...am vazut ca exista mai multe thread-uri legate de inot, dar fiecare tematic...propun ca acesta sa fie si general si tematic totodata, dat fiind faptul ca, dupa cum am observat, inotul se bucura de apreciere doar la evenimentele mediatizate...
Asadar... pana marti, se desfasoara la bazinul `Lia Manoliu`,Nationalele -- la care participa si Camelia Potec, Răzvan Florea, Dragoş Coman, Simona Păduraru şi Ioan Gherghel -- competitia contand pt calificarea la Mondialele din Montreal de luna viitoare.
...tot in cadrul Nationalelor s-a desfasurat ieri, retragerea oficiala a Dianei Mocanu..“Nu mai voiam să chinui pe nimeni. N-am mai avut tragere de inimă după Berlin 2002. Toată lumea se gîndeşte că am renunţat fiind prea tînără, dar să nu uite că am început foarte devreme. [...]Poate pe parcurs mă voi reapuca de înot, dar nu m-aş mulţumi cu o finală, ci aş ţinti locul întîi”
...deci daca aflati de recorduri doborate, retrageri, declaratii sau programe de la bazinele de inot (ca tot veni vara), aveti unde scrie...![]()