View Poll Results: Cu cine votati ?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Dan

4 50.00%
  • Simion

4 50.00%
Page 34 of 37 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast
Results 694 to 714 of 777

Thread: Alegeri prezidentiale 2024 in lume !

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Bai, dar ce usor le musti!

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by El Pistolero View Post
    Ești îngust la minte dacă o ții cu placa asta de comunism. Nu exista niciun membru AUR sau votant sa fii zis ceva legat de comunism, Rusia sau alte prostii de genul asta, doar aia la TV au zis asta, și v-au mani****t ușor.
    Venirea lui Simion nu înseamnă o schimbare de regim.
    Dă-mi exemplu de țară democrata care a trecut la comunism în ultimii 35 de ani? 🙄
    Ai zis ca o duci bine, poate tu și o mână de oameni, asta nu înseamnă că țară o duce bine. Ieși din bula ta și du-te prin România, prin comunități sa vezi cum arata România. Avem 3 autostrăzi și alea legate de capitala, zero cai ferate, plin de șomeri și asistenți sociali, jumătate din țară se încălzește cu lemne în 2025, turism varza, la sport și în sistemul medical e dezastru, corupția e în floare, evaziunea fiscala la fel, și îți mai pot da o grămadă de exemple
    Asa arata o țară democrata după 35 de ani. 👏

Si încă ceva și termin, am remarcat în ultimele 2 săptămâni, disperarea votantiilor lui Mucusor, au fost singurii oameni care au încercat prin tot felul de mijloace sa convinga pe ceilalți sa voteze cu Mucusor.
    De ce crezi tu ca cei care votează Simion au stat în banca lor și nu încercat sa convinga pe nimeni, sa "fure" voturi din tabăra adversa? 🙄
    Trebuie sa fii tare tâmpit sa ii spui unuia cu cine sa voteze, dar Mucusorii nu știu din astea...
    Subscriu. In plus nu ne poate scoate nimeni din UE si din NATO. Nu iesi asa ca vrei tu pur si simplu.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Dinamo - Rapid 54-46
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

visurat Novac's Avatar
    Reputatie
    1
    Da da, Romania educata (si europeana) inca are cu zece procente la vot peste adunatura de prorusi, procomunisti, neolegionari, progeorgisti (nino-nino ) si grobieni ce adreseaza presei, in plina campanie, amenintari voalate ... ''oare ce ma fac cu voi?''

Ah, si pentru anca alexandrescu un famiiar (ei): ''MARS FAI, TARATURO!!''

Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Rezultat previzibil, chiar le ziceam multora, ca Simion câștiga detașat cu Antonescu, iar cu Nicușor va fi greu. S-au pus în mișcare băieții sa nu plece de la butoane.
    Votul asta arata cât de prosti pot fi romanii, sa ai șansa sa schimbi ceva și sa nu profiți, sa alegi tot pe aia care au condus pana acum. Fac pariu ca într-un an de zile, cei care l-au votat acum pe Nicușor vor plânge și nu vor mai recunoaște ca l-au votat. Aștept sa vad cum își pune oamenii la CCR, la SRI, cum plătește el datoriile alea uriașe, fără sa dea oameni afara.

Felicitări Macron, Maia Sandu, SRI, PSD, Latrina și Digi TV, sistemul a învins! 👏

visurat Novac's Avatar
    Reputatie
    1
    Daca era atat e previzibil bagai la pariuri de-o chiftea sau macar scriai si tu dimineata nu ma lasai sa ma chinui pana dupa amiaza

Acum am vazut - Simion si Hagi out din Europa
    Last edited by Novac; 19th May 2025 at 00:36.

Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE

Super Moderator
    Reputatie
    1
    sa ai sansa sa schimbi ceva si sa nu profiti
    Eu, nerod tot ma intreb cu ce vreti schimbare? Extrema stanga, dreapta, comunism, fascism, anti ala sau anti alalalt?
    Ah, vrem bani in cont la banca OK, normal, toti vrem, chiar si in Rwanda se vrea asta. Acolo "buna ziua" se zice "jambo"

Cred ca singura schimbare care risca sa ajunga in Romania, si o parte a Europei, e aservirea la Rusia. Asta nu e nici comunism, nici fascism. E populism autocrat, o noua definitie politica neinteleasa de multi.
    Daca se va intampla atunci vom avea zeci de ani cumpliti de trait, fara legatura cu "comunismul".
    Iar in caz ca ne doare in tzur de o noua "revolutie" vom avea de ales China lui Xi Jinping sau "visul american" Trump.

