asta am auzit si eu....numai ca cica trebuie sa fac si orele de legislatie iar...si trebuie sa mai dau si ceva bani la asta si nu am idee cat
pai de ce nu mergi matale la o sectie de politie sa intrebi?
orele de legislatie sunt optionale, eu nu am fost la niciuna. probabil trebuie sa platesti taxa de examen care e 5 ron :p. oricum cel mai bine e sa intrebi un militian. cat despre examen, e la fel ca ala normal numai ca acum iti sunt suficiente 15 raspunsuri corecte ca sa treci.
sau mai e varianta sa mergi pe jos pana iti expira suspendarea
Last edited by Zabriskie; 5th December 2008 at 07:42.
Both teams played hard.
yoyoyoi....din lipsa de timp....si fiindca atunci cand ma apropii de indivizii aia imi vine rau
zabriskie.....15 din 26?????
cica trebuie sa dau examen altfel nu imi da permisul inapoi....deci varianta asta pica...si cica daca nu il dau mi-l suspenda pe inca o luna....asta am auzit la cineva...insa nu e 100% sigura informatia,de asta mai intreb si in alte parti
daca dai examen si il iei iti reduce pedeapsa la jumatate...daca nu il iei cand o fi sa il iei fara examen
cu cat mai tarziu, cu atat mai bine pentru toata lumea .
Am niste principii de fier . Daca nu iti convin, mai am si altele ...
Nu mai e nici Argesu' ce a fost!
Luni am a doua tentativa sa iau carnetu...sper ca nu ma omoara aia cu intrebari despre carburator sau puncte de penalizare
Nu am permis. Dar intentionez, de indata ce va trece perioada aceasta friguroasa, sa incep scoala de soferi .
[B][COLOR="Purple"]::Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away::[/COLOR][/B]
Mult succes Anjel
De ieri, am
Ma rog, dovada.
Last edited by zebe; 23rd December 2008 at 22:27.
da' ce-a patit permisu'?
[FONT="Book Antiqua"][SIZE="3"][B][COLOR="Gray"]love's not blind, it's retarded.[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
Pai nu ti-l dau numa' la 10 zile dupa ce ti-ai luat examenu. Ii buna si dovada, deocamdata.
aha, nu stiu, eu sunt o soferitza model
[FONT="Book Antiqua"][SIZE="3"][B][COLOR="Gray"]love's not blind, it's retarded.[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
tu? poate modelu sau modela
bravo bai zebe ... sa faci(ce aiurea suna asta) accident doar dupa ce faci 300.000 Km
Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE