View Poll Results: Credeti ca exista acel biletel?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Da

7 58.33%
  • Nu

5 41.67%
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 21 of 39

Thread: Biletelul roz. Sau galben...

Mughal Bancaru's Avatar
    Reputatie
    1

Biletelul roz. Sau galben...

Sper ca acest subiect nu a mai fost deschis. Nu l-am gasit. Daca mai e pe undeva ii rog pe moderatori sa ma scuze si sa lipeasca unde trebuie. Pareri despre biletelul catre "domnul Traian", asa cum Udrea a spus ca s-ar fi adresat Tariceanu. Exista? E facatura? E prostie? I-a pus Udrea piedica lui Basescu fara sa vrea? Este un scenariu? Daca exista are Basescu vreo vina ca nu a spus de el?

Ground Breaker r0bby's Avatar
    Reputatie
    1
    Nu stiu.Insa cred ca poate fi adevarata toata povestea altfel nu stiu de ce s-a mai agitat atat Elena Udrea sa iasa la rampa cu dezvaluiri..sper sa aduca si dovezi.

sport legend Bumbescu's Avatar
    Reputatie
    0
    Cum dracu sa fie adevarat, adica Tariceanu e complet idiot, face astfel de interventii prin intermediul biletelelor?
    Panarama aia blonda vopsita e folosita de basescu(alta panarama) pentru tot felul de atacuri stupide, bazate pe nimic.
    Jalnica tara si jalnica politica avem daca asemenea toape pot aparea la tv si pot face valuri cu asemenea tampenii.
    o să fie mereu bani și curve și bețivi,
    până-n ultima clipă,
    pân-o să cadă și ultima bombă

sport legend bianco_azzurro's Avatar
    Reputatie
    1
    Nici vorba, exista si alte cai de comunicare mult mai moderne !
    [B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER]Timpul este prea lent pentru cei care așteaptă, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plâng, prea scurt pentru cei care sărbătoresc. Dar, pentru cei ce iubesc, timpul este o eternitate.(William Shakespeare)[/CENTER][/FONT][/B]

SOLO FARUL tchibos's Avatar
    Reputatie
    1
    desi nu il suport pe Tariceanu aseara a zis o chestie inteligenta.. aia cu si cu D-zeu

Reputatie
    1
    Politica din Romania pot spune ca e jalnica...nu e nevoie sa aduc argumente.

We stay UNITED SORENSEN's Avatar
    Reputatie
    0
    Interesant ca biletelul a aparut in discutie cu o zi inaintea Congresul PNL si a alegerilor pt presedentie (PNL)
    Last edited by SORENSEN; 13th January 2007 at 13:53.
    [COLOR="Red"]PRO GLORIA [/COLOR][COLOR="Blue"]ET PATRIA [/COLOR]

sport legend Bumbescu's Avatar
    Reputatie
    0
    Normal, ce coincidenta
    o să fie mereu bani și curve și bețivi,
    până-n ultima clipă,
    pân-o să cadă și ultima bombă

We stay UNITED SORENSEN's Avatar
    Reputatie
    0
    Intotdeauna cand e vorba de Basescu....
    [COLOR="Red"]PRO GLORIA [/COLOR][COLOR="Blue"]ET PATRIA [/COLOR]

anti GG YoYoyOi's Avatar
    Reputatie
    1
    Da Diablo, faina dovada

Doar ca u sambure de adevar exista in toata povestea asta...poate unii au uitat, sau nu stiu ca Tariceanu este bun prieten cu Patriciu si ca astfel de acuze cum ca ar fi intervenit in derularea procesului acestuia au mai aparut si vara trecuta. Nu pot fi toate puse pe seama lui Basescu.
    Problema asta cu Basescu este ca si scuza terenului prost din fotbal. Este folosita in orice circumstanta...orice se intampla in politica romaneasca e din vina lui Basescu. Scandala in PNL- Basescu e de vina, scandal in PSD - Basescu e de vina. Zice Stolojan ceva interesant-Basescu l-a pus. Sunt acuzati unii pe la Parchet- Basescu e initiatorul demersului juridic.
    Cand este vorba de arogat anumite merite pentru realizari se schimba foaia. Altii merita acele felicitari, ca ei au realizat performanta, Basescu doar profita...
    Cred cu tarie ca ceva a fost acolo in cazul Patriciu. Au aparut prea multe informatii, ca sa nu fie ceva putred. Ca a mai cosmetizat Elenuta anumite chestii e alta problema. Mie mi se pare curios cum de si-a amintit doar acum. Pana acum suferea de amnezie? Mi-e greu sa cred. In politica anumite evenimente de genul asta se pun la frigider si sunt servite cand este situatia mai fierbinte, pt a mai racori situatia. Asa s-a intamplat si acum, Udrea a avut de platit o polita fostului sef de partid si a profitat de ocazie. Dar de aici pana la a-l acuza pe Basescu de faptul ca el ar fi trimis-o e cale lunga. Interesant este ca existenta acelui biletel n-a fost negata nici de Basescu, nici de Tariceanu. De ce oare?

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by DiabLo View Post
    Dovada clara DiabLo:ras-plans:...:ras-plans:..

sashi-duo Kainsashiki's Avatar
    Reputatie
    1
    Basescu dezvaluie continutul biletelului trimis de Tariceanu

Intr-o declaratie de presa sustinuta miercuri seara, la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu a confirmat tentativa de influentare a justitiei, pe care Tariceanu a incercat-o prin intermediul unui biletel.

Basescu a explicat ca premierul Tariceanu i-a propus un parteneriat cu "oligarhiile noastre". Basescu a precizat ca facut public acest lucru abia acum pentru ca altfel Guvernul ar fi fost decredibilizat iar obiectivul integrarii ar fi putut fi ratat:" Atunci mi-am pierdut increderea in premier", a adaugat Basescu.

"Domnul prim-ministru imi propunea un parteneriat, dar, din pacate, cu oligarhiile noastre, la cateva luni dupa ce si eu impreuna cu el am vorbit in campania electorala despre oligarhia PSD", a spus Basescu. Cu alte cuvinte, a continuat presedintele, biletelul ar fi avut ca mesaj "a venit timpul nostru".

"Documentul nu este extrem de interesant, el, pur si simplu, pune o intrebare, dupa ce ma anunta ca-mi trimite un raport facut de Petromidia - daca as putea vorbi cu procurorii despre caz", a spus Basescu.

"Acest tip de parteneriat era inacceptabil pentru mine", a declarat Basescu, aratand ca acest lucru ar fi insemnat ca ar fi facut acelasi lucru ca Guvernul precedent si ca "in Romania nu s-a schimbat nimic dupa alegeri".

"Premierul a fost consecvent si in niciun caz nu a fost naiv", a afirmat Basescu, precizand ca ulterior Tariceanu l-a sunat pe procurorul general al Romaniei, a incercat sa influenteze parlamentarii prin discursul din 8 noiembrie din Parlament in legatura cu Petromidia si ca a incercat acelasi lucru si cu ministrului Justitiei Monica Macovei, prin intalnirea de la Guvern cu un om de afaceri in acelasi caz.

Basescu a aratat pentru scurt timp si biletul de la premier.

Iata continutul biletului, asa cum este scris intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale:

"Draga Traiane,
    1. Iti trimit alaturat un document redactat de Petromidia in legatura cu cercetarile care au loc.
    2. Daca ai ocazia sa vorbesti la Parchet despre subiect?"

http://hotnews.ro/images/articole/imgzoom_64636.JPG

Tariceanu contraataca: "Am asistat la niste afirmatii care nu reprezinta decat o minciuna"

"Am asistat la niste afirmatii care nu reprezinta decat o minciuna" si-a inceput discursul premierul Tariceanu care sustine ca biletul trimis nu cuprinde nimic ilegal si nu este o cerere de interventie in justitie.

Prin documentul respectiv se urmarea doar informarea presedintelui Basescu despre abuzuri grave savarsite de reprezentati ai statului, iar Traian Basescu este garantul respectarii Constitutiei si a legilor in Romania, a afirmat Tariceanu.

"Acest atac are loc deoarece am refuzat sa fiu o marioneta in jocurile politice si economice ale Presedintelui. Si aici ma refer la ideea cu alegerile anticipate", a afirmat premierul Tariceanu care a anuntat ca va dezvalui oligarhia din jurul lui Traian Basescu.

