doris2001 has reported a post.

Reason:
Cand ii faceti injectia copilului ?
Cred ca-i trebuie una letala, ca vad ca nu inceteaza cu copilarii de-astea, dar jignitoare.
Mai zic, o data, de zece ori, dar puneti-i frana, ca nu scrie nimic interesant despre fotbal, chiar e permanent off-topic !!!
Oricine vede asta.
Forum: Intern
Assigned Moderators: apparte, inter, miril, nr.zece, Datenshi, m8k, tchibos, SORENSEN, corto, Jerry20cm, micutzu11, delaparis, tuxie, Quittaro, starsteel, elphax

Posted by: paris
Original Content:
Quote Originally Posted by doris2001 View Post
MAI, EU ZIC SA IEI O PAUZA MAI MARE DE PE FORUM, CA RAD TOTI DE TINE SI TOPICURILE TALE FARA SARE SI PIPER.
Unde sunt "arogantele" tale, luandu-i peste picior pe toti ?
Ce te-ai taiat (inmuiat) asa ? Nu ai cu ce sa-ti mai lauzi clubul favorit, si esti penibil, cu postarile tale de doi bani !
Ce naiba, a ajuns problema vietii tale Rednic, care, cred ca rade de tine scriind ceea ce scrii, daca ar citi aici !
TU NU TE-AI SATURAT, NU DE ROMANIA, CI DE PERSOANA TA ?
Nu vezi ca problemele mari in tara asta sunt cu "becalizarea", care se discuta de toti oamenii rationali, nu de cei fara cerebel ?
Steaua voastra a ajuns deja de rasul intregii lumi, si noi vom fi ingrijorati cat vor mai exista sefi la voi descreierati ca Meme si Jiji, care enerveaza mai pe toata lumea cu "scaun" la cap ?
Noi, ne-stelistii, dar si majoritatea stelistilor, ne-am saturat de Romania in care moderatori TV dau apa la moara acestor doi sariti de pe fix, gadilandu-i la Talk-Show-uri.
ASTA E MAREA PROBLEMA A ROMANIEI, CA AMBII INCITA LA VIOLENTA, JIGNIND SI INJURAND PE ORICINE CARE NU-I LAUDA SAU NU LAUDA STEAUA !
Mai pune frana la discutii fara continut, fara nici un discrnamant.
Pur si simplu nu ne intereseaza daca Rednic are sau nu bani, cand e cel mai bun antrenor roman la ora actuala, chiar inaintea lui Mircea Lucescu !
oare unde am mai auzit latraturile astea? imi par cunoscute ... acelasi zbucium , aceeasi incoerenta,acelasi schizofrenism:ras-plans: :ras-plans: :ras-plans: :ras-plans: :ras-plans: