pe la 7-8
pe la 7-8
[I][FONT="Lucida Console"][COLOR="RoyalBlue"][I] Oltenia pandura a lui Tudor Si-a lui Arghezi si-a atator dusi Oltenia celui mai mare sculptor Al omenirii, Constantin Brancusi. Oltenia , Eterna Terra-Nova![/I][/COLOR][/FONT][/I]
baietii maine dak depun la GB pana la 12 primesc banii tot maine?maine fiind sambata
adica cum sa depui ? banii iti intra instantaneu cand depui in cont la GB
[I][FONT="Lucida Console"][COLOR="RoyalBlue"][I] Oltenia pandura a lui Tudor Si-a lui Arghezi si-a atator dusi Oltenia celui mai mare sculptor Al omenirii, Constantin Brancusi. Oltenia , Eterna Terra-Nova![/I][/COLOR][/FONT][/I]
pardon am vrut sa spun dak pun banii pe card (card fiind visa electron bcr) iii primesc tot maine?ma ganseam ca maine e sambata
da maine ii deschis la banca??
[B]90 de ANI [/B]
nu cred oricum ..iti intra in 12 ore in restu saptamanii in afara de vineri.eu stiu ca am depus vinerea si au intrat deabia luni in cont
Sir Ballack
hmmm nasol atunci !ms oricum
sambata e pana la 12 la bcr stiu sigur
dac ai ing la tine in oras fa acolo card
cum puii mei sa nu fie ING in galati ?
[B]90 de ANI [/B]
nush la mine in tg-jiu nu ...e mai misto glatiul decat tg-jiU?:ras-plans:
cred 20 de ron ..e super ca poti sa depui bani pe card direct la bancomat
o fi mai misto nush ! in cate zile il am?
4-5 zile
ok!ms baietii ma duc si yo pe acolo da sapt viitoare k probablil au liber de sarbatori
AJUTOR.
daca fac azi o depunere in cat timp intra bani in contul de la gamebookers.
CSM Resita... Dinamo Bucuresti... Arsenal Londra
daca depui inainte de 14.00 atunci in 3-4 ore in ziua aceea , daca dupa 14.00 atunci a doua zi pana la amiaza .
ti-am citit a doua oara intrebarea si vad ca te referi la depunere la GB !
eu am visa electron la BCR si daca ai bani pe el atunci dureaza un minut sa depui la ei .
atentie incepatori cu bonusul !!! intrebari ??? trophy_x@yahoo.com sau trophy_x
pe yahoo mess.