Din cauza ca multa lume nu stie cum sa foloseasca forumul, am facut acest mic cum sa scris, cum sa viteze, am facut acest mic "abecedar":

Pe forum poate scrie oricine, chiar daca nu este inregistrat.

Pentru a deschide un mesaj nou, trebuie intrat intr-un forum (exemplu fotbal intern, NBA etc) si apasat bitunul "Subiect nou".

Pentru a raspunde in cadrul unui subiect deja existent, trebuie intrat in lista de mesaje a subiectului si apasat butonul "Raspunde".

Pentru a vota in cadrul unui chestionar, trebuie ca utilizatorul sa aibe un nume inregistrat. Daca nu v-ati inregistrat, o puteti face aici. Daca sunteti deja inregistrat, va puteti autentifica aici.

Avantajul de a fi inregistrat, in afara ce puteti vota, este ca puteti cauta usor mesajele scrise cu acel nume in trecut, precum si puteti asocia o imagine care sa apara sub nume. Aceasta se numeste "imagine asociata" sau "Avatar" si se poate incarca de fiecare, apeland butonul de sus "Profil". Imaginea trebuie sa aiba maximum 8k si sa fie de 100px/100px.

Ranguri. In momentul cand un nume acumuleaza mai mult de 100 de mesaje, va avea rangul de "junior", iar la peste 500 - "senior". Sub 100 de mesaje gradul de "incepator".