si asta zice iar multe de valoarea lui Pele"Pelé called me the greatest footballer in the world. That is the ultimate salute to my life."
Pele
Maradona
Messi
Neymar
Platini
Beckenbauer
Cruyff
Eusebio
Ronaldo (Brazilia)
Ronaldo (Portugalia)
Gheorghe Hagi
Zidane
Iniesta
Zagallo
Garrincha
Iasin
Ferenc Puskas
van Basten
Gerd Muller
altul (specificati care, in postare pe thread)
si asta zice iar multe de valoarea lui Pele"Pelé called me the greatest footballer in the world. That is the ultimate salute to my life."
[COLOR="SeaGreen"][FONT="Palatino Linotype"][COLOR="YellowGreen"][SIZE="3"]La vie faut la vivre donc je la vis ...[/SIZE][/COLOR][/FONT][/COLOR]
ex-EnyeGizeMalaika
l-ati uitat pe Zidane(maestrul).Nu se compara cu nimeni.
Pele nu e cel mai bun fiindca atunci echipele nu aveau tactica(fugeau ca oile dupa minge)iar el era oaia neagra care se deosebea de toti!
Maradona?Campion la bataie si la dat goluri cu mana!
Platini?Nu l-am vazut dar adevarata platina a fotbalului e ZIZOU
zidane e bun dar nu cel mai bun...oricum e mai bun decat unii d prin poll...
[COLOR="SeaGreen"][FONT="Palatino Linotype"][COLOR="YellowGreen"][SIZE="3"]La vie faut la vivre donc je la vis ...[/SIZE][/COLOR][/FONT][/COLOR]
ex-EnyeGizeMalaika
Koller e cel mai mare jucator din istoria fotbalului!![]()
![]()
![]()
Muzzwrinka
...pey e
![]()
ex-EnyeGizeMalaika
Stiu despre faza ca George Best a fost numit si de Pele si de Maradona cel mai bun din istorie dar tineti cont de circumstante: omul era pe moarte! Atunci ii zici orice numai sa stii se va stinge cu sufletul impacat. In continuare zic ca Pele este incontestabil cel mai bun (clipul de 10min de pe www.youtube.com este relevant) urmat de Maradona si Best (amandoi pe locul 2). Apoi restul lumi la o distanta considerabila: Zidane, Cruyff, van Basten, Hagi, Eusebio etc ... Messi!![]()
@Hai Romania: intr'adevar pe vremea lui Pele echipele nu prea aveau tactica. Oricum fiecare jucator in parte se apara si incerca sa deposedeze jucatorul advers fie corect fie prin fault (jocul era lasat mai liberi iar obstructiile mai rar sanctionate). Lui Pele chiar nu reuseau sa ii fure mingea. Si sa nu uitam ce terenuri eraui.. nu mochetele din zilele noastre!![]()
Indiscutabil MARADONA![]()
Aa cum era de asteptat lupta intre cei doi monstri sacri ai fotbalului : Pele (Edson Arantes do Nascimento ) si ,,El Pibe d;Oro " sau ,,Butoiasul atomic " Diego Armando Maradona
Asa cum era de asteptat pana in prezent :
1.Pele (Edson Arantes do Nascimento )
2.Maradona
3.Johann Cruiff
4.George Best ,Z.Zidane ,E.Cantona
5.Gheorghe Hagi ,M.Platini
Conform votului vostru
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
dupa parerea mea maradona!
Del Piero.
Poate ca sunt si subiectiv.
Nu inteleg ce e de ras.
E campion mondial, vice campion european, are 7(5) titluri de campion in Italia, Champions League plus inca 3 finale, de 2 ori golgheter in Champions League.
A fost votat cel mai bun atacant din Champions League.
A inventat un tip de sut, a marcat goluri senzationale ca cel din 2003 cu Real sau cel din 2005 cu Milan pe San Siro.
Ce mai pentru mine el e cel mai mare jucator.
Apoi pe locul 2 in clasamentul meu este Fillippo Inzaghi, iar pe 3 este Zinedine Zidane.
RIVALDO - a avut doar ghinionul să joace la Barca și Milan când aceste 2 echipe erau foarte slabe ...
Verizon IndyCar / Barclays Premier League / FC Dinamo București
finu` radoi![]()
![]()
chiar ma mir ca nu a venit vreun "fanatic" sa il zica pe finu`
PS. Maradona IMO
.
Nenea... daca tu zici ca Milan a fost slaba in momentul in care a venit Rivaldo la Milan te inseli...
Sa-ti reamintesc seara magica de pe Old Traford......?...
PS: Mie imi pare rau ca a existat Ancelotti care nu prea a stiut sa il foloseasca pe Rivaldo cum trebuie.......
Eu cred ca nu exista cel mai mare jucator de fotbal al tuturor timpurilor pentru ca e diferenta de la cer la pamant intre fotbalul jucat in anii 30... in anii 70... in anii 90 ... si in fotbalul actual...![]()
[COLOR="DeepSkyBlue"][B][SIZE="2"]I love Lazio more the you'll ever know![/SIZE][/B][/COLOR]
Nu e pe lista. Cred ca este cehul Jan Koller de la AS Monaco cu 2,02 m !
pele este cel mai tare