Iar daca aveti ce categorii... Iar daca nu aveti.. va ganditi sa faceti scoala ???
Eu am doar B-ul
Iar daca aveti ce categorii... Iar daca nu aveti.. va ganditi sa faceti scoala ???
Eu am doar B-ul
Pentru ce ai facut acest thread?
Mi se pare cam inutil...
Hai România!
De Kiki, nu-ti convine, bafta....
Mai cris 20 a luat carnetul si vrea sa marcheze evenimentul printr-un thread. Felicitari!
[B][COLOR="Blue"][SIZE="3"]CSU METAL GALATI[/COLOR][/B] - campioana si castigatoarea cupei la volei feminin [/SIZE]....[SIZE="3"]din nou![/SIZE]
Cumva ai dat si tu de carnet si l-ai mituit pe Nea Garcea si acum te dai mare? Mi se pare o aberatie...
Hai România!
Dragul si iubitul meu starscarba, permis am din septembrie...
Si daca am dat mita cris_20 ce ???
Ai grija cum vorbesti!
Ai dat mita , ti-ai cumparat moartea
Hai România!
Omule e legat de "La volan" e legat... ce daca stim si noi ce categorii de permise au oamenii, aseara am auzit ca sunt 6 milioane de permise in Romania...
Iar partea cum vb e treaba mea
La felul cum se conduce in Romania...posibil sa mai scada acest numar de permise
Hai România!
Asta este partea a 2-a
si e o realitate...
Hai România!
Nu inca. Deci, dragi soferi, stati linistiti...inca.
Este un forum liber si fiecare discuta despre ce vrea si ii place, atata timp cat se pastreaza tematica forumului. Nu esti obligat sa postezi daca nu te intereseaza discutia. Poate ca sunt persoane care vor sa impartaseasca din experienta lor la volan, problemele cu care s-au confruntat la examenul pentru permis sau, pur si simplu, problemele zilnice cu traficul.Pentru ce ai facut acest thread?
Mi se pare cam inutil...
Orice om este al naibii de prost măcar cinci minute pe zi. Înțelepciunea constă în a nu depăși această limită.
am permisul meu si sunt sofer..
si ma mandresc cu el ca sunt sofer..
eu cu el conduc, pe oriunde ma duc..
.. ca sunt sofer
categ. B sin '98
Lasa mai Tchibos...sa vezi cand il iau eu!!
Dar nu cred ca o sa fac versuri...
PS am vazut o chestie interesanta avem acelasi stil de a scrie, adica cu astea: "..."
Orice om este al naibii de prost măcar cinci minute pe zi. Înțelepciunea constă în a nu depăși această limită.
inseamna ca.. vei fi o buna soferita..
Pai daca asta e criteriul...sunt cea mai buna soferita!!! Adica voi fi!!
doar B, fac aproape 2 ani de cand il am ...
He he, uite ca nu stiam!! Buuuun, am cui sa cer sfaturi...
da, categoria B. in decembrie fac 10 ani de cand am permis
CSM Resita... Dinamo Bucuresti... Arsenal Londra
In decembrie fac si eu 10 ani de cand am permis de ...30 de ani ! Ei, de cati ani am permis ?