UN CLUB CE A MERITAT SI MERITA MULT MAI MULT. SPER CA LA ANUL SA AVEM SI SUSTINEREA FINANCIARA PENTRU A AVEA SANSE REALE LA CASTIGAREA CAMPIONATULUI.
PANA ATUNCI, SPER SA CASTIGAM CUPA.
UN CLUB CE A MERITAT SI MERITA MULT MAI MULT. SPER CA LA ANUL SA AVEM SI SUSTINEREA FINANCIARA PENTRU A AVEA SANSE REALE LA CASTIGAREA CAMPIONATULUI.
PANA ATUNCI, SPER SA CASTIGAM CUPA.
National este echipa pe care am vazut-o de cele mai multe ori la fatza locului. Fie in campionat , fie in cupele europene. Si asta pentru ca imi place foarte mult atmosfera linistita de pe Cotroceni. O atmosfera inedita...si destinsa...in care se aude doar sunte de muzica latina. Meciuri frumoase...la care stai linistit pe scaun ca la teatru .
Voi cunoastetzi vreun suporter FC National ? Eu dintre echipele bucurestene..cu ei tin...dar nu ma pot declara suporter. Dar imi place mult echipa.
One of these days I'm going to cut you into little pieces.
Va castiga Nationalul Cupa Romaniei?
Fan Club FC National
Desi nu ma pot considera suporter al Nationalului si mie imi place de ei deoarece cum a spus si Gabriel, la ei la meciuri este o atmosfera foarte linistita, nu injuraturi, nu golanisme, nu ti-e frica ca te omoara galeriile adverse, ... n-ai probleme.
...Si joaca si bine!![]()
AFC Red member
Ar fi si o revansa pentru cealalta echipa frumoasa (Sportul) din Bucuresti...![]()
(A)
Nu stiu cum am nimerit aici , am apasat pe " Otelul" !! O sa incerc invers....
Nationalu e echipa frumoasa pacat ca n-are bani.
Imi lasa un gust amar insa ca nu au reushit sa bata pe dinamo shi sa le ia campionatu![]()
, nu mi vine sa cred cum i-au batut craiovo :x :x . Am fost pt prima data in viatza ma suporterul echipei adverse stiintei...
Tot stadionu insa era cu national, mai putzin cei de pe banca tehnica a craiovei shi netzoiu shia ai lui![]()
![]()
![]()
![]()
Bafta national!![]()
![]()
[FONT=Century Gothic][COLOR=Blue][B]România, ţara cu sânge alb-albastru[/B][/COLOR][/FONT]
Am citit ieri intr-un ziar central ca Sava ar juca la National ...pe filiera Netoiu! Probabil ca-i plateste el din buzunar contractul , ca nu vad de unde sa dea Nationalul 60 000 Euro pe an....
Da se poate sava e in stare sa joace oriunde dupa ce shi-a dat seama ce valoare are![]()
.
Nu shtiu nationalu daca shi-a gasit proprietar.
C nu-i prea vad prea bine in campionatu' asta![]()
![]()
[FONT=Century Gothic][COLOR=Blue][B]România, ţara cu sânge alb-albastru[/B][/COLOR][/FONT]
Netoiu![]()
![]()
, se indreapta spre ei
![]()
![]()
![]()
de spui prostului ca-i prost/ te uraste fara rost
si de razi de-a lui prostie / te priveste cu manie
iar cand leaga trei cuvinte/ doar te-njura far' de minte
Se pare ca si sava a semnat cu national, cu ajutorul cainetoiului![]()
.
Netoiu va face treaba "buna" la fc national![]()
![]()
Am privit putin lotul echipei. Mi se pare destul de echilibrat ,si cu destui jucatori buni si foarte buni! Ma indoiesc insa ca ar putea obtine o performanta notabila ( campionat sau cupa ,etc...) . Nu are o mentalitate de invingator , o parte din aceasta mentalitate ti-o da si sustinerea suporterilor , ori acestia aproape ca nu exista.... Nu ascund insa ca este una din echipele pe care o simpatizez si pe stadionul careia m-am simtit ca acasa.... Abia astept meciul din Bucuresti , voi fi prezent acolo....
Parerea mea ca sunt prea multi olteni la o echipa bucuresteana!![]()
[SIZE=3][COLOR=Yellow]FORZA[/COLOR] [COLOR=Black]CEAHLAUL[/COLOR]!!![/SIZE]
[COLOR=Red][SIZE=3]FORZA ARSENAL!!![/SIZE][/COLOR]
flavius , ma rog ce ai tu cu oltenii?
am observat ca te-ai dus peste banateni si baietii te-au rugat sa-i lasi in pace, posteaza la echipa ta favorita si nu mai agita apele unde nu trebuie /nope/
de spui prostului ca-i prost/ te uraste fara rost
si de razi de-a lui prostie / te priveste cu manie
iar cand leaga trei cuvinte/ doar te-njura far' de minte
M-AU RUGAT SA-I LAS IN PACE? NU CRED! :?
[SIZE=3][COLOR=Yellow]FORZA[/COLOR] [COLOR=Black]CEAHLAUL[/COLOR]!!![/SIZE]
[COLOR=Red][SIZE=3]FORZA ARSENAL!!![/SIZE][/COLOR]
Flavius , ia-te mah si de Dinamo ca aia au mai multi olteni ( vreo 5) , daca ma gandesc bine da putin si in Steaua ca si aia au olteni ( vreo 3- 4
plus antrnor principal , plus antrenor de portari ..etc ).. Da-le in cap la toti , mama lor....
![]()
Bravo Alba petru victoria de la Bistrita ..tineti-o tot asa si poate prindeti un loc in cupe
Poli e de *****!!
Hello
I hope this post does not contravene forum rules or offend anyone, if so I apologise in advance and I trust the moderators will remove it.
I am working for a company who make football management computer games, and I am researching the Romanian league. I'd really appreciate it if you could help me with some information about FC National Bucharest.
Could you tell me who is FC National Bucharest's:
Manager:
Captain:
Penalty taker:
Free kick taker:
Corner-kick taker (from the left):
Corner-kick taker (from the right):
I also need some information about the manager's tactics. Please could you tell me about his preferred tactics and formation for home and away matches: (just highlight an answer)
Formation used: 4-4-2, 3-5-2, 4-3-3 etc.
Counter attack used: Yes or no.
Attacking tactic: Patient, mixed or direct.
Defensive tactic: Deep, mixed or pressing.
Passing tactic: Long ball, mixed or short ball.
Distribution tactic: Wide, mixed or central.
Focus of play: Defensive, mixed or attacking.
You can reply to me by email to research9@codemasters.com
Thank you very much for all your time and any help you can provide me with, and good luck for next season!
Kindest Regards
Rob Davies
Researcher
I have posted a similar message for each of the clubs I have so far failed to find this information for, please do not take offence at this, I must research the whole of divizia A and am finding it difficult to find Romanian fans to contact. If you support another Romanian divizia A club please respond with the answers for your team instead, or see the post on your forum page.
Felicitari pentru victoria in fata lui AC Milan!!!!!!!!!! Sincer nu ma asteptam sa jucati asa de bine si daca arbitrii nu erau italieni puteti castigat inainte de executarea penalty-urilor!!!! BRAVO!!!!!!!!
FORZA CEAHLĂUL!!!!!!! FORZA BIANCONERI!!! FORZA JUVENTUS TORINO 4 EVER!!!!!!
Felicitari FC National!!!! Dupa meciul castigat impotriva lui AC Milan,cred ca se va auzi din nou prin europa de fotbalul romanesc,care e uitat de mult.
Bravo FC National!!!![]()
![]()
TOTUL PENTRU TARA!!!
TOTUL PENTRU ROMANIA!!!
BLACK WARRIORS RULE!!!