Cu totii sambata la Zalau !
Cu totii sambata la Zalau !
[B] Sunt plictisit ! [/B]
Sambata toata lumea la zALAU . Trebuie sa demonstram ca suntem o galerie frumoasa , sa fim trup si suflet alaturi de jucatori si sa ii impingem spre victorie .
HAIDE "U" ! PRO-MO-VAM !
intreb si aici , cine vine la timisoara cu trenul de la 1 fara un sfert ? Dam in jur de 100 000 la nash si ne-am rezolvat .
Ma io nu pot sa vin ca tre` sa fiu p-acasa in week-endul asta![]()
[B]Cluj-Napoca centru UNIVERSITAR nu feroviar[/B]
[B]VETI FI IARASI [COLOR="DarkRed"]c[/COLOR]E ATI [COLOR="DarkRed"]f[/COLOR]OST SI MAI [COLOR="DarkRed"]r[/COLOR]AU DECAT ATAT[/B]
noh bine da tre sa ne strangem macar 10 sa merge cu trenu ca altfel nu iese cum trebe .
Io am examen sambata dimineata si servici sambata dupa-masa.Deci pas.
[SIZE="1"]"I firmly believe that any man's finest hour - his greatest fulfillment to all he holds dear - is that moment when he has worked his heart out in a good cause and lies exhausted on the field of battle - victorious." [i](Vince Lombardi)[/i][/SIZE]
nasol ma . Nush de unde pola strang io macar 10 baieti sa vina cu trenu . Pana amu suntem 3![]()
Inca 24 de ore si m-am lansat spre timisoara . Pfoai ca mult mai e !
Ma Hiv, da voi galerie "studenteasca" mergeti cu nasu' ma? Asa rau ati ajuns?
Pfoai ma da` se vede ca tu n-ai fost in deplasari... pai cum sa mergi altfel de cat cu nasulDin tata-n fiu s-a transmis obiceiul asta in galerie la noi, s-ar putea scrie carti pe tema asta... Si nu numai noi mergem asa, toate galeriile asa merg, bine la voi nu-i cazul din doua motive, primul ar fi ca nu aveti galerie
, si al doilea ca la aia 20 de cati merg de-ai vostri sa manance samanta pe alte stadioane, le inchiriaza paskany vagon de marfa...
![]()
[B]VETI FI IARASI [COLOR="DarkRed"]c[/COLOR]E ATI [COLOR="DarkRed"]f[/COLOR]OST SI MAI [COLOR="DarkRed"]r[/COLOR]AU DECAT ATAT[/B]
Cu masina de exemplu.Originally Posted by t.b.
![]()
![]()
Noah, bv ai zis un lucru intelijent, si cata benzina iti trebe pana in Timisoara??? Iesi mult mai ieftin cu trenul, mai ales daca mergi cu nasul
Da , mergem . Si nu platim 2 lei grei pt o deplasare pana la Timisoara ci bani seriosi .Originally Posted by Marilyn_Monroe
Veniti careva la satucu` mare ?
Io cu deplasarile n-o sa fac cunostinta sezonul asta. Lucrez sambata dupa-masa si nu pot pleca prea departe de Cluj.![]()
[SIZE="1"]"I firmly believe that any man's finest hour - his greatest fulfillment to all he holds dear - is that moment when he has worked his heart out in a good cause and lies exhausted on the field of battle - victorious." [i](Vince Lombardi)[/i][/SIZE]
Ma io cred ca ma duc cu unu` cu masina da` tre sa vedem cum ii cu benzina si alte detalii...
t.b. iti zic io ca te costa vreo 150-200 mii . Cu trenu maxim 6-7 lei .
No si daca merem 4 vine 5 lei de caciula... si altfel ii in masina, trenurile parca vad ca iara-s aiurea...
ma sa te invatz o chestie ...cand te duci cu trenu bei pe drum , bei in localitatea unde ii meciu...bei dupa meci pana vine trenu , bei pe tren inapoi . Cu masina nu bei ca nu ai bani![]()
P.S. Io ti-am valculat 15 l;ei cu 5 persoane in masina .
Si in masina beu ca nu io-s soferulGasim noi bani de un bidonas de vin de-ala de 5l
15 lei cu 5 persoanenu cred ca vine chiar atata, apai mai vad io atunci
![]()
da auzi ma t.b. nu ar fi mai bine daca am avea un topic ..."Deplasari" sau "Galerie" ?