Results 1 to 12 of 12

Thread: Lista de filme documentare

RETRAS
    Reputatie
    1

Lista de filme documentare

Insiruiti documentarele care v-au placut in mod deosebit si pe care, eventual le pot gasi si pe retea. Specificati subiectul lor si numele complet.

Who? Me? Neah.. CrisS's Avatar
    Reputatie
    1
    Revolutia din '89. Intotdeauna mi-au placut si m-au atras documentarele despre revolutia din decembrie '89.

World Trade Center Prabusirea celor doua turnuri gemene, iar un documentar de exceptie ,din punctul meu de vedere.
    Hai Romānia!

anti GG YoYoyOi's Avatar
    Reputatie
    1
    despre WTC sunt mai multe documentare, toate interesante.

sport legend White Shadow's Avatar
    Reputatie
    1
    An Incovenient Truth , mai multe detalii in curand pe threadul meu personal.
    [B] "Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof."[/B]

sportaholic Vadim's Avatar
    Reputatie
    1
    Cam politic film An Incovenient Truth si nu aduce nimic nou. L-am vazut.

Banned
    Reputatie
    0
    despre Titanic au fost pe National Geographic park, mai multe si pe discovery, dak nu ma insel

milanista tafu's Avatar
    Reputatie
    1
    pe national geographic a fost luni (15 ianuarie) un doc excelent despre cea mai de temut trupa de gangsteri din lume ms 13 ( mara salvatrucha) ....cine e interesat , sa caute pe youtube (ms 13) ...super super tare si socant
    [SIZE="4"][COLOR="Black"]i've got a [/COLOR][COLOR="Red"]devil in me [/COLOR][/SIZE]

sport legend White Shadow's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Vadim View Post
    Cam politic film An Incovenient Truth si nu aduce nimic nou. L-am vazut.
    Realitatea e dura, intunecata si trista dar din pacate asta-i realitatea , nu aduce nimic nou pt ca se stie depre aceasta incalzire globala de foarte mult timp , in acest documentar Al Gore vorbeste despre incalzirea globala si efectele ei.

Efectele dramatice ale poluarii cu dioxid de carbon sunt prezentate de fostul candidat la presedintia SUA din partea democratilor, Al Gore. Acesta are o fundatie prin care a strans fonduri si a finantat cercetari importante cu privire la mediu.Analistii politici spun ca prin documentarul "Incovenient truth", Al Gore se intoarce in politica, propunand o tema majora de dezbatere pentru alegerile din 2008......din acest motiv il consideri tu "cam politic" ?
    Last edited by White Shadow; 18th January 2007 at 22:27.
    [B] "Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof."[/B]

RETRAS
    Reputatie
    1
    Astazi am terminat si eu de vazut documentarul, An Inconvenient truth. Foarte interesant ce are de spus Al Gore, care intr-o ora jumatate de film te pune pe ganduri, ne pune pe ganduri ... Absolut genial momentul cand a pus in balanta, pe de o parte lingourile de aur si pe cealalta parte, Globul Pamantesc. Absolut genial momentul, mimica fetei a fost una demna de Oscar, numai ca acesta nu juca teatru ... merita vazut acest documentar si pt asta ii multumesc umbrei pt recomandare

RETRAS
    Reputatie
    1
    Dati-mi si mie un documentar despre Che Guevara va rog frumos. Zilele trecute am dat peste o melodie Nathalie Cardonne - Comandante Che Guevara ce mi-o adus aminte de el. Multumesc frumos si astept un raspuns.

sashi-duo Kainsashiki's Avatar
    Reputatie
    1
    am vazut aseara pe TVR 1 la ora 20:20 un documentar despre Marele jaf comunist din 1959, foarte interesant!

RETRAS
    Reputatie
    1
    Vreau si eu un documentar despre Triunghiul Bermudelor, aveti ceva interesant?