View Poll Results: Cu cine votati ?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Dan

4 50.00%
  • Simion

4 50.00%
Page 33 of 37 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast
Results 673 to 693 of 777

Thread: Alegeri prezidentiale 2024 in lume !

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Ești îngust la minte dacă o ții cu placa asta de comunism. Nu exista niciun membru AUR sau votant sa fii zis ceva legat de comunism, Rusia sau alte prostii de genul asta, doar aia la TV au zis asta, și v-au mani****t ușor.
    Venirea lui Simion nu înseamnă o schimbare de regim.
    Dă-mi exemplu de țară democrata care a trecut la comunism în ultimii 35 de ani? 🙄
    Ai zis ca o duci bine, poate tu și o mână de oameni, asta nu înseamnă că țară o duce bine. Ieși din bula ta și du-te prin România, prin comunități sa vezi cum arata România. Avem 3 autostrăzi și alea legate de capitala, zero cai ferate, plin de șomeri și asistenți sociali, jumătate din țară se încălzește cu lemne în 2025, turism varza, la sport și în sistemul medical e dezastru, corupția e în floare, evaziunea fiscala la fel, și îți mai pot da o grămadă de exemple
    Asa arata o țară democrata după 35 de ani. 👏

Si încă ceva și termin, am remarcat în ultimele 2 săptămâni, disperarea votantiilor lui Mucusor, au fost singurii oameni care au încercat prin tot felul de mijloace sa convinga pe ceilalți sa voteze cu Mucusor.
    De ce crezi tu ca cei care votează Simion au stat în banca lor și nu încercat sa convinga pe nimeni, sa "fure" voturi din tabăra adversa? 🙄
    Trebuie sa fii tare tâmpit sa ii spui unuia cu cine sa voteze, dar Mucusorii nu știu din astea...

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Ba, cam care ar fi probabilitatea ca unul care a crezut ca Ninel ii poate scoate pe rapizi din rahat sa creada ca Simion e solutia salvatoare pt Romania?

Reputatie
    0
    E o diferență între soluția salvatoare si soluția mai buna decât cel cu care candidează. Nu va face nimeni minuni în următorii ani, stai liniștit. Sau tu chiar l-ai crezut pe Mucusor când a zis ca el nu va da oameni afara, nu va baga taxe, nu va mari TVA-ul?
    La deficitul ala uriaș, îți trebuie niște masuri de austeritate pe care orice președinte le va lua. Unul a fost cinstit și a zis asta, altul v-a mințit. Fiecare alege ce vrea.

sport legend resita's Avatar
    Reputatie
    1
    Niciodata in istoria Romaniei nu s-a trait asa de bine ca acum, daca nu recunosti asta n-are rost sa mai vorbim.

@pustiule, ca un execritiu de imaginatie, daca esti sincer spune-mi ce masina conduceai tu acum 10 ani si unde mergeai in concediu... iar dupa aceea intram in detalii.

ps. crezi ca daca ii spui mucusor rezolvi ceva, asta arata doar frustrarea unuia care n-a realizat nimic in viata si incearca sa-l jigneasca pe cel care a facut ceva

ps.2.in toata istoria ei Romania nu a fost condusa de un tigan, de la regele Carol sa ajungi la bulibasa Simion e cale lunga... dar poate ca asta meritam.

QED... vorbim maine seara dupa ce-am spulberat tigania, daca mai intrii pe aici,
    CSM Resita... Dinamo Bucuresti... Arsenal Londra

