Originally Posted by
paris
paris iese primul, detasat la "cel mai ponderat forumist" !
CE MI-A PLACUT GLUMA MEA !
Saracul, asta cred ca si noaptea ma viseaza, are cosmaruri cu mine.
Deja vad majoritatea ca e un caz clinic. Moderatori, dati-i ceva pastile sa-si revina din vis, ca-l pierdem pe drum.
Asta se crede pe Messenger (chat) ?
Uita unde se afla, si care e subiectul topicului ?
Deja e prea mult sa populeze Forumul cu abjectii, post de post !
Curmati-i suferinta, dar si actiunea lui molipsitoare asupra multor forumisti, mai ales stelisti !
SARACUL DICA, ATI VAZUT ARTICOLUL IN CARE SPUNE CA JIJI SI-A BATUT JOC DE EL, MAI ALES IN ULTIMII ANI ?
Oricum, sa-l alegi jucatorul anului, pe unul care zice singur ca n-a prea jucat constant bine, daca nu-l cauta nimeni sa-l transfere, e prea de tot !
Dică povestește cum s-a simțit după ce a fost pus la zid de Gigi Becali în repetate rînduri
- Nicolae, încă ești la Steaua, deși toată lumea te aștepta la o echipă din Occident.
-
Sînt aici pentru că nu sînt oferte pentru mine. Dacă ar fi fost și cluburile s-ar fi înțeles, poate că eram în altă parte.
- Și de ce crezi că un jucător care a marcat 4 goluri în Liga Campionilor nu are oferte?
-
Poate că nu mi-am făcut treaba atît de bine pe cît trebuia în Champions League. Nu știu ce să spun. Oricum, dacă ar fi să plec mi-aș dori să o fac tot la o echipă care e în Ligă, acolo se joacă un fotbal adevărat și te simți jucător mare. Însă nu mă plîng nici la Steaua, mă simt bine și aici.
- Chiar și cu Gigi Becali, care te atacă și te acuză mereu?
- (Îi dispare zîmbetul și pune capul în pămînt)... Numai eu știu prin ce am trecut și cum am suportat acele momente. Nimeni nu știe cît de afectat am fost, ce era în sufletul meu.
Mai e si asta, cat de cat in legatura cu ce a zis Dica:
http://www.blogsport.ro/buzarin/2007/01/15/alergia/
CA LA STEAUA, LA NIMENI !
DE-ASTA RADEM NOI DE suporterii STELISTI, CARE NU VAD CE CIUDATENII SUNT ACOLO, MAI ALES LA NIVELUL CONDUCERII DICTATORIALE.
Mila mi-e si de Dica !
Sa mai vina vreun jucator valoros la Steaua ! Vai de ei !