iti trebuie doar buletinul, ca am uitat sa scriu mai sus![]()
iti trebuie doar buletinul, ca am uitat sa scriu mai sus![]()
[COLOR=Blue]ce nu te omoara, te face mai puternic[/COLOR]
cati ani tre sa ai ?![]()
apropo..arcaheus da si mie ID tau de mess pe prv...ca si eu sunt tot din cv![]()
nu trebuie sa ti-l dau pe privat, da click pe iconita de messenger si ma gasesti online
Care ma poate lamuri cum sta treaba 2-6 pariuri sau 3-4 pariuri atunci cand vrei sa pui un bilet pe langa optiunea 1 pariuri mai apare si faza cu 2-6 sau 3-5 2-15 ca sa ma intelegeti ce vreau sa spun am pus o poza
alea sunt combouri.. cate 2 - 6 pariuri inseamna
combinate cele 4 meciuri fiecare 2 cate 2 ... inseamna 6 pariuri.. daca scrii acolo 10mii lei de exemplu, platesti 60mii lei, si pot sa ti iasa si numa 2 meciuri din 4 si tot castigi
sunt pariuri cu combinatii. Daca ai jucat 4 meciuri notate 1, 2, 3 si 4 la varianta 2 ai 6 combinatii 12,13,14,23,24,34 adica ai 6 bilete de cate 2 meciuri generate de calculator.Originally Posted by alexq1
La varinta cu 3 meciuri din 6 ai 4 de variante care inseamna practic 4 bilete de pariu
meciurile 123,124,134 si 234. s.a.m.d. sper ca ai inteles. numarul de combinatii se calculeaza conform formulei de la matematica din clasa a 10 a de la capitolul analiza combinatorica.(combinari de n luate cate k)
k mersi mult dar mai as avea o intrebare ady sa zicem ca as pune 2-6 pariu si as pierde un meci atunci ar mai iesi 3 bilete din sase si castigul cum se calculeaza? calculezi castigul unui bilet si aduni cu celelalte care au iesit in cazul de fata a celor 3
mersi ca mi-ai explicat
Sunt 3 bilete la car castigul se calculeaza astfel: inmultirea mizelor castigatoare ale celor 3 meciuri din combinatie x miza pe linie = castig pe unul din cele 3 bilete separate si asa pt fiecare. Dezavantajul e ca tre sa prinzi cat mai multe meciuri din combinate si cu cte cat mai mari pt ca altfel ori iesi pe minus daca iti ies sa zicem 2 sau iesi f putin pe plus daca iti iese un meci cu cota mai mare. Metoda cea mai buna e a lui ady cu 2 din 11 1000 pe linie = 55 combinatii = 55.000 lei/bilet si tre sa-ti iasa 5-6-7 meciuri ca sa iesi ceva profit dar e mai mult de distractie pariul combinatie![]()
salut!
sunt nou aici la onlinesport...am citit multe thread-uri pe aici si mi-a placut. asa ca m.am inregistrat.
de ce nu pariati la betfair??? ok nu este bookmaker si nu au divizia a..dar cotele sunt cele mai bune ... as zice cu 20% mai bune decat la GB.
pe curand
greetz
zapatero
Bine ai venit!
Ai citit anuntul legat de reclama pe forumul de pariuri?
http://www.onlinesport.ro/forum/announcement.php?f=110
vadim omu e nou venit creca i-au sarit ochii direct in threadurile la obiect, nu cele de reclame![]()
nu e reclama... eu sunt inregistrat la mai multe case de pariuri.. pur si simplu m-a interesat de ce nu pariati la BF. nu vreau sa.i stric monopolu lui GB aici.. si eu sunt multumit acol...![]()
Ti se pare ca GB are monopol aici. Chiar te rog sa imi spui daca vezi reclama la alte case de pariuri, ca sa stergem mesajele.
Ok, am inteles, nu e nici o problema.
spuneti-mi si mie care e site-ul de la GB? mersi
GB are cote extrem de superslabe, insa investeste ffff mult in reclame, si aduna o multime de incepatori care nu se pricep. BF e singurul unde merita sa joci sume adevarate
Originally Posted by ozone
toti am fost asa, nimeni nu a inceput cu exchange-ul din prima
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.