Faptul ca unii ziaristi clujeni sunt hraniti cu fursecuri de catre pletosul finantator al echipei din deal nu mai este un secret pentru nimeni. Azi m-am cutremurat cand am citit anumite articole din presa locala, probabil frica de a ne vedea pe noi in A i-a determinat pe dusmanii nostri sa mareasca "premiile" acordate ziaristilor care lovesc in echipa fanion a Ardealului. Iata cateva exemple:
Din Monitorul de Cluj, articol care apare si in cotidianul national Sport Total:
Juniorul Vascan a adus trei puncte de aur Universitatii (de ce-s de aur? )
Aflati in eclipsa de forma, elevii lui Leo Grozavu au facut din nou un joc foarte slab, in care au avut doar doua ocazii serioase de a marca in tot meciul. Totusi, golul victoriei a venit relativ repede, in minutul 17, dupa ce voleul din 10 metri al juniorului Vascan a nimerit cadrul portii. Nabadan putea aduce egalarea inainte de pauza, dar sutul sau de la 25 de metri a trecut putin pe linga buturile lui Suciu (la vreo 10 m).
daca dominarea oaspetilor nu era haotica ultimele douazeci de minute, cei de la „U“ au fost inghesuiti in propriul teren de o echipa in inferioritate numerica, (asta chiar a fost la meci? aradenii nu au trecut de centrul terenului prea des...)
Tot nemultumit
Desi au urcat pe treapta a doua a podiumului, elevii lui Leo Grozavu au parasit terenul in huiduielile propriului public(din nou intrebarea, asta chiar a fost la meci? N-as crede... altfel nu-mi explic cum e posibil sa scrie ca jucatorii au fost huiduiti cand i-a aplaudat intreg stadionul, mai mult au venit si au cantat impreuna cu galeria).
(Daniel LUP - asta e un om mai bogat decat ieri)
Prosport Titlu pe prima pagina: Grozavu si vedetele lui "U" sunt la cutitedar macar astia nu au estimat aproape corect nr. de spectatori, ei au zis 2000, de fapt au fost vreo 2500-3000....
Gazeta Sporturilor: numar de spectatori 900
Sa nu se inteleaga ca avem ceva impotriva tuturor ziaristilor, nici vorba, anumiti ziaristi merita toata aprecierea: cei de la Ziua de Cluj, EZ de Transilvania, Buna Ziua Ardeal, Ziarul Clujeanului & Clujeanul, si doi editorialisti de la Prosport: Dan Mosoiu si Teodor Mateescu.