Sa-i dea Dumnezeu sanatate si noroc fratelui Raman de la Anderlecht![]()
Cod: 892C-1AFR9H
Acum vreo 3 zile a iesit si asta: 8958-RGNOY8
Cei 3600 de fani sunt al dracu de fericiti, pacat ca le copiaza doar pe cele necastigatoare![]()
Sa-i dea Dumnezeu sanatate si noroc fratelui Raman de la Anderlecht![]()
Cod: 892C-1AFR9H
Acum vreo 3 zile a iesit si asta: 8958-RGNOY8
Cei 3600 de fani sunt al dracu de fericiti, pacat ca le copiaza doar pe cele necastigatoare![]()
Vineri a iesit: 894U-BFRJVY -> 1024
Aseara am mai impuscat 2:
894N-BGIEQ8 -> 1231
8944-BX934M -> 1305
In 10 zile, pac, aproape 6000 lei. Not baad![]()
![]()
Bravo. Se vede ca nu pariezi pe Milan.![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Evit sa pun pe echipa favorita. Foarte rar pun si pe rivalele Milanului pt ca as fi subiectiv.
In cupa, am simtit ca e rost de goluri la Sepsi, 2+ si gol in prima iesite lejer.
Cand joc solisti, ies numai gherle. Asa ca pariurile pe goluri merg bine, desi VAR-ul e huggy-waggy-ul pariorului![]()
Unu proaspat
893G-SFLMRAinca 11 meleoane
Ionele... dau meditatii bahhh
![]()
Da-le la Spurs, si pe urma mai vorbim.![]()
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Momentan nu putem da gol la CremoneseInca un meci si apoi o luna si jumatate sa se stabileasca strategia... il vinde pe Leao, il cumpara pe X, Y, Z... sau ramanem sa ne batem la locul 4 cu Atalanta
![]()
X60C4GF3T - cota 900 la Winner
Castig 6000 leiAlea de pe SB nu le mai pun.
![]()
Dardarariciusus pe rol. Imediat ne cumpara pe toti si ne vinde de 2 ori.![]()
Pai ca joci la winner, ce shmecherie! Eu si Capitanu' fraieri, doar la loser jucaseram.![]()
Astia de la winner au pariu sansa si mai ciupesc cate ceva daca nu iese un meci
Bine, au si SB pariu sansa, insa nu joc in agentiiUltima data am fost in cartier la o agentie Fortuna, unde a stat unu 15 minute sa puna 13 bilete de 1 leu
Avea un Q5 afara si tatuat tot, asa ca am tacut
Morala e ca se poate lua Q5 si online![]()
winner.png
I-am ruptPe langa asta, au mai iesit cateva in perioada 25 dec - 08 ian. In total, vreo 25k scosi. Gata, Ionele, mai vrei sa te meditez?
![]()
Ia la el. Daca Milan e pilaf, macar ceva bani sa iasa.![]()
CsfPresimt ca imi inchid astia contul daca scot bani la 2 zile
Ia spune, iti dau IBANU' sa sari cu banu? Sau astepti AO sa ramai fara avans din salariu? Bine macar ca Halepisi nu mai joaca, asa ai salvat o zi de pariuri
![]()
Tu pune biletul de ieri castigator, nu fa pe nevinovatul, pana nu-l pun eu pe cel de azi!![]()