Results 1 to 17 of 17

Thread: Reported Post by DiabLo

sashi-duo Kainsashiki's Avatar
    Reputatie
    1

Reported Post by DiabLo

DiabLo has reported a post.

Reason:
    am stat si am numarat. 26 de randuri off topic si 3 randuri on topic.
    Forum: Intern
    Assigned Moderators: apparte, inter, miril, nr.zece, Datenshi, m8k, tchibos, SORENSEN, corto, Jerry20cm, micutzu11, delaparis, tuxie, Quittaro, starsteel, elphax

Posted by: doris2001
    Original Content:
    Quote Originally Posted by paris View Post
    tocmai ai recunoscut ca dinamo e un rahat !:ras-plans: :ras-plans: :ras-plans: :ras-plans:
    Ei, uite, te voi face de ras, daca tot continui asa, cu posturi jignitoare si total off-topic, mai ales ca am descoperit ceva care te face de rasul forumistilor definitiv, si ramai penibilul forumului, pt. ca nu stii nici exprimarea intr-o fraza din Limba Romana. Grea e scoala asta ! Poti sa raspunzi la ce scriu eu mai jos, macar pe private ? Stiu ca e rusine, dar asta e, suporta, ca nu incetezi cu postarile penibile ! Ia o pauza.
    Ce-i mai grav, e ca tii isonul cu Moderatoarea de mai sus (nici ID-ul nu-l mai mentionez, ca nu merita, la cate cuvinte urate a scris in ultimele luni, mai ales ca e femeie), care nu inceteaza cu jignirile la adresa oricui (acum interpreteaza in stilul ei, cateva cuvinte dintr-un proverb [Nu poti sa faci din rahat bici], cu cuvintele ei rasate, precum ca rahatul pute la Dinamo).
    Quote Originally Posted by YoYoyOi View Post
    orice ar face Rednic cu rahatul, tot pute.....
    Daca voi extrageti din context ceea ce va convine, si sa umpleti posturile cu cuvinte urate, precum niste copii care, cand au vazut o jucarie, se lauda la toata lumea cu ea, cu toate ca nu e ceva pt. copii ca ei (e cah !).
    Si, acum, vedeti de ce spun ca acest Paris scrie doar sa se afle-n treaba, cu golanisme de copil bun de dus la scolala de corectie:
    saracul de tine, ce preferinte ai! ACRII SE SCRIE CU UN SINGUR I DINAMOVISTULE, se vede ca preferintele iti dauneaza!
    din cauza lui lobont am pierdut un punct cu bulgarii care s-ar putea sa ne coste calificarea!
    Oameni buni, ce ne facem cu analfabetul asta, care ne da lectii de gramatica (in postul ala, se lua de Bianco-Rossi ca a uitat un "I", asta era durerea lui), tocmai cand el face greseli serioase de exprimare in limba romana !
    Vedeti mai jos de ce, si sper sa puna frana la posturi de-astea penibile, in care chiar ca se face de ras, si e pacat sa continue asa !
    numai la analfabeti si zbuciumati, cu restul nu am nimic...
    Numai la ..., mai doctule (sunt sigur ca nu "ginesti" ce inseamna "doct", si ti-am pus linkul asta: http://doct.vocabular.ro/wordSearch....3029d6617e26e2 !)
    Se spune "numai analfabetilor si zbuciumatilor (se vede ca te-ai facut singur asa, e clar asta) ...", daca tot ne dai tu lectii de gramatica ! Pe la scoala cand mai treci, oare ?
    SI SCRIE SI TU CEVA MAI CONSTRUCTIV AICI, CHIAR DACA LOVESTI IN DINAMO, RAPID, ETC., UITA DE "LECTIILE" TALE DE LIMBA ROMANA ASUPRA FORUMISTILOR, CA NICI MACAR NU STII CU CE SE MANANCA, SI, PE DEASUPRA MAI SI JIGNESTI FARA ROST, FARA SA DEMONSTREZI DELOC, CU CUVINTELE TALE, CA-I ASA CUM SPUI (DE FAPT, NU SPUI ABSOLUT NIMIC) !
    Apropo, de ce nu injuri si pe cei de la Steaua, ca n-au facut niciun transfer mai acatarii ? Ti-e frica de Jiji sau Mimi, ca nu-ti mai dau atentie ?
    E valabil pt. toti stelistii care rad pe-aici de transferurile lui Dinamo.
    Chiar ca e cel putin comic, daca nu, ingrijorator, pt. ca stelistii, daca nu mai au argumente, ataca pe ceilalti cu aberatii.
    Chiar ca aveti cele mai tari transferuri !
    Uite cine radea, exact suporterul a carui patron n-a transferat decat un jucator ceva mai bunisor (cu toate ca n-am auzit mare lucru de el), dar Dinamo a transferat cel putin 2 jucatori buni, de restul stie Rednic de ce si cum are nevoie, ca si in vara a luat mai mult "ciurucuri" si vedeti unde a ajuns echipa !

