Raspunsul trebuie sa contina:
placa baza, procesor.......monitor, boxe, tot ce stiti despre calculatorul dumneavoastra.![]()
Raspunsul trebuie sa contina:
placa baza, procesor.......monitor, boxe, tot ce stiti despre calculatorul dumneavoastra.![]()
Incep eu:
placa baza : Gigabyte
procesor: Sempron 3000+ pe 64 bit
placa video: Asus ATI Radeon la 256mb pe 128.
hard: WD la 160GB
memorie: 512 Kingmax
dvd/rw: LG
monitor: LCD 19 inchi Fujitsu-Siemens
boxe: Creative 2.1
tastatura+mouse: Genius.
IBM ThinkPad T41, detaliile se gasesc pe net
+ mouse din aceeasi gama
+ DVD WR ext. Writemaster Samsung
+ Ext HDD 100GB Samsung
nu stiu ..da nu e bun ca se blocheaza :|
[I][FONT="Lucida Console"][COLOR="RoyalBlue"][I] Oltenia pandura a lui Tudor Si-a lui Arghezi si-a atator dusi Oltenia celui mai mare sculptor Al omenirii, Constantin Brancusi. Oltenia , Eterna Terra-Nova![/I][/COLOR][/FONT][/I]
De ce se blocheaza:ras-plans:?
Mai bine zis l-as intreba pe robyyy ce ii face cand se blocheaza..:ras-plans:
nu sunt dur cu el ..il tratez cu blandete decat schimb soricelul 1 data pe saptamna![]()
[I][FONT="Lucida Console"][COLOR="RoyalBlue"][I] Oltenia pandura a lui Tudor Si-a lui Arghezi si-a atator dusi Oltenia celui mai mare sculptor Al omenirii, Constantin Brancusi. Oltenia , Eterna Terra-Nova![/I][/COLOR][/FONT][/I]
Eu nu va spun ce am ca dupa aia o sa vreti sa va luati si voi
Oricum, pe post de portabil inca mai merge cu un Satellite Pro 6100.
Eu am Felix HC, parca asa ii zice![]()
o să fie mereu bani și curve și bețivi,
până-n ultima clipă,
pân-o să cadă și ultima bombă
Nu stiu ce-i dizzy![]()
o să fie mereu bani și curve și bețivi,
până-n ultima clipă,
pân-o să cadă și ultima bombă
Iti trimit eu o caseta daca o mai gasesc.![]()
I must not let my passion interfere with my reason. That is not good. That is bad.
placa baza : Asus
procesor: Athlon64 3200+
placa video: Sapphire ATI Radeon X850 PE.
hard: 3x Seagate (1x120GB IDE, 2x 80GB SATA)
memorie: 1GB Infineon
dvd/rw: Asus (DVD-R)
monitor: Hyundai Q910
sound: Audigy2
boxe: -
tastatura+mouse: Microsft/Microsoft IntelliExplorer 4.0
va fi in curind inlocuit cu E6600/2G RAM/ Gforce 8800 GTS cind oi pune manutza pe bonusul de 2006 promis.![]()
placa de baza necunoscuta, duron 500 mhz, placa video riva tnt 32mb, hard 7gb, fara cd rom sau floppy (ca i le-am scos
) boxe luate din iulius mall de anul trecut 10 watti cred
... in concluzie ...
![]()
dizzy a fost unul dintre cele mai celebre jocuri de pe HC. Din cate imi aduc aminte, abia ultimul model de HC a fost dotat cu unitate floppy. Oricum, eu toate jocurile le aveam pe casete din astea audio.
I must not let my passion interfere with my reason. That is not good. That is bad.
http://img175.imageshack.us/img175/4933/17ml0.jpg
am luat tzeapa ca am dat 10 mil pe el?![]()
Last edited by TaciAcolo; 15th January 2007 at 14:00.
Intel Celeron, not a fan![]()
anu trecut august de atunci pariez pe net...gresisi nicku :ras-plans: