View Poll Results: Este o decizie buna?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • DA

12 38.71%
  • NU

19 61.29%
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 21 of 29

Thread: 5 extracomunitari pe foaia de joc!

sport legend m8k's Avatar
    Reputatie
    1

5 extracomunitari pe foaia de joc!

"Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis, în ședința de luni, să limiteze la cinci numărul jucătorilor extracomunitari care pot fi trecuți în raportul de arbitraj, dintre care doar trei au dreptul să se afle în același timp pe teren."

Dupa aceasta decizie va avea de castigat fotbalul romanesc sau va avea de pierdut?
    Last edited by m8k; 15th January 2007 at 18:46.
    [COLOR="Purple"]De la 1907 am fost primii puși pe fapte
    Cu echipa Clujului, mândria Ardealului
    Trăiesc fiecare clipă cu cea mai bună echipă
    Și-am purtat de când mă știu alb și vișiniu.[/COLOR]

watcher Datenshi's Avatar
    Reputatie
    1
    Nu stiu ce sa zic. CFR-ul cum sta la capitolul asta?
    I must not let my passion interfere with my reason. That is not good. That is bad.

Reputatie
    1
    CFR sta extraordinar!!!
    Daca se rezolva situatia lui Frunza atunci o sa mai avem locuri pentru extracomunitari!

DevilOfTheRhine Sevilla86's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by m8k View Post
    Prin acest lucur va avea de castigat fotbalul romanesc sau va avea de pierdut?
    Eu am votat nu... mi-e tot una ca o echipa ar avea 10 belgieni in lot sau 10 brazilieni. Efectul este acelasi: fotbalul romanesc va avea de pierdut pt ca in Romania se produc putine talente iar majoritatea jucatorilor romani nu vor putea concura d.p.d.v. valoric cu jucatorii veniti din strainatate.
    Singurul lucru care ne-a salvat pana acum este lipsa banilor... cand o sa avem si bani cu care sa platim jucatorii straini, multe echipe din Romania or sa ajunga ca Arsenal.
    Academia Rapid infiintata de catre generalul de securitate Vasile Malureanu supranumit €žtatucul politiei politice ceausiste €

Registered User
    Reputatie
    0
    o tampenie. eu zic ca multe cluburi vor avea de piedut pt ca de 3-4 ani s-au tot adus multi jucatori straini in liga 1 iar cluburile care au dat banii pe ei se trezesc azi ca nu-i mai pot folosi

sport legend bianco_azzurro's Avatar
    Reputatie
    1
    Este o decizie buna, va fii o sansa in plus pentru tinerii romani !
    [B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER]Timpul este prea lent pentru cei care așteaptă, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plâng, prea scurt pentru cei care sărbătoresc. Dar, pentru cei ce iubesc, timpul este o eternitate.(William Shakespeare)[/CENTER][/FONT][/B]

banatzan THE HUN's Avatar
    Reputatie
    1
    Decizia nu-i rea dar totusi nu cred ca este normal ca o astfel de hotarare sa se ieie in mijlocul campionatului.Sunt multe echipe care aveau deja in lot mai multi extracomunitari.
    [COLOR="DarkOrchid"][SIZE="3"][B]E PUR SI MOV E[/B][/SIZE].- [COLOR="Black"]Galileo feat.The Hun[/COLOR][/COLOR]
    The few,the proud- The Banatians[COLOR="DarkOrchid"][/COLOR]

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by THE HUN View Post
    Decizia nu-i rea dar totusi nu cred ca este normal ca o astfel de hotarare sa se ieie in mijlocul campionatului.Sunt multe echipe care aveau deja in lot mai multi extracomunitari.
    Nu cred ca afecteaza pe nimeni aceasta decizie !
    [B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER]Timpul este prea lent pentru cei care așteaptă, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plâng, prea scurt pentru cei care sărbătoresc. Dar, pentru cei ce iubesc, timpul este o eternitate.(William Shakespeare)[/CENTER][/FONT][/B]

sport legend *Coco*'s Avatar
    Reputatie
    1
    E pe draq o decizie buna cum vrei sa faci performanta in EUROPA numai cu jucatori romani ?
    Macar de ce nu a spus de la inceput cu regula asta acuma multi si`au transferat jucatori extracomunitari si acuma ce fac?!?!
    Sa nu zic de Poli Timisoara care toate echipa lor o fac jucatorii extracomunitari...
    Acuma o sa mai faca pe draq

CAMPION ! caine19's Avatar
    Reputatie
    1
    e o decizie cam tampita marca Dragomir
    [COLOR="Red"][SIZE="3"]all cops are bastards[/SIZE] [/COLOR]

sport legend
    Reputatie
    1
    am votat NU, si nu neaparat ca e o decizie proasta sau buna ci pentru ca NU trebuia luata la mijlocul campionatului..adica ea putea sa fie luata acum dar cu aplicabilitate din sezonul urmator, e anormal sa "strici" planurile unor cluburi (ma refer aici la transferuri perfectate sau aflate in discutii - facute acum sau in vara) fara sa le dai un minim preaviz. sunt jucatori cumparati pe bani uneori seriosi care e foarte posibil sa nu-si mai gaseasca locul in campionatul romanesc sau cluburile lor sa-i plateasca salariul degeaba ani de zile. Un "preaviz" pana la inceputul sezonului urmator mi se parea o decizie mult mai ok, dar asta e..nu e prima mostra de gandire "exemplara" a ligii/federatiei
    just me!

Reputatie
    1
    Pentru Craiova este o decizie destul de trista avind in vedere ca ei au mai multi extracomunitari, dintre care cel putin 3-4 puteau fi titulari incontestabili!!

Julius Woobay -Sierra Leone, Jeremie N'Jock - Camerun, Josh Mitchell -Australia, Joshua Rose -New Zealand, Michael Baird -Australia, Salih Jaber -Iraq,

Reputatie
    1
    Jaber nu mai e la noi de o jumatate de an
    Njock are si rezidenta Germana din cate se pare el fiind casatorit cu o germanca
    Cel mai probabil Baird va lua banca de rezerve

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by m8k View Post
    Pentru Craiova este o decizie destul de trista avind in vedere ca ei au mai multi extracomunitari, dintre care cel putin 3-4 puteau fi titulari incontestabili!!

Julius Woobay -Sierra Leone, Jeremie N'Jock - Camerun, Josh Mitchell -Australia, Joshua Rose -New Zealand, Michael Baird -Australia, Salih Jaber -Iraq,
    S-a intors Jaber la Craiova ?

Reputatie
    1
    Ala nu mai e la Craiova de o jumatate de an
    Acuma a semnat iara cu Gloria Buzau

watcher Datenshi's Avatar
    Reputatie
    1
    Da, se pare ca nu prea e nimeni la limita momentan. Oricum, luata la jumatea perioadei de transferuri mi se pare o decizie idioata.
    I must not let my passion interfere with my reason. That is not good. That is bad.

sport legend FcPoliFan's Avatar
    Reputatie
    1
    O decizie injusta in contextul actual si irelevanta pe termen lung - nu cred ca vor aparea mai multe talente autohtone, pentru ca nu au de unde sa apara.
    www.cronicavioleta.ro

anti-nesimtiti starsteel's Avatar
    Reputatie
    1
    O noua mizerie a frf echipele noastre nu vor putea creste in acest mod iar piata interna e extrem de saraca, valoric vorbind.
    [B][COLOR="Blue"][SIZE="3"]CSU METAL GALATI[/COLOR][/B] - campioana si castigatoarea cupei la volei feminin [/SIZE]....[SIZE="3"]din nou![/SIZE]

sport legend
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Datenshi View Post
    Da, se pare ca nu prea e nimeni la limita momentan. Oricum, luata la jumatea perioadei de transferuri mi se pare o decizie idioata.
    Treaba se stia din toamna . Din octombrie . Problema acelor echipe afectate e creata numai de ele . Se spera cum e la noi cu las-o asa...
    Last edited by Liviu; 16th January 2007 at 00:41.

Banned
    Reputatie
    0
    din nou sunt lovite ,prin caracterul retroactiv al hotaririi frf,cele mai iubite echipe din provincie,poli timisoara si stiinta!
    poli are deci 9 extracomunitari ,din care 5 ar putea fi titulari,stiinta are 5 extracomunitari ,care toti ar putea fi titulari!
    sa schimbi regulile jocului ,pe parcursul campionatului,este o alta nemernicie a frf,pe care nu o intereseaza decat daca sdr ,este sau nu afectat de decizie!
    iar ni se baga pe gat fraza care a devenit stereotipa de la 1 ianuarie 2007:
    astia sunt regulile impuse de ue! ( sa nu uitam taxa de inmatriculare!)
    sper ca plangerile facute de echipele interesate ,sa fie luate in considerare
    ( condescu da dovada ,din nou de slugarnicie fata de frf ,aproband lingusitor,mizeria frf!)

anti-nesimtiti starsteel's Avatar
    Reputatie
    1
    Cea mai iubita echipa din provincie Timisoara?! Hai sa fim corecti, cand ataci cea mai iubita echipa din Romania la modul in care o face un zero absolut cum e "timisoreanul" (get beget prin nastere, etnie, etc. ) Iancu in mod sigur nu poti reprezenta cea mai iubita echipa din provincie. Craiova da, palmaresul e respectat intotdeauna...daca vorbim de performante Steaua si Craiova sunt performere in Romania chiar si in Europa, Timisoara ramane doar o modesta aspiranta. Fara suparare dar asta e realitatea.
    [B][COLOR="Blue"][SIZE="3"]CSU METAL GALATI[/COLOR][/B] - campioana si castigatoarea cupei la volei feminin [/SIZE]....[SIZE="3"]din nou![/SIZE]