RETRAS
    Reputatie
    1
    eu zic sa ii dati avertisment, voi ce parere aveti? ah, e baiat bun ... haideti sa trecem cu vederea acest mic incident :ras-plans:

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Revine cam la 11,5% on-topic ...
    Dar dupa cum se vede sunt raspunsuri la mesajele lui YoYoyOi si paris care ele sunt 100% off-topic

Deci sa vedem ...
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

anti GG YoYoyOi's Avatar
    Reputatie
    1
    jihadul continua domnule?

credeam ca v-ati calmat, dar vad ca oricat si oricine va atrage atentia nu va lasati nici in ruptul capului.
    Nerusinarea nu are limita....

sport legend Bumbescu's Avatar
    Reputatie
    0
    Asa e unii.....scriu si eu aici ca nu mai stiu unde
    Gata mi-am terminat raidul
    o să fie mereu bani și curve și bețivi,
    până-n ultima clipă,
    pân-o să cadă și ultima bombă

sport legend
    Reputatie
    1
    bah, doris are imunitate...lasati-l in pace
    a inceput sa-mi devina simpatic

Reputatie
    0
    Mie mi-a fost de la-nceput

Jerry, ai avut vreo revelatie? In ultima vreme ai inceput sa-ti iubesti toti "dusmanii"
    până-n ultima clipă,

Super Moderator
    Reputatie
    1
    jihadul continua domnule?

credeam ca v-ati calmat, dar vad ca oricat si oricine va atrage atentia nu va lasati nici in ruptul capului.

Vad ca nu iti cenzurezi limbajul nici acum

Da stiu ca voi trei mi-ati atras deja atentia asupra lui doris ... Va repetati pana cand ?
    Asa se va schimba ceva ? ... ma rog ... probabil ca da ...
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

sport legend
    Reputatie
    1

da nu cred c-o sa mai tina mult

RETRAS
    Reputatie
    1
    huooooooooooooooo, masochistilor :ras-plans:

parizianule, se va schimba atunci cand va avea loc o alta mare schimbare ...

anti GG YoYoyOi's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by delaparis View Post
    Vad ca nu iti cenzurezi limbajul nici acum

Da stiu ca voi trei mi-ati atras deja atentia asupra lui doris ... Va repetati pana cand ?
    Asa se va schimba ceva ? ... ma rog ... probabil ca da ...
    acuma ce anume va deranjeaza la limbajul meu? Cumva considerati jignitor faptul ca nu v-am adresat elogii si felicitari modului extraordinar in care gestionati anumite situatii?
    Sau faptul ca adresarea mea nu contine expreia Domnia Voastra sau Eminenta Vostra, il considerati jignitor?
    Imi cer scuze, Majestate, promit sa ma nu uit acestea data urmatoare, poate promiteti si dumneavoastra sa renuntati la postul de cartita oficiala, si sa turnati altora ce se discuta in parti numai de noi stiute.

RETRAS
    Reputatie
    1
    Ce-mi place, hai ca mai bag un offtopic ... se stie ca parizienii si in general francezii sunt mai toleranti

SOLO FARUL tchibos's Avatar
    Reputatie
    1
    Yoyo fa repede doua plecaciuni pana'n pamant si treci pe RA cu SM de gat.. in semn de afectiune

Reputatie
    0
    Relansat: nu, sunt f ingamfati, sunt ca niste curcani
    până-n ultima clipă,

sport legend
    Reputatie
    1
    hai ca acum vine doris aici si va face pe toti stelisti

sashi-duo Kainsashiki's Avatar
    Reputatie
    1
    hmmm....thread closed

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by relansat View Post
    ... se stie ca parizienii si in general francezii sunt mai toleranti

Pai sunt toleranti mai ales cand citesc ce se tot scrie in legatura cu ... nici nu mai stiu care e subiectul

tchibos : chiar ... la asta nu ma gandisem ...

YoYoyOi hai la pamant