Originally Posted by
paris
tocmai ai recunoscut ca dinamo e un rahat !:ras-plans: :ras-plans: :ras-plans: :ras-plans:
Ei, uite, te voi face de ras, daca tot continui asa, cu posturi jignitoare si total off-topic, mai ales ca am descoperit ceva care te face de rasul forumistilor definitiv, si ramai
penibilul forumului, pt. ca nu stii nici exprimarea intr-o fraza din Limba Romana. Grea e scoala asta ! Poti sa raspunzi la ce scriu eu mai jos, macar pe private ?

Stiu ca e rusine, dar asta e, suporta, ca nu incetezi cu postarile penibile ! Ia o pauza.
Ce-i mai grav, e ca tii isonul cu Moderatoarea de mai sus (nici ID-ul nu-l mai mentionez, ca nu merita, la cate cuvinte urate a scris in ultimele luni, mai ales ca e femeie), care nu inceteaza cu jignirile la adresa oricui (acum interpreteaza in stilul ei, cateva cuvinte dintr-un proverb [Nu poti sa faci din rahat bici], cu cuvintele ei rasate, precum ca
rahatul pute la Dinamo).

Originally Posted by
YoYoyOi
orice ar face Rednic cu rahatul, tot pute.....

Daca voi extrageti din context ceea ce va convine, si sa umpleti posturile cu cuvinte urate, precum niste copii care, cand au vazut o jucarie, se lauda la toata lumea cu ea, cu toate ca nu e ceva pt. copii ca ei (e cah !).
Si, acum, vedeti de ce spun ca acest Paris scrie doar sa se afle-n treaba, cu golanisme de copil bun de dus la scolala de corectie:

Originally Posted by
paris
saracul de tine, ce preferinte ai!
ACRII SE SCRIE CU UN SINGUR I DINAMOVISTULE, se vede ca preferintele iti dauneaza!
din cauza lui lobont am pierdut un punct cu bulgarii care s-ar putea sa ne coste calificarea!
Oameni buni, ce ne facem cu analfabetul asta, care ne da lectii de gramatica (in postul ala, se lua de Bianco-Rossi ca a uitat un "I", asta era durerea lui), tocmai cand el face greseli serioase de exprimare in limba romana !
Vedeti mai jos de ce, si sper sa puna frana la posturi de-astea penibile, in care chiar ca se face de ras, si e pacat sa continue asa !

Originally Posted by
paris
numai la analfabeti si zbuciumati, cu restul nu am nimic...
Numai la ..., mai doctule (sunt sigur ca nu "ginesti" ce inseamna "doct", si ti-am pus linkul asta:
http://doct.vocabular.ro/wordSearch....3029d6617e26e2 !)
Se spune
"numai analfabetilor si zbuciumatilor (se vede ca te-ai facut singur asa, e clar asta) ...", daca tot ne dai tu lectii de gramatica !
Pe la scoala cand mai treci, oare ?
SI SCRIE SI TU CEVA MAI CONSTRUCTIV AICI, CHIAR DACA LOVESTI IN DINAMO, RAPID, ETC., UITA DE "LECTIILE" TALE DE LIMBA ROMANA ASUPRA FORUMISTILOR, CA NICI MACAR NU STII CU CE SE MANANCA, SI, PE DEASUPRA MAI SI JIGNESTI FARA ROST, FARA SA DEMONSTREZI DELOC, CU CUVINTELE TALE, CA-I ASA CUM SPUI (DE FAPT, NU SPUI ABSOLUT NIMIC) !
Apropo, de ce nu injuri si pe cei de la Steaua, ca n-au facut niciun transfer mai acatarii ? Ti-e frica de Jiji sau Mimi, ca nu-ti mai dau atentie ?
E valabil pt. toti stelistii care rad pe-aici de transferurile lui Dinamo.
Chiar ca e cel putin comic, daca nu, ingrijorator, pt. ca stelistii, daca nu mai au argumente, ataca pe ceilalti cu aberatii.
Chiar ca aveti cele mai tari transferuri !
Uite cine radea, exact suporterul a carui patron n-a transferat decat un jucator ceva mai bunisor (cu toate ca n-am auzit mare lucru de el), dar Dinamo a transferat cel putin 2 jucatori buni, de restul stie Rednic de ce si cum are nevoie, ca si in vara a luat mai mult "ciurucuri" si vedeti unde a ajuns echipa !