promovării și consolidării. Trebuie să promovăm în Liga a 2-a, iar Galațiul unit nu poate avea adversar. Nu vom reuși nimic fără implicarea și participarea tuturor forțelor din oraș și din județ. Noi, singuri, suntem neputincioși. Noi doar dăm manifestul de cinste, onoare și devotament pentru Oțelul, pentru Galați. Suntem garanția, certă și dovedită, că tot ceea ce a fost rău în istoria noastră a dispărut și nu se va ma repeta. Oțelul Galați înseamnă forță, onoare și tradiție la poarta Moldovei. Vremurile frumoase sunt cele care vor veni
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Nu uitati: 3(trei) generatii.......![]()
Asta inseamna un B T de calitate: https://amp.dcnews.ro/otelul-a-dispa...ei_701523.html
mortilor, ce mai putzitzi?![]()
Ce sa faca, se inmultesc
Isi fac echipa
BF1ED7F7-D94B-46F2-B78A-BB8C9E65CFFB.jpeg
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
Iancu si FC Timisoara, prima grupare mafiota care a primit o mica pedeapsa. FRF-DNA 1-0.
OTELUL GALATI SUPERCAMPIOANA 2010-2011!!!
Aici este criza economica a Romaniei: http://www.porcisme.ro/
Am inteles c-au ramas campioni ai Romaniei la echipa. Asa da!![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Nu au ramas, ci s-au intors. Sunt insa la final de “cariera”... La otelul e o paine de mancat acum, echipa va ramane pururea in Liga 3, insa banii vin de la primarie, bani peste nivelul ligii a 3-a.
Azi Otelul a revenit acolo unde-i este locul.
Lui Adamescu i-au stat in gat banii furati de la noi, dar macar i-au ajuns de sicriu si lumanari.
Cu Dorinel la echipa, ne consolidam vreo 2 sezoane si atacam titlul.
Hai Otelul!
Dupa 10 ani, sper sa nu ma insel! Bine ati revenit!
Aproape.
In 2015 am retrogradat si la finalul sezonului 2016 ne-a vadut ultimii jucatori ciuma de Adamescu.
Noroc ca nu l-au interesat juniorii.
Ca acei copii care-i bateau pe academicienii lui Hagi pe unde-i prindeau, ei au insemnat renasterea noastra.
Doftorica, bine-ai revenit la masa bogatilor. Cum ar zice un becaliot idiot.![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!