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by El Pistolero View Post
    E o diferență între soluția salvatoare si soluția mai buna decât cel cu care candidează. Nu va face nimeni minuni în următorii ani, stai liniștit. Sau tu chiar l-ai crezut pe Mucusor când a zis ca el nu va da oameni afara, nu va baga taxe, nu va mari TVA-ul?
    La deficitul ala uriaș, îți trebuie niște masuri de austeritate pe care orice președinte le va lua. Unul a fost cinstit și a zis asta, altul v-a mințit. Fiecare alege ce vrea.
    Pune mana pe carte, nu presedintele da afara oameni, nu presedintele baga taxe etc. Asta apropo de cine e mani****t.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Pistolero,
    Se vorbeste de "comunism" ca un fost capitol al tuturor necazurilor in tarile de est incepand din anii '45 pana prin '90. Nu e vorba stricto sensu de teoria comunismului cum a fost conceputa de Marx ci mai degraba de regim autocratic. A exersat puterea in tarile de est timp de 45 de ani iar in URSS timp de 80 de ani, in Rusia timp de 25 de ani si continua cu Putin.
    Daca tot vrei exemple de tari ... nicio tara din lumea civilizata admite ca au viata fara probleme. Toate popoarele se plang de insuficiente in viata, fiecare cu nivelul sau relativ. Este un refren constant in lumea noastra.
    Noi ne plangem ca avem doar 3 autostrazi, Etiopia se plange ca nu are niciuna, Franta se plange ca toate sunt pe plata
    Sa mai aleg din ce spui, in Franta cam tot jumatate se incalzeste cu lemne si chiar doresc asta. E considerat un lux in occident sa ai un semineu.
    Someri si asistenti sociali avem deoarece suntem prea izolati de occident si economia de piata care sforaie de activitate si de locuri de munca.

Apoi toate problemele astea le rezolva ca prin minune un Simion cu clase cat trenul?

AUR nu vorbeste de Rusia? Daca ai obsevat bine ce spune nenea Putin "Europa e in razboi cu Rusia". Deci prin consecinta daca esti contra Europa, esti pro Rusia.
    Asta e adevarata manup.ulare in presa. Gogomania cu "sistemul" pute a propaganda din saracie facuta de rupti in tur a presei in goana dupa buzz. Seamana de departe cu ce faceau nazistii in anii '33, doar ca aia o faceau profesionist, nu amator de pe Dimbovita ...
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

ros albastru delaoltenia's Avatar
    Reputatie
    0
    Alooo, nu va jucati cu limba romana! Gandesc ca discutia domniilor voastre face trimitere la asistati social si nu "asistenti sociali". Vorba unuia cu nadragii rupti in cur, de la analfabeti "functionali" zicere!
    Si citind printre randuri am inteles ca cine nu este cu ioropa asta de kkt este impotriva ei si cu certitudine cu tarul Putin. Baah, v-a lovit trenul??!!

Plm, ma bag in seama cu voi si pierd interviul cu nenea politicianul GgB@

Campioni am fost,
    Campioni vom fi,
    Pana vom muri,
    STEAUAAAAA BUUUUUCUUUUURESTI!

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by delaoltenia View Post
    Baah, v-a lovit trenul??!!
    Care tren? Nu ai vazut ca avem "zero cai ferate" ?

Asistati de asistanti ... eu asa am inteles din ce zicea Pistolero, de aia nu am corectat.

Pai chestia cu Putin e serioasa, chiar pana si "Trump one neuron" a admis ca e pericol pt tarile alea microscopice din zona de influenta a imperiului slav.
    Ai de ales, da. Cu Rusia sau cu Europa. Singur nu existi, ar fi o iluzie momentana.
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by resita View Post
    Niciodata in istoria Romaniei nu s-a trait asa de bine ca acum, daca nu recunosti asta n-are rost sa mai vorbim.

@pustiule, ca un execritiu de imaginatie, daca esti sincer spune-mi ce masina conduceai tu acum 10 ani si unde mergeai in concediu... iar dupa aceea intram in detalii.

ps. crezi ca daca ii spui mucusor rezolvi ceva, asta arata doar frustrarea unuia care n-a realizat nimic in viata si incearca sa-l jigneasca pe cel care a facut ceva

ps.2.in toata istoria ei Romania nu a fost condusa de un tigan, de la regele Carol sa ajungi la bulibasa Simion e cale lunga... dar poate ca asta meritam.

