Te tachina un pic ,doar esti tot fan Dinamo....
Te tachina un pic ,doar esti tot fan Dinamo....
nu e vb despre asta...fanatic...ai zis aucm 2 pagini jankovic-laine 1 si apoi ai dat ca si corect...insa meciul nu se jucase...d-aia am inceput sa rad
scuza-ma dak te-am suparat
.
nu e nici o suparare !meciul a inceput la 22 ora Romaniei si eu am postat la 23 :41 !meciul se terminase !ma rog ...nu caut cearta !sa aveam noroc !numai bine
bafta
ca niciodata , numa meciuri previzibile in tenis azi , mergea un combi urias , unde-s surprizele de altadata???? (banuiesc ca azi casele de pariuri s-au cam "ars")![]()
traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima .. una chiar va fi ultima ..
daca ar fi asa si maine![]()
[B]90 de ANI [/B]
Robyy stai potolit si nu te apropia de tenis...vezi ca ai optiuni si la crichet sau curse de cai...
Astept cateva ponturi si pentru maine...inclusiv de la Iuli ,cel mai mare expert ''in viata'' pe acest forum ,in acest domeniu.
si astazi vroiam sa pariez da ma trezi prea tarziu ...da iuli the best
ps: am noroc![]()
Daca tot te orientezi spre tenis ,cel putin sa ne spui din timp sa ne ''inspiram'' si noi...
mai astept sa vad ce face si davydenko,si am prin un combo de cota 2![]()
[B][COLOR="Red"]Anul Asta Tzin Cu Dinamo ![/COLOR][/B]
ma baieti, parca Nalbandian a pierdut in prima runda. omu asta mereu pierde cand te astepti mai putin![]()
[B]LET THE BEAT GO ON![/B]
Multumesc pentru aprecieri...
O sa scriu si aici cate ceva...sper sa nu uit, pana acum, am pe alt site, unii dintre voi il stiu, +20.90 u , toate postate inaintea inceperii meciurilor...
Adelaide
Spadea-Korolev 1
5/10 1.85
expekt
.
azi pana acum nu vad nimic 90% "sigur" asa ca pauza .. azi noapte am pus juma de fond pe gasquet 1.1![]()
Nici macar Safarova -Ancic nu merita ?
mi se pare destul de echilibrat pt o cota de 1.20 , safarova de-a lungul vremii a luat-o constant de la neica nimeni deci nu ma bag , nu-mi place sa "tremur" pe jucatori (jucatoare) instabile .. deasemenea pana si hewitt n-are meci usor cu tot cu cota lui de 1.12..
Permiteti si de la mine 1?
Soderling R. v Baghdatis M. 2
5/10 1.80
GameBookers
[B][COLOR="Red"]Anul Asta Tzin Cu Dinamo ![/COLOR][/B]
Zvonareva V. v Razzano V. abandon Razzano ce se intampla stie cineva ?pariul a fost pus la GB !vad ca nu la validat si nici cota 1 nu-mi da !pronosticul a fost 1
Ljubicic I. @1.1
Baghdatis M.@1.2
Murray A.@1.15
![]()
l-am jucat si yo pe baghdatis...da la mine avea cota 1.65 la astra...
Ăsta nu e fotbal, ci mafie. [B]F**K YOU PLATINI [/B]