Premierul a dat ca exemplu firma de constructii detinuta de proprietarul restaurantului Golden Blitz care ar fi castigat ilegal anumite licitatii precum si recentul scandal legat de contractele Elenei Udrea cu RAAPPS.

"Eu am spus ca este o facatura tot ceea ce a incercat sa monteze fosta consiliera de la Cotroceni. Acest biletel a fost trimis astazi de presedinte si nu acum cateva zile", a incercat premierul Tariceanu sa explice de ce nu a recunoscut existenta biletului imediat dupa dezvaluirile Elenei Udrea.

Dinu Patriciu: Biletul este un gest de normalitate

Liberalul Dinu Patriciu crede ca biletelul reprezinta un gest de normalitate, de informare a Presedintelui.

Patriciu spune ca Tariceanu a trimis din proprie initiativa biletul ca un gest de prietenie. Faptul ca biletul incriminat a fost trimis neoficial, iar apoi si cu numar de inregistrare e o dovada ca nu s-a urmarit nimic ilegal, crede Patriciu.

Prin biletelul respectiv Patriciu urmarea sa-si prezinte si punctul lui de vedere in cauza in care era acuzat si dorea ca presedintele Basescu sa prezinte si Parchetului acest punct de vedere.

"In acest material ne plangeam noi in primul rand impotriva abuzurilor facute de Parchet in aceasta pseudocercetare. Era normal sa ne adresam celor mai inalte foruri ale acestei atari: Presedintia, Parlamentul, guvernul si abia apoi forurilor europene".

Dupa ce am trimis acest document m-am intalnit si direct cu presedintele sustinand o legatura fireasca intre mediul de afaceri si intre cei pe care noi ii delegam sa arbitreze in od corect acest joc.
    Last edited by Kainsashiki; 17th January 2007 at 22:52.

anti GG YoYoyOi's Avatar
    Reputatie
    1
    Acesta cred ca este inceputul sfarsitului pt Tariceanu. Situatia este tensionata de prea mult timp ca sa mai poata continua in acest fel. Si s-a distrus singur. Pus fiind in fata provocarii lansate de Elena Udrea, Tariceanu a nega existenta acelui biletel, ca mai apoi dupa declaratiile presedintelui cum ca isi aminteste de acel bilet, Tariceanu a zis ca da, exista doar ca nu e asa de importan, nu spune lucruri interesante in acel bilet.
    Acum, dupa ce biletul a fost facut public, nu neaga nici existenta biletului, nici ca ar fi interesant sau nu. Doar aduce acuze lui Basescu si aduce in discutie alte lucruir sa distraga atentia de la acel bilet...
    Alegerile anticipate ne bat la usa.

sport legend
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by DiabLo View Post
    doamne diby ,tu chair te plictisesti ,reapucate de pariuri pana nui prea tarziu

sport legend
    Reputatie
    1
    Hotii se cearta intre ei...mai grav ca de situatie ar putea sa profite alti hoti , aia cu trandafirii...
    Nu ma surprinde cu nimic subiectul . In sinea multor dintre noi , constientizam ca exista asemenea practici , fie ele si voalate , prin biletele sau scrisorele .

sashi-duo Kainsashiki's Avatar
    Reputatie
    1
    @ Sergent, nu eu am scris acel bilet.

---

anyway, un lucru e clar, sfarsitul lui tariceanu ca premier e foarte aproape. daca vor fi alegeri anticipate sunt sigur ca vom avea surprize mari.

anti GG YoYoyOi's Avatar
    Reputatie
    1
    Surprize foarte mari nu vor fi...PD-ul este acum sus, PSD-ul inca nu se stie pe ce lume se afla, PNL-ul tocmai a primit o lovitura puternica si vor cadea jos de tot, chiar daca erau oricum in scadere. PUR-ul a iesit din calcule, doar UDMR-ul a ramas constant.
    Periculos e faptul ca singurul care are de castigat din brambureala asta e GG De asta ma tem...ca s-ar putea sa intre in Parlament

Reputatie
    1
    DiabLo nu mai falsifica bilete.. stiu sigur ca amicul meu Calin nu a vrut kebab ci un simplu hot-dog

s-ar putea sa cada Base..cada Base..cada Base

anti GG YoYoyOi's Avatar
    Reputatie
    1
    in your dreams shark

Reputatie
    1
    esti pro Base?