QED... vorbim maine seara dupa ce-am spulberat tigania, daca mai intrii pe aici,
    Pai asa zi, te deranjează ca e țigan și de aia nu îl votezi. Bun, am înțeles.

Exemplu tău e prost, pai asa și neamțul, polonezul sau francezul câștiga mai bine ca acum 10 ani. Asta nu e relevant.
    Eu te-am întrebat, ție ți se pare ca România e o tara dezvoltata, după 35 de ani de democrație? În comparație cu tarile europene desigur, nu cu Congo sau Fiji.
    Îți mai repet, uită-te pe niște statistici din UE și ai sa vezi ca suntem ultimii la aproape toate capitolele. Lasă-ma cu cât câștigi tu și ce mașina conduci...

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by El Pistolero View Post
    Pai asa zi, te deranjează ca e țigan și de aia nu îl votezi. Bun, am înțeles.

Exemplu tău e prost, pai asa și neamțul, polonezul sau francezul câștiga mai bine ca acum 10 ani. Asta nu e relevant.
    Eu te-am întrebat, ție ți se pare ca România e o tara dezvoltata, după 35 de ani de democrație? În comparație cu tarile europene desigur, nu cu Congo sau Fiji.
    Îți mai repet, uită-te pe niște statistici din UE și ai sa vezi ca suntem ultimii la aproape toate capitolele. Lasă-ma cu cât câștigi tu și ce mașina conduci...
    Daca nu te superi, la care capitole suntem ultimii? Poti da niste exemple?

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by delaparis View Post
    Care tren? Nu ai vazut ca avem "zero cai ferate" ?

Asistati de asistanti ... eu asa am inteles din ce zicea Pistolero, de aia nu am corectat.

Pai chestia cu Putin e serioasa, chiar pana si "Trump one neuron" a admis ca e pericol pt tarile alea microscopice din zona de influenta a imperiului slav.
    Ai de ales, da. Cu Rusia sau cu Europa. Singur nu existi, ar fi o iluzie momentana.
    Bravos, dar ai o varsta si ai trait in regimul opresiv comunist. Cu ce ma incalzeste ca sar din barca comunista si CAER ul conduse de fosta urss in barca tutei ursula pres. al u(e)rss? Daca traim mai bine cu cine ne comparam, cu Germania, Franta, Albania sau comparam saracia anilor 90' cu saracia zilelor noastre? Unde ne-au dus conducatorii iubiti, cumva la coada ioropei, umiliti si flegmati zilnic pe Campiile Elizee?
    Eu , fara pic de modestie, sunt in categoria celor care nu-si pun problema zilei de maine, in schimb sufar cand vad ca natia asta doarme somnul cel de moarte, face sluj ptr un pumn de arginti, accepta faptul ca aceasta ioropa ne plateste doar saracia.
    Nu am pretentia ca veti intelege cate ceva, cu parere de rau, tare-mi este mila de voi!

Sa aveti o noapte linistita si sa nu aud ca peste nici 6 luni va loviti capul de pragul de sus!
    STEAUA , STEAUA, STEAUA...
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 28 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

Reputatie
    1
    Delaoltenia, ziceai ca ai drumuri prin Serbia. Poti sa faci o comparatie sincera intre evolutia Serbiei si Romaniei dupa aderarea Romaniei la UE?

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Europa nu inseamna dopping social sau economic. Inseamna liberalism cinstit. Cursa la care toate tarile participa cu sanse egale.
    Suntem ultimii? Pai ce vina are Europa?
    De ce Cehia e peste noi? Si Polonia? ...

Tot felul de intrebari la care Simion nu cred ca are raspuns. Noi avem daca suntem cinstiti.
    Cred ca atunci cand vom merita nu vom mai fi ultimii. Nicio legatura cu politicul care daca respecta democratia si bunul simt istoric, atunci avem sanse sa ne trezim.

De ce Franta, UK si occidentul in general traieste mai bine ca noi? Sa nu visam cai verzi pe pereti. Acolo nu a trecut URSS timp de 45 de ani sa inghete progresul economic in numele unei ideologii inventate
    pt a mentine la putere "imparati" deghizati in presedinti.

Sa nu va imbatati cu apa simioana. Niciodata nu am fost mai suveranisti ca in epoca Ceausescu

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Delaoltenia, ziceai ca ai drumuri prin Serbia. Poti sa faci o comparatie sincera intre evolutia Serbiei si Romaniei dupa aderarea Romaniei la UE?
    Sincer, fosta federatie jugoslava a fost distrusa sistematic de occidentul care doreste doar binele statelor din estul european. Serbia a purtat trei rszboaie in tot acest timp, dpmdv razboaie duse doar ptr a apara identitatea nationala, ce-i drept ca au fost si excese dar de ambele parti, su nu asa cum v-a fost servit ca doar sarbii au fost cei care au comis atrocitati.
    Vorbind acum de evolutia economica, ce comparatii sa facem bai @ciorbica? Si acum, in anul de gratie 2025, tara asta inca se reface, pentru ca razboaiele amintite mai sus dar mai ales bombardamentele NATO au distrus infrastructura acestei tari. Pagube estimate, in Serbia, la peste 400 de miliarde de euro, care au adus economia la nivelul anilor 80-90. Cu toate astea in Serbia nivelul de trai este peste cel din RO! Cand ai ocazia mergi in Serbia si vei afla ca nu bat campii, ca roman vei fi tratat cu un respect deosebit, vei observa cu ochii tai ca tot ce-ti scriu aici este realitatea si nu propaganda care distorsioneaza realitatea, se mananca bine si ieftin, carburanti si energie cu mult sub preturile din RO etc.
    Ura dintre sarbi si alte popoare din spatiul ex jugoslav este abil intretinuta de catre factorii de conducere din fostele republici cu implicarea directa a "prietenilor" ioropeni si americani care au interese mari aici. In schimb, la "firul ierbii", sarbii, croatii, slovenii, muntenegrenii, bosniacii, macedoneenii dar si romanii , bulgarii sau ungurii din teritoriile autonome traiesc in liniste si pace, doar albanezii kosovari sunt exceptia de la regula, o natie spurcata cum nu vei intalni pe alte meleaguri.
    Repet, cu un efort financiar mic mergi in Serbia, povestim dupa daca am sau nu dreptate. De asemenea, mergi in Muntenegru, in Croatia sau Slovenia, mai scump dar o experienta de vis, vei fi tratat ca un rege!

visurat Novac's Avatar
    Reputatie
    1
    dezinformezi ca un adevarat aurist oltene

ura dintre popoarele vecine din spatiul iugoslav este datorata exclusiv pretentiilor de popor superior a sarbilor de aici si macelurile + crimele de razboi din ultimii 200 ani. Da, ocazional au fosi altii de vina dar in proportie covarsitoare sarbii sunt cei ce au ucis, schilodit si gonit din case/ zone celelalte popoare asa ca-si merita cu prisosinta locul actual -> afara din UE condusi de slugile rusilor

https://en.wikipedia.org/wiki/Serbia..._Yugoslav_Wars

Ma duc sa-i au un vot ''autistului'' de serviciu

Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by delaoltenia View Post
    Sincer, fosta federatie jugoslava a fost distrusa sistematic de occidentul care doreste doar binele statelor din estul european. Serbia a purtat trei rszboaie in tot acest timp, dpmdv razboaie duse doar ptr a apara identitatea nationala, ce-i drept ca au fost si excese dar de ambele parti, su nu asa cum v-a fost servit ca doar sarbii au fost cei care au comis