Results 1 to 5 of 5

Thread: De la vorbe la fapte...

 1. #1
  sport legend Timisoreanul's Avatar
  Join Date
  May 2003
  Location
  Timisoara-Capitala Banatului
  Posts
  381
  Reputatie
  1

  De la vorbe la fapte...

  Ma uitam la o poza din Pro Sport, parca, in care aparea Abramovich dind mina cu suporterii lui Chelsea. S-au scris multe despre rus, multe chestii negative, dar omul vrea sa faca ceva, nu se lauda, a facut achizitii de marca, nu a dat doar din gura. Tot respectul deocamdata.
  Apoi am stat si m-am gindit la conducatorii de cluburi din Romania, intr-un cuvint = JALE . Inainte de inceperea campionatului se vorbeau de sume, de ordinul milioanelor, de achizitii spectaculoase, dedeclaratii care mai de care, ca fac, ca o sa cumpar, ca vom fi cei mai cei. Incepe campionatul, nu se trece de turul preliminar, incep sa se vinda alti jucatori. Alti spun ca echipa este si asa super puternica nu este nevoie de alte achizitii dar jucatorii isi dau cu stingul in dreptul. Se incearca aducerea doar a unor jucatori liberi de contract sau a unor jucatori straini de mina a doua.
  Domnilor (daca meritati acest apelativ) ce s-au intimplat cu visele de Liga Campionilor, sau de egali a finalistelor din Cupa UEFA? Doar profitori, o mina de ciobani, lingai, catei, samd, care au inteligenta de a se lua la cearta la emisiuni de mina a doua ca a lui nea Florin sau Ioanitoaia, de a da declaratii de grandomanie, sau de a denigra echipa "dusmana".
  In Romania la ora actuala nu exista un investitor pe care sa-l intereseze doar rezultatele echipei? Poate cineva sa ma contrazica?
  [COLOR=Indigo][B]In Banat si-n toata tara
  Una-i Poli Timisoara[/B][/COLOR]

 2. #2
  suporter gicu's Avatar
  Join Date
  Dec 2002
  Posts
  2,072
  Reputatie
  1
  Timisorene nimeni n-o sa te contrazica, cel putin la ultima intrebare. Ceea ce n-as putea sa zic despre exemplul dat: Acel domn rus deocamdata este la inceputurile "carierei" lui in fotbal. Ramane de vazut cum va reactiona el la rezultate proaste ale echipei, etc. Problemele lui de-abia acum incep Asta nu inseamna ca n-ar trebui apreciat pt. ce-a facut pana acum, dar de la asta si a deveni un exemplu pt. investitorii romani...e cale lunga.

  Eu sincer prefer organizarea unui club, cu mai multi investitori (cu actiuni) decat unul singur, exemple ar fi destule

 3. #3
  techno-dork phil's Avatar
  Join Date
  Aug 2003
  Location
  Edmonstone(d)
  Posts
  387
  Reputatie
  1
  eu unul, fara sa fiu gigi contra, nu prea am incredere in excentrici de genul asta, ca sa nu le zic ceea ce sunt de fapt: mafioti.

  l-a apucat si pe Elton John febra fotbalului prin anii '80 cand a cumparat echipa de fotbal Watford dar i-a trecut repede si toata chestia s-a stins de la sine.

  probabil ca asta o sa se intample si cu Chelsea in vreo cativa ani.
  "I'm a humble guy with a healthy desire." (Pixies)

 4. #4
  manager
  Join Date
  Jul 2003
  Posts
  298
  Reputatie
  1
  e o cale atat de lunga...

 5. #5
  sport legend Timisoreanul's Avatar
  Join Date
  May 2003
  Location
  Timisoara-Capitala Banatului
  Posts
  381
  Reputatie
  1
  Sint de acord cu voi, poate dupa un an, doi ani se satura, insa ideea este ca acuma, la momentul actual omul baga serios bani, pentru ca vrea sa se intreaca cu cei mai mari, vrea sa aiba rezultate. A inceput o campanie pentru Champions League si nu a inceput sa vinda jucatori sau sa spuna, noi sintem cei mai tari cu echipa care o avem, nu este nevoie de nici o achizitie.
  Uitati-va la echipele care ne reprezinta sau ne-au reprezentat in Cupele Europene: Rapid a inceput prin a se desparti ce a avut mai bun: Schumacher, Rat, Sabau, Dolha, Iencsi si Bratu ii vindem nu-i vindem, o degringolada totala, s-a zgircit Copos pentru Njock, scuze dar pentru o campanie in Champions League nu procedezi asa. /nope/
  Steaua a achizitionat totusi niste jucatori de mina a doua: Nanu care nu a mai jucat de aproape un an, Pitu care nu este un jucator care sa exceleze, la fel si Curt, Niculescu care de asemenea are doar vedetisme in cap, Raducan este vindut nu este vindut, din nou doar gura de investitor care se aseamana cu Real Madrid.
  dinamo a schimbat o echipa intreaga cu alta in care nu poti spune ca o achizitie exceleaza, certuri la nivelul conducerii, slabut de asemenea.
  Eu nu am spus ca rusul este un mare om de fotbal sau ca este cel mai tare, insa diferenta intre el si autolaudarosenia de pe plan intern este imensa. Si nu fac aici o comparatie la nivelul banilor ci doar la grosimea obrazului.
  [COLOR=Indigo][B]In Banat si-n toata tara
  Una-i Poli Timisoara[/B][/COLOR]

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •