Comentarii despre partidele amicale de iarna ale lui Dinamo aici, inainte si dupa fiecare meci.
Comentarii despre partidele amicale de iarna ale lui Dinamo aici, inainte si dupa fiecare meci.
Last edited by Elphax; 17th January 2007 at 16:48.
Dinamo - Dunărea Giurgiu 4-1
2007-01-17 12:05:00
Dinamo a învins cu 3-1 pe Dunărea Giurgiu. Claudiu Niculescu a reușit o dublă în minutele 25 și 40, al treilea gol fiind marcat de Adrian Cristea în minutul 28. Pentru Dunărea a marcat Ciocîrlan în minutul 60. Danciulescu a stabilit scorul final in minutul 93.
Partida se dispută în două reprize de cîte 60 de minute fiecare. În a doua repriză Dinamo a început cu Romanovs - Goian, Moți, Cho, Pulhac - Ropotan, Blay, Mușat, Mendy - Tato, Dănciulescu. După pauză, Dinamo a mai punctat prin Dănciulescu, în min. 95. La Dinamo au mai jucat Mendy și Matache.A venit Ze Kalanga!
2007-01-17 14:38:00
http://www.dinamovisti.ro/libraryimages/39360_ze.jpg
Vranjkovici si Stanici au urmarit amicalul Dinamo - Dunarea Giurgiu din tribune. Primul a suferit o entorsa iar al doilea nu este inca refacut. "Am putut conta aproape pe intreg efectivul. Vranjkovici are o entorsa iar Ze Kalanga a venit astazi", a spus Mircea Rednic la finalul partidei. Angolezul a intarziat o saptamana la antrenamentele lui Dinamo motivandu-si intarzierea prin faptul ca sotia sa a avut probleme cu viza. Jucatorul urmeaza sa fie amendat.Rednic: "Nu sunt jucătorii pe care îi vrem noi!"
2007-01-17 15:55:00
Coreeanul Chow si brazilianul Do Canto, veniți în probe la Dinamo la începutul acestei săptămâni, s-ar putea să nu fie reținuți în lot de antrenorul Mircea Rednic. Acesta a declarat la finalul amicalului Dinamo - Dunărea Giurgiu 4 - 1 ca "nu pot să-mi fac o părere despre jucătorii în probe, să-i judec după 60 de minute. Cred că o să-i luăm în Portugalia și apoi vom decide. Dar nu cred că sunt jucătorii pe care îi vrem noi."VIDEO & FOTO // "Lobonț a oferit siguranță!"Bălace: "Avem puterea să batem în Ghencea!"
2007-01-17 16:21:00
http://www.dinamovisti.ro/libraryima...377_balace.jpg
Silviu Bălace a apucat evoluat în prima repriză a amicalului cu Dunărea Giurgiu. Fostul căpitan al Politehnicii Timișoara a declarat la finalul întâlnirii că "eu cred că m-am înîeles foarte bine cu noii colegi. Eu spun că avem puterea să batem în Ghencea, dar noi ne gândim doar la primul meci care ne așteaptã, cel cu Benfica, despre care noi credem că e cel mai important". Bălace a evoluat în meciul cu Dunărea pe postul de fundaș stânga.
http://www.dinamovisti.ro/index/VIDE...ferit_sig.html
VIDEO / Andone i-a ignorat pe Becali si Turcu: http://www.youtube.com/watch?v=lwG9SoV_iuk&eurl=
Rednic: "Vom lua jucători de națională!"
http://www.dinamovisti.ro/index/Redn..._de_natio.html
HAI, DINAMO, SA MOARA STELISTII DE OFTICA !
Last edited by Datenshi; 17th January 2007 at 17:32. Reason: fara provocari, chiar daca par inocente :D
Primul amical a fost de bun augur.
Jucatorii care au impresionat: Homei, Smirnovs , Romanovs![]()
Cu + : Tato(atacant , Brazilia), Lobby(s-a aratat clasa , a dat siguranta echipei)
CU - : Mendy( nu prea are fata de Dinamo si nu cred ca poate pune presiune pe N&D,poate isi revina mai greu dupa vacanta)
![]()
Concluzia: Avem nevoie de un atacant cel putin la fel de bun ca cei doi.
[COLOR="Red"][SIZE="3"]all cops are bastards[/SIZE] [/COLOR]
VEZI REZUMATUL MECIULUI DINAMO - DUNĂREA GIURGIU 4-1!!!
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotb...ea-giurgiu.htm
Hai, baietii, in voi e speranta sa faceti Steaua o echipa anonima !
Last edited by delaparis; 17th January 2007 at 20:34. Reason: doris pune link ca lumea nu altceva ...
Sunt curios cati stelisti au primit ban pe ols![]()
Thread ce ar trebui facut pe Suporter Dinamo....
caine18 mai multi decat crezi tu ...
Cristi_Galati : Otelul ce meciuri are ? ... nu raspunde aici ... pune thread
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Încep grijile
"Cîinii" au pierdut aseară împotriva Vitoriei Guimaraes, echipa de pe locul 7 în liga secundă portugheză. Dinamo a jucat aseară primul meci amical al turneului portughez. Adversară: divizionara secundă Vitoria Guimaraes, aflată pe locul 7. Elevii lui Mircea Rednic au încercat pasele din prima. Trei, patru, cinci ieșeau, însă în fața porții adverse a lipsit clarviziunea. Cel puțin în prima repriză. Terenul udat din plin de gazde înaintea partidei a dat bătăi de cap ambelor formații. Niculescu a vrut să facă recital. Două "foarfeci" (11 și 32) au dat bine la impresia artistică, însă n-au adus golul. Iar Cristea (24 și 44) a fost blocat de portar.
Rătăcită prin dominarea dinamovistă a fost "torpila" trimisă de Tchomogo, însă Romanovs s-a întins și a scos. De-abia intrat, Mendy (59), scăpat cu un fundaș în spate, trage în portarul advers. Dănciulescu a mai avut o ocazie din 6 metri, apoi gazdele au luat prim-planul. O centrare de pe stînga l-a găsit nemarcat pe Bacari în centrul careului, iar acesta a punctat cu capul, bară-gol (72). Apoi, Vitoria a presat continuu pînă la final. Smirnovs a respins șutul care era gata să facă 2-0, iar Matache a scos senzațional în două rînduri. "Cîinii" au terminat în corzi meciul, deși au avut în față o echipă modestă, de mijlocul clasamentului în liga a doua. Pentru Rednic încep grijile. Pînă la confruntarea tur cu Benfica mai sînt 23 de zile.
Vitoria Guimaraes - Dinamo 1-0
A marcat: Bacari (72)
Dinamo în prima repriză: Romanovs - Blay, Moți, Șt. Radu, Pulhac - Ropotan - Ad. Cristea, C. Munteanu, Bălace - Dănciulescu, Niculescu. Antrenor Mircea Rednic
Dinamo în repriza secundă: Matache - Homei, L. Goian, Smirnovs, Pulhac - Mărgăritescu - Ad. Cristea, C. Munteanu (58 Mendy), Bălace - D. Șerban - Dănciulescu (73 L. Ganea)
GSP
Infrangere normala, adversarul era unul de calibru pt dinamo![]()
Ce lume mica. putin mese
scopul unui meci amical este acela de a observa noile achiziti, de a incerca alte sisteme de joc si de a rula tot lotul. nu stiu ce satisfactie au uni cand castiga tot in amicale![]()
![]()
iar in meciurile oficiale iau bataie
![]()
![]()
![]()
![]()
CSM Resita... Dinamo Bucuresti... Arsenal Londra
[QUOTE=Marius;3682151]
Acum sa nu va sfiiti sa ziceti de toti si toate. Cu un limbaj decent, desi ei[COLOR="Red"][SIZE="6"] nul [/SIZE][/COLOR]merita.[/QUOTE]
[QUOTE=Marius;3682151]
Acum sa nu va sfiiti sa ziceti de toti si toate. Cu un limbaj decent, desi ei[COLOR="Red"][SIZE="6"] nul [/SIZE][/COLOR]merita.[/QUOTE]
mama ce logica ai bah caine...mai bine taci din gura ca te faci de ras...
You miss 100 percent of the shots you don’t take.
rusinos a mai pierdut dinamo ...se pare ca steaua s-a apropiat la 10 puncte de lider, iar rapidul este cu doar 13 in spate..daca mai pierde dinamo si maine cu lokomotiv iar in ultimele doua amicale scoatem doar 2 puncte, vom avea un campionat strans
![]()
![]()
![]()
:ras-plans: :ras-plans: :ras-plans:
[SIZE="3"][B][I][COLOR="Red"]Oleeee Olaaaaa, DINAMO e viata mea....[/COLOR][/I][/B][/SIZE]
[QUOTE=Marius;3682151]
adevarul este ca deaia sunteti la 13 puncte sub noi, din cauza lui "CORPODEANU'"....corpodeanu' a inscris pt noi zecile de goluri, corpodeanu' v-a batut la galati, v-a facut sa egalati cu rapidul, timisoara, iasi etc....
tot el a inscris pt noi cu leverkusen, si el a dat gol pt lyon/real madrid impotriva voastra
afurisit acest corpodeanu', v-a costat o caruta de puncte
[SIZE="3"][B][I][COLOR="Red"]Oleeee Olaaaaa, DINAMO e viata mea....[/COLOR][/I][/B][/SIZE]
care rusine??? Si a lua bataie in amicale e o rusine??.
Acum mai luam si noi bataie , ca in rest nu avem rival.
Forza Dinamo!!!![]()
[QUOTE=Marius;3682151]
haha cata caterinca cu stelistii.....mor saracutii de bucurie cand se uita la aceste amicale...le creste si lor moralul ca uite domne, dinamo a pierdut, avem si noi o sansa...cam repede uitati ca voi in toamna ati jucat cu o cizma din republica moldova si v-ati luat-o 5-1...si era un negru de 2 metri care l-a luat pe pumni pe nesu...a plecat blondul vostru de pe teren cu buzele umflate si ochiul stang mai vanat ca unui cadavru....
radeau aia prin presa cum nesu a plecat cu vreo 10 pumni in moaca
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pana la urma a fost un amical si asta basta....daca juventus torino pierdea cu timisoara, crezi ca se ambalau aia?? nici dracu nu se uita la scor, mai ales ca e primul meci in 1 luna....asa ca nu va mai ambalati degeaba, va creste tensiunea de acum, si inca nici nu a inceput returul....