Dar Eddy a zis ca le-a cumparat...
Dar Eddy a zis ca le-a cumparat...
[I]...sufletul meu a fost întotdeauna împăienjinat de acea ușoară melancolie a firilor prea simțitoare, așa simțitoare, că până și mângâierile le fac să sufere, până și plăcerea le rănește.
[/I]
[SIZE="1"]M. I. Caragiale, Craii de Curtea-Veche[/SIZE]
Lasa ca si io mi`am vandut stergatoarele fara sa stiu
Fara muzica viata ar fi o greseala.
Probabil ca eu le-am cumparat pe alea.
@Razvan.T: Nu stiu ce litera din alea 4 sa aleg. Ce ar trebui sa insemne ca poate ghicesc.
Ce model de Astra e.
Razvane, tu ai facut schimb. Sau cel putin asta am inteles.
Am zis!
E un Opel Astra Caravan din 2000. Ce litera ii e asociata asteia? Posibil g? Cel putin asa zice Google.
Benzina.
Merci. Nu spun ca deja am avut o tamponare.:ras-plans:
Pai cam din cauza asta am tamponat-o si eu. Bine, regulamentar a fost vina mea ca "n-am pastrat distanta", dar ma rog, practic e altceva. *******i in trafic sunt peste tot.
mai multi *******i ca la noi nu cred ca exista. acum 2 saptamani, cand ploua cu galeata, nimeni nu se mai uita in oglinzi... zici ca erau puse acolo doar ca sa nu arate masina dubios.
[FONT="Book Antiqua"][SIZE="3"][B][COLOR="Gray"]love's not blind, it's retarded.[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
Sunt si in Cluj destuli
faceti si un thread "Aveam permis de conducere!"
Unde l-ai pierdut ?
nincaieri, da ma gandeam ca sunt doritori, mai ales in ultima perioada
:ras-plans: Ar fi o chestie sa se laude lumea cu incidentele din trafic.
Asta cu incidentele ii tare , dar io prefer sa ma abtin
Last edited by Razvan T.; 24th October 2010 at 16:20.
La Baicoi e liniste si pace... Trafic linistit, fara aglomeratie, gasesti loc de parcare la orice ora din zi si din noapte
Peste putin timp termin orele,va urma sala si orasul.Am niste emotii...
Am carnet categoria B...dar am dat tarziu de carnet pentru ca nu ma atragea lucrul asta, mai ales ca fiind din Bucuresti, vedeam tot felul de needucati prin trafic, aglomeratie mare, si tot felul de chestii care ma faceau sa nu dau..dar din cauza unui pariu am dat oana la urma si pot sa spun ca e bine sa ai carnet, pentru ca te poate ajuta in anumite momente cand chiar ai nevoie de ajutor sau de o masina..