Dupa cum ati observat subiectele referitoare la Divizia B (toate seriile) au fost mutate intr-un nou subforum, a forumului Intern.
M-am gandit ca discutiile despre derby-urile clasice se pot purta pe subiecte distincte, cum este si acesta. Ar fi rugamintea la dvs sa nu deschideti subiecte noi la meciuri care pot fi considerate derby-uri prin prisma clasamentului, dar ale caror fani nu sunt activi pe forum.
Desi mai este o etapa pana la acest derby, am deschis acest subiect mai repede deoarece UTA joaca marti 30 aug 2005 in Cupa Romaniei tot cu formatia Bihorul.
Asadar putem discuta aici despre cele 2 meciuri. De asemenea exista un poll, in care puteti vota cate puncte va lua FC Bihor in cele 2 confruntari cu UTA, cea din Cupa si cea din campionat.
Cateva cuvinte despre cele 2 echipe:
=UTA se afla intr-o "criza" de efectiv cu 11 jucatori indisponibili din varii motive si cu obiectiv, salvarea de la retrogradare/sudarea echipei. Asadar Cupa Romaniei nu cred ca o va trata cu prea mare importanta.
=Bihorul o candidata la promovare.
Totusi, indiferent de loc si obiectiv, aceste intalniri repr derby-uri de traditie si orgoliu.
Si apoi nu ne lasam noi la bihoreni