Results 1 to 18 of 18

Thread: Reported Post by doris2001

Banned remy's Avatar
    Reputatie
    0

Reported Post by doris2001

doris2001 has reported a post.

Reason:
    Oameni buni, elphax ar trebui chiar eliminat de pe aici, ca lasa asemenea golanii repetate, si sterge ce scriu eu despre fotbal, sau ca drept la replica, pt. ca au vocabular ordinar majoritatea copiilor stelisti de pe aici, chiar si a unei Moderatoare.
    Ce reguli se mai respecta pe aici, daca se lasa vorbele golanesti (am un dosar gros, chiar injuraturi, mai ales pt. paris, ciudatelul asta, care se oftica pt. ca rad ziaristii de Steaua). De parca ar fi angajat acolo, asa se incontreaza aiurea, cu toata lumea.
    Iar un Moderator pe nume elphax, chiar il incurajeaza.
    HALAL MODERATOR, SA INCURAJEZE ATACUL ORDINAR, POST DE POST, LA ADRESA UNEI PERSOANE DE PE FORUM, SI SA "INCHIDA GURA" ACELUIA CARE E ATACAT !
    UNDE S-A MAI VAZUT IN LUME ASA "ECHIDISTANTA" SI "REALISM" !
    ELPHAX, DACA SE CREDE STAPANUL FORUMULUI, SA-I FIE DE BINE !
    Forum: Intern
    Assigned Moderators: apparte, inter, miril, nr.zece, Datenshi, m8k, tchibos, SORENSEN, corto, Jerry20cm, micutzu11, delaparis, tuxie, Quittaro, starsteel, elphax

Posted by: paris
    Original Content:
    Quote Originally Posted by elphax View Post
    pai am vazut ca daca am sters te-ai suparat, acuma daca editez tot nu e bine

imi pare rau ca nu te pot lasa sa faci tot ce vrei, asa ca va trebui sa ma suporti
    heyyyyyy nu de tine era vorba!!!!!!!!!!imi pari destul de normal divergentele de opinii sunt ceva firesc intre sustinatorii a doua echipe rivale! era vorba despre" regele neincoronat al schizofreniei" stie toata lumea despre cine discutam

RETRAS
    Reputatie
    1
    lol, s-a intors lumea cu fundu-n sus; da doris reporturi :ras-plans:

anti GG YoYoyOi's Avatar
    Reputatie
    1

nici nu mai stii care protejatul si care protejatorul

Timisoara ... Elphax's Avatar
    Reputatie
    1
    eu zic sa luati masuri !

RETRAS
    Reputatie
    1
    Eu zic ca nu stii ce vorbesti :ras-plans:

Ma distrez la maxx

betandwin TaciAcolo's Avatar
    Reputatie
    1
    omu a dat report post ...acum trebuie sa va faceti datoria analizati si luati masuri !
    [I][FONT="Lucida Console"][COLOR="RoyalBlue"][I] Oltenia pandura a lui Tudor Si-a lui Arghezi si-a atator dusi Oltenia celui mai mare sculptor Al omenirii, Constantin Brancusi. Oltenia , Eterna Terra-Nova![/I][/COLOR][/FONT][/I]

Reputatie
    1
    da, ca nu apari tu in manuscrisele lui remy tot la 7-8 randuri, pardon, RANDURI

din pacate, nu inteleg ce vrea sa rezulte din ce a pus el la reason, poate ma ajuta bufnila ...

RETRAS
    Reputatie
    1
    chiar asa, fiti corecti :ras-plans:

anti GG YoYoyOi's Avatar
    Reputatie
    1
    elphax, eu zic sa-ti dai demisia....nu se mai poate asa....auzi ce zice sefu' :ras-plans:

RETRAS
    Reputatie
    1
    faceti ceva domnilor cu acest elphax, se comporta superior cu toti moderatorii, unde mai punem ca a jignit-o pe doris (sau l-a jignit pe doris, cum era? ). JOS ELPHAX, sa se termine odata cu hotia aceasta

anti-nesimtiti starsteel's Avatar
    Reputatie
    1
    Toata lumea e cu ochii pe inegalul razboi moldoveano-oltean ce se anunta iar remy tot cu ale lui.....un pas nu pune alaturi de la drumul lui. Sincer nu am citit ce ai scris Remy probabil ai dreptate insa in cazul tau imi lipseste rabdarea....te-am citit odata deci pot sa spun, "stiu totul din Operele complete ale lui Remy, chiar daca ele se completeaza mereu
    Se completeaza cu:copy/paste, hua Steaua, hua JJ, huoa MM / copy/paste, hua Steaua, hua JJ, huoa MM / copy/paste, hua Steaua, hua JJ, huoa MM / copy/paste, hua Steaua, hua JJ, huoa MM / copy/paste, hua Steaua, hua JJ, huoa MM / copy/paste, hua Steaua, hua JJ, huoa MM / copy/paste, hua Steaua, hua JJ, huoa MM / copy/paste, hua Steaua, hua JJ, huoa MM / copy/paste, hua Steaua, hua JJ, huoa MM / copy/paste, hua Steaua, hua JJ, huoa MM / copy/paste, hua Steaua, hua JJ, huoa MM etc.
    [B][COLOR="Blue"][SIZE="3"]CSU METAL GALATI[/COLOR][/B] - campioana si castigatoarea cupei la volei feminin [/SIZE]....[SIZE="3"]din nou![/SIZE]

Reputatie
    1

mai nou si huo elphax si huo yoyoyoi

hfsc sucks tuxie's Avatar
    Reputatie
    1
    Code:
    foreach(@OLSUsers) {
     print "Huo $_\n";
    }
    It's as easy as that, ca sa nu va mai chinuiti sa faceti ditamai pomelnicu'

watcher Datenshi's Avatar
    Reputatie
    1
    E dreptul lui de user sa dea report post, oricum sunt multi altii care il folosesc abuziv. Aici avea ceva motive, dar nu ma mai bag ca iar aud discutii.
    I must not let my passion interfere with my reason. That is not good. That is bad.

anti-nesimtiti starsteel's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by tuxie View Post
    Code:
    foreach(@OLSUsers) {
     print "Huo $_\n";
    }
    It's as easy as that, ca sa nu va mai chinuiti sa faceti ditamai pomelnicu'
    Tu chiar crezi ca am scris acelasi lucru din tastatura?
    [B][COLOR="Blue"][SIZE="3"]CSU METAL GALATI[/COLOR][/B] - campioana si castigatoarea cupei la volei feminin [/SIZE]....[SIZE="3"]din nou![/SIZE]

anti GG YoYoyOi's Avatar
    Reputatie
    1

ceva nou?

sportaholic Vadim's Avatar
    Reputatie
    1
    De ce masuri, ca il critica Doris pe Elphax? Lasa-l in pace, care e problema. Trebuie bagat in seama? Nu cred ca trebuia mutat aici acest mesaj.

Reputatie
    1
    noi glumeam aici...