Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Situația este alarmantă .. deplorabilă .. Nimeni nu își face treaba. Nu doar persoanele care se ocupă de „etichete” .. ..și chiar și jucătorii![]()
TAS "clarifica" lucrurile despre adevarata Universitatea Craiova
https://www.onlinesport.ro/fotbal/li...ova-nid-141186
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Lucian Mitu, director de marketing al formatiei patronate de Adrian Mititelu, si-a exprimat nemultumirea pe retelele de socializare, trasând si o paralelă cu preturile unor alte stadioane din tară pentru partide din esalonul secund.
O rusine mai mare decât să plătesti chirie pentru un meci de Liga a 2-a de 18.000 euro nu există. Nu se face diferenta între Liga 1 si Liga a 2-a, asa cum se face între cupele europene si Liga 1. Tarife practicate în România pentru divizia secundă: Cluj Arena - 2000 euro / meci, Sibiu - 2400 euro / meci, Târgu Jiu - 1000 euro / meci , a scris acesta pe pagina personală de Facebook.
Cel care se simtea discriminat pentru ca printr-o hotarare a CL Craiova, echipele de la liga a 2-a in jos n-aveau voie pe stadion pana la finele lui 2020 ...acum ar vrea tarif preferential pentru liga a 2-a.
Cata ipocrizie !
Si mai mult, batut de oamenii lui Mititelu in 2011 acum este din nou acolo ...director de marketing.
Ce au frate unii in cap ? Iei bataie si te intorci sa pupi mana care te-a lovit ?
"Eram pe Calea Unirii cind avocatul Clubului Universitatea Craiova si un sofer au strigat la mine. M-am dus sa vorbesc cu ei. La un moment dat a venit si unul dintre bodyguarzii lui Adrian Mititelu care le-a spus: "ce stati de vorba cu nenorocitul asta?!", dupa care mi-a dat un picior in zona bazinului. Am fugit imediat la Televiziunea 3TV, dar a venit dupa mine in post. Eu am intrat intr-un birou si asa am scapat. Este angajatul lui Adrian Mititelu", a declarat Lucian Mitu
Last edited by takanonanu; 24th December 2024 at 21:16.
Ne mor tortionarii. Dupa Duckadam acum si Dinu...Gheorghe.
Eu am macar decenta sa-i dau un banut ca sa treaca raul.
Du-te in pace Dinu Gheorghe, Dumnezeu sa te ierte ca are de ce !
Last edited by takanonanu; 29th January 2025 at 14:38.
Vand am fost in Craiova, de sarbatori, am intrebat expres 🤣 daca e adevarat ca Mititelu are amanta de varsta lu' fi'su. Lume serioasa, olteni de generatii, born& raise, mi-a fost si rusine, dreacu'. Mai mult ca sigur, a fost o calomnie. Iata de ce, de la Bucuresti, e adevarat, e greu sa gasesti simpatie in acesti olgutoi, daca vin si se compromot cu astfel de mizerii. Nici nu stiu daca mai exista alea doua gazete in Craiova care isi aruncau una alteia laturi de acest gen, dar... mno, calomniati, calomniati, ca ceva tot ramane. Mottotoul 🤣 actual al zilei.
Deci tu intrebi in targul de craciun din Craiova daca mititelu are amanta ?
Cat de pregnanta a fost "minciuna". A ajuns in presa ? I-a adus vreun prejudiciu de imagine lui Mititelu ?
Sau obisnuiesti sa intri pe o pagina de facebook de caterinca (nicidecum cu caracter general) a unor fani olteni si iti culegi informatiile de acolo ?
Datele le extrapolezi gaussian si tragi concluzia...oltenii l-au calomniat pe mititelu.
Iti plac minciunile de aseara despre Cartu (un betiv) redate la TV in regim national dar dezavuezi o minciuna despre mititelu spusa intr-un colt de facebook.
Ce fel de om esti tu ?
CEO pizdificat al FCU Craiova si-a esprimat parerea...
Toti fanii FCU sa auda !
https://www.facebook.com/watch?v=1231635418629737
I've changed my routine, now i'm clean...
Gabi Safta cel mai bun prieten al booveanului i-a luat interviu acestuia aseara.
Are de gand sa nu se inscrie in liga a 3-a ...stie ca e tardiv, nu reuseste sa adune bani curand, va intra acolo cu depunctare si constientizeaza ca o sa cheltuiasca bani degeaba.
Totul e planificat in familie de cateva luni...
FCU se va inscrie in liga a 4-a ...adica o va lua din nou de la inceput ceea ce-i face ...O.R.I.G.I.N.A.L.I.
FIFA se va potopi asupra lor cu o noua "recunoastere" fiindca jucatorii isi vor cere banii iar FIFA se stie ca isi protejeaza jucatorii. Te cauta si-n gaura de sarpe, "te recunosc" de nu te vezi si atunci esti bun de plata.
https://www.youtube.com/watch?v=Bd-YeBjRlAo
Last edited by paradela; 19th June 2025 at 14:29.
Sa vedem daca sunt castigatoare.
Kitul pentru 2025-2026.