Comentarii despre venirea lui Bogdan Lobont la Dinamo, dar si despre ceea ce va face el in poarta echipei din Stefan cel Mare.
O intrebare de poll: este Lobont cel mai bun portar la ora asta din Liga 1?
Comentarii despre venirea lui Bogdan Lobont la Dinamo, dar si despre ceea ce va face el in poarta echipei din Stefan cel Mare.
O intrebare de poll: este Lobont cel mai bun portar la ora asta din Liga 1?
Lobont avea nevoie de Dinamo ... si Dinamo avea nevoie de Lobont![]()
Sa speram ca in cel mai scurt timp o sa-si intre in forma care la consacrat![]()
[url=http://www.martiriromani.com][B][COLOR="Red"][SIZE="4"]www.MartiriRomani.com[/SIZE][/COLOR][/B][/url]
FF buna afacere facuta de conducerea lui dinamo.Felicitari.
Oricum,cand vin pe STEAUA,fara 3 nu scapa.![]()
"Rapidiști, steliști sau câini trebuie să fim cu toții oameni buni" G.Copos
Lobont la ultimele meciuri jucate nu a avut evolutii deloc bune. S-a vazut lipsa jocurilor si are nevoie de timp ca sa revina... nu cred ca Lobont poate sa fie o solutie contra celor de la Benfica in conditiile in care nu e in forma si revine dupa o perioada lunga in care nu a jucat...
La momentul asta Coman este cu doua clase peste el. Dar Lobont are potential si poate sa revina si la Nationala.
Academia Rapid infiintata de catre generalul de securitate Vasile Malureanu supranumit tatucul politiei politice ceausiste
Chiar daca trage tare din tigara tot cel mai bun ramana azi ... peste cativa ani nu stiu ... dar azi e cel mai bun ...
Sper sa iasa mai bine la centrari![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Buna achizitie, felicitari, dar dupa cum a spus Dani (Steaua-mania), in Ghencea returu asta nu scapati fara 3. asta dak nu il pun astia iar pe corpodean albitru....
shi Lobont nu e cel mai bun la ora actuala, Danut Coman e cel mai bun portar din Romania, shi parerea mea e ca are shi un caracter de exceptie![]()
You miss 100 percent of the shots you don’t take.
Pai daca spune Dani atunci nu am nimic de zis![]()
Danut Coman e cel mai bun portar ... valid ... din Romania ?![]()
Nu cred ... dar ma rog ... multe se pot intampla in zilele urmatoare ... antrenamentele au inceput![]()
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Ce bine imi pare ca a venit Lobont la Dinamo,mare portar.
![]()
[B][COLOR="Blue"][SIZE="3"]CSU METAL GALATI[/COLOR][/B] - campioana si castigatoarea cupei la volei feminin[/SIZE]....[SIZE="3"]din nou![/SIZE]
Nu e mare mai ... e valid![]()
Menace:
E normal ... cine e Fiorentina asta ?![]()
Acum sa vezi baiatu ce se motiveaza la una dintre echipele de top ... liderul campionatului![]()
Aici ii e locul![]()
sa fii portarul al 3-lea la o echipa de fundul clasamentului in italia e mare performanta, iar cand te gandesti ce echipa mare la luat, campioana blaturilor in liga 1, sunt sigur ca o sa castige tot ce le sta in cale. bine, am uitat sa adaug, nici o echipa in europa nu il mai ia, asa ca il ia dinamo. acum 2-3 saptamani zicea ca nu mai vine in romania, iar acum saracu nu mai are optiuni. ce valoare...
il stii pe ala al blaturilor? stii, cat a primit fiecare ablitru, sa vedem shi noi cine a luat mai mult
lasa-ne mah delaparis, astia vin de la sezon foarte prost direct la 13 puncte in fata noastra in turu? mie asta nu mi se pare posibil daca joci corect..
iti zic eu ce calcul sa faci: cate puncte a adus fiecare echipa romaniei in europa, shi atunci o sa vezi diferenta de valoare.
De atat calculat am ajuns sa pierdem la scor de abandon in CL si sa zicem ca dominam Europa (vezi "vitezisti") ... mai bine nu ... vedem pe teren ce se joaca acolo si sa ne traiasca portarii![]()
![]()
hai nb ca sunt rupt![]()
blatistii sunt cu unghia in gat de 2 metrii ... auzi , cica nu are valoare![]()
..te pomenesti ca Cernea, Carlos si Nazario sunt peste Lobont![]()
[url=http://www.martiriromani.com][B][COLOR="Red"][SIZE="4"]www.MartiriRomani.com[/SIZE][/COLOR][/B][/url]
Pai din ultimele meciuri sunt. Cernea a aparat f bine la steaua, carlos e mai slab decat orice portar din div a, iar pentru nazario tot au fost mai multe oferte decat pentru lobont xD
cat despre blaturi, nu are rost sa comparam steaua cu dinamo ca sunteti cu 10 clase peste noi...da' numa' la blaturi..
dak noi eram blatishti ca voi, nu crezi ca acum eram noi la 13 puncte peste voi? ...
Dani Coman - Probably the best goalkeeper in the world !!!!!!!