Fiind aproape de retrogradare, fapt ce ne intristeaza pe toti, propun sa ne amintim de acele meciuri ce nu le vom uita niciodata.
Primul meci nu se uita niciodata, cred ca era prin '93, tot ce imi amintesc e ca jucam contra rapidului pe care i.am invins cu 1-0 si stateam pe ciment(pe atunci nu erau scaune).
Pentru mine cel mai memorabil si nefericit sezon a fost '99-'00. Imi amintesc ca in retur am batut pe steaua cu 2-1, eram condusi iar parca Stere a scos un penalti prin care am egalat apoi am marcat golul victoriei. Cel cu rapidul, egal 1-1, am avut senzatia ca istoria din meciul cu steaua se repeta, la fel eram condusi la pauza si parca tot Stere a scos penaltiul cu care am egalat.
Returul a fost senzational ca asistenta, cred ca tot returul l.am jucat cu stadionul plin, meciul cu Ceahlaul, gol in ultima secunda(parca a a marcat Grigorie Tudor), cel cu National (ultimul meci acasa, urma regretabilul meci la onesti), atmosfera extrem de placuta.
In divB, dak va mai amintiti, primul meci de acasa, cu Aro cand au fost eliminati copiii de mingie pentru ca trageau de timp. Deplasarea la midia, acasa cu midia (torte sus la B) meciul cu sportul cand am egalat in ultimele minute prin Cristi Negru(din cate imi aduc eu aminte), si cum sa nu barajul, cel mai fericit baraj.
De atunci, au mai fost putine meciuri memorabile pt. mine, cel cu Ceahlaul cand a "gresit" curca la ambele goluri. Meciul cu Arges, era stadionul gol, aveam ghetele inundate.
Si as mai putea adauga barajul cu Baia Mare.
Au fost timpuri ce acum par foarte departe de noi, as da totul ca ele sa se repete dar e prea greu ca...au crescut performantele echipelor din capitala.
Viata lunga celor ce sufera DOAR pentru FaruL.
PS. Ar trebui sa se aprinda lumanari pe scaunele libere de pe stadion...ar ramane bisericile fara lumanari.