Deci, daca nu suntem complet idioti, acceptam ca Europa este singura insula civilizata si suficient de puternica sa ne apere de apocalipsul care pandeste popoarele cretine contemporane.
    Dar daca suntem super idioti atunci distrugem insula asta, la fel cum facem acum sa distrugem atmosfera pe Terra care ne permite sa respiram.
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

8. 19th May 2025, 01:44

9. 19th May 2025, 01:45

Reputatie
    0
    Tu vorbești mult și prost, vrei sa pari filosof dar nu ești. Fii mai concis și mai scurt, e obositor tot ce scrii!
    Europa e calea, da, să fim slugile lui Macron, lui Ursula, să ne zică ei ce să facem la noi în țară.
    Nicușor e doar o marioneta, ține minte, nu va lua nicio decizie importanta din proprie inițiativa. Asta pentru ca nu îl duce capul.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    @Pistolero

Imi pare rau ca te deranjez.
    E obositor sa gandesti si sa citesti, te inteleg. Tu vorbesti putin si incerci sa fii destept dar ...
    Pt guverna ta, nu sunt fan Macron si nici Ursula von der Leyen, cum bine scrii

Sigur ca pe Nicusor "nu-l duce capul" . E incult de la Sorbonne Université. Simion e absolvent école buissonniere

Reputatie
    1
    Hahaha...s-a radicalizat Pistolero! Deh, singur impotriva tuturor, ca gibonul de Simion.
    Ba, tu pareai om normal, ce plm ai patit?

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by delaparis View Post
    Dinamo - Rapid 54-46
    Vezi-ti de treaba, Nicusor are mecla de rapidist toata ziua.

Quote Originally Posted by Lordul View Post
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Nicusor iese, dar cred ca va fi mai dezechilibrat decat anticipasem la o zi, doua dupa turu 1.

Cand toti il dadeau pe Simion castigator detasat.
    Johnny D se pricepe si la politica mai nou

Delaparis vezi ca e inchis poll-ul.
    Pai nu m-am priceput?

Ia, ce-am zis aici pe 7 mai.

Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Va dau deja in viziunea mea cum o sa arate voturile:

Nicusor Dan 5.514.622 voturi
    Simion Georgescu 5.342.183 voturi

Sa-l salutam pe mare om, presedinte!
    Hai sa vedem cum a iesit treaba:

Nicusor 6.168.642 voturi
    Simion 5.339.053 voturi

Au iesit la vot chiar mai multi decat ma asteptam!
    La voturile lui Simon le-am nimerit pe nas, Nicusor insa mi-a intrecut asteptarile.

Diaspora nu ma asteptam sa incarce si mai serios voturile, acolo m-a surprins, in rest nimic.
    Nu ma asteptam sa fie si-n Diaspora speriati de Simon care ies din carapace, dar au fost si acolo, si inca destui. : )
    Last edited by Johnny D; 19th May 2025 at 11:38.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

visurat Novac's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Hahaha...s-a radicalizat Pistolero! Deh, singur impotriva tuturor, ca gibonul de Simion.

''romanii ie prosti la fel ca si francejii care ie mai prosti'' este in faza de negare Pistoleto

ah stai, si lidera pot ie prosti

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    Calm, se rupe pipota-n voi!
    Ati gasit pe Pistolero sa dati la gioale doar pentru ca are un alt punct de vedere. Cei care s-au radicalizat sunt oameni care nu mai au asteptari de la actuala clasa politica tradatoare, ca si cel care va scrie acum, repet, fara a fi simpatizant haur sau sef de galerie.
    Ati avut ocazia sa aplicati o corectie serioasa actualei clase politice, in schimb ati votat un candidat "independent"... sustinut cu tarie de p$d, pd(n)l, udmr si uSR(I). Cu 20 de ani in urma ati votat petrov ptr doua mandate, joiannis ptr alte doua, ca mai apoi marea majoritate sa linga acolo unde a flegmat. Acum mucusor, dar nu va dau nici 6 luni cand veti plange ca niste pisde epilate.
    Da, ma, suntem patrioti si incercam sa schimbam fata tarii in bine, suntem aici de milenii, nu plecam din ioropa si nato, vrem dreptate ptr tara noastra, sa negociem ptr Romania, sa stam drepti la masa negocierilor, sa nu ne mai lasam furati, sa avem o justitie cu adevarat independenta, sa cladim o tara mai buna ptr copiii si nepotii nostri.
    Da, ma, ptr cele expuse mai sus SUNTEM PLEAVA SOCIETATII!

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Cea mai mare realizare a Sistemului a fost sa convinga po****tia ca nu exista, ori ca ceilalti sunt Sistemul 🤣

Multumim Dughin ca ti-ai demascat agentii rusi Georgescu si Simion. Poate nu stiati, dar asa procedeaza rusii cu agentii lor, ii demasca in podcasturi 🤣 Bine ca am avut paladini neobositi la datorie, care ne-au ghidat votul in urna cu acelasi ajutor dezinteresat ca si in alte dăți.

Nicușor e doar o marioneta, ține minte, nu va lua nicio decizie importanta din proprie inițiativa. Asta pentru ca nu îl duce capul.
    Nicusor e un bolnav psihic cu patalama, nici nu poate fi lasat sa ia vreo decizie. E o interfata buna pt toate gunoaiele grupate in spatele lui, care isi vor apara privilegiile in continuare. Nicusor e atat de deplorabil, ca nici nu te poti supara pe el ca n-a vrut sa puna in practica o hotarare definitiva a instantei. Marea lui realizare e ca a intrat in subteran 🤣 si acolo va si ramane.

Va doresc o Romanie curata si onesta, ca apartamentul acestor 2 imputiti. Care mai mergeti la peste weekendul ăsta, sa cautati râme in garsoniera prezidentiala in care sunt conservate toate tipurile de bacterii, momeli pt crap si taratoare care nu se vad nici la Antipa 🤣

Nu, acum serios. Ii felicitam pe invingatori, pt ca toti avem de castigat. Batranii nostri raman cu casele, cu vitele in batatura. Rusii raman la granitele altora, legionarii sub pamant. Banii europeni ne vor plati pensiile, speciale si ordinare. Roborul va scadea, leul se va aprecia, ratele vor fi radiate si eventual platite de Macron 🤣

Am votat impotriva intolerantei, narcisismului si arogantei. Am vazut cea mai scarboasa fata a Romaniei, cea care ne va si defini pe viitor. Din pacate, nu putem inlocui o incompetenta cu alta. E bine ca autorii acestui faliment de tara, economic, educational, social si de sanatate si-l pot asuma pe deplin, asa cum merita 👍
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    1
    Ba baieti, nu stiu altii cum sunt, eu unul va promit ca peste 6 luni nu voi plange deloc dupa gibon, ba chiar ma voi pisha in continuare cu paula sculata pe el si pe piticul cu nadragi rosii.
    Acum ma scuzati, ma duc sa schimb iar in euro banii primiti de la Soros, cursul a revenit la normal, e vremea sa cumparam valuta!

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Am plans, dar am si investit in moneda europeana Nu la cursul de astazi, dar o sa ma multumesc cu o bonificatie mai mica. Nefiind omul sistemului nu am avut inside-uri, decat fler financiar de bun simt Difera doar provenienta, ai mei au venit prin telegraf din kamceatka. Consultatie financiara, le-am explicat cate cuburi de gheta sa pui la un pahar de whiskey.

Si se dovedeste ca Simion a scazut cursul si bursa, care au renascut ca pasarea Penix, doar pt a cadea din nou in nas, peste putin timp. De vina fiind criza globala, bien siur Ale-ale-ale-ooo, votam cum vrea Toloo, votam cum vrea Tolo, ca tipul e mistooo, il vrem la Dinamooo!
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Nu fac parte din nicio tabără, mi se rupe de politică, urmăresc doar în preajma alegerilor pentru a ma informa cât mai bine, sa știu cu cine sa votez. Mi-e indiferent ce se întâmplă pana la următoarele alegeri, cu atât mai mult acum, când știu sigur ca nu se va întâmpla nimic bun.
    Marioneta își va recompensa oamenii care l-au ajutat acum, le va da sponsorilor niște contacte babane cu statul și toată lumea va fi fericită. Deja vad ca au început lingăii de la psd/pnl sa aștepte ca săracii aia la palat la Gigi, sa fie recompensati cu niște funcții.

Reputatie
    1
    Marioneta își va recompensa oamenii care l-au ajutat acum, le va da sponsorilor niște contacte babane cu statul și toată lumea va fi fericită. Deja vad ca au început lingăii de la psd/pnl sa aștepte ca săracii aia la palat la Gigi, sa fie recompensati cu niște funcții.
    Imi pare rau ca trebuie sa-ti dau eu vestea asta, dar sa stii ca asa merg lucrurile peste tot in lume. Asta-i politica, o curva. Sa nu-mi spui ca esti atat de naiv incat crezi ca Simion n-ar fi procedat la fel.

Reputatie
    0
    Baieti, nu stiu daca si @ciorbica este in gasca voastra, nu stiti sa castigati! Ma intreb cum plm reactionati daca idolul nespalat pierdea fotoliul din Cotroceni! Bah, nesabuitilor, dati foc la tara!

Reputatie
    1
    Eu nu sunt in nici o gasca. De ce spui ca nu stiu sa castig, ca am zero respect pt un papagal care batea campii cu gratie vorbind despre orice si spunand nimic si pt un neandertalian care stie doar sa faca scandal si sa ameninte? Bai, tu, Dogul, sunteti oameni de stadion, e imposibil sa nu fi aflat ca asta nici macar sef de galerie n-a fost in stare sa fie la viata lui, a fost zero barat toata viata lui, pana si Mihailescu de la Farul are mai multe realizari in viata decat nulitatea aia. Cum plm sa votez un asemenea specimen inconjurat de o multime de alte ghioalbe, gen Anomalia Gavrila, Pulea, Garcea etc doar de dragul de a schimba? Vreti schimbare, veniti nenica cu cineva de calitate, care are ceva de spus, de oferit, nu cu giboni care ameninta adversarii cu violul, canalul si puscaria. Bai, pe langa astia pana si ciubenul vostru pare un batran intelept. Tu vorbesti de dat foc la tara, cand e plin internetul de filmulete cu faptele de arme din timpul votului ale bombardierilor din toata Europa?
    Last edited by ciorbicafaristu; 19th May 2025 at 18:07.

Reputatie
    0
    Am inteles, esti pe cont propriu!
    Dar, ai votat un candidat asa zis "independent" sustinut de psd, udmr, pnl si usr, jigodii carora gura nu le pute (aducere aminte, mooie psd, mooie ponta etc). Regula celor peste 25 de ani de prostitutie politica, ai ales "raul cel mic" !
    Ce sa spun, adevarul va apartine in totalitate. Ca fapt divers, m-am trezit in dimineata asta si mi-am zis ca trebuie sa va iert pentru alti 5 sau 10 ani de distrugere a ce a mai ramas din amarata asta de tara. Cu parere de rau, nu pot sa recunosc rezultatele acestor alegeri, Romania a incetat sa existe. Doar Dumnezeu mai poate ajuta acest popor, sau poate ca nici El!

edit.
    Sa ti povestesc cum sta treaba in galerie!
    Acolo intalnesti fel si fel de oameni, pe scara sociala de la ghertoi si fomisti pana la somitati si oameni de certa valoare...dar, atentie, pumnul face legea, unul pentru toti si toti pentru unul. Avand in vedere mascarada acestor alegeri mi-as dori o astfel de dezbatere. Cel care ramane in picioare castiga!
    Last edited by delaoltenia; 19th May 2025 at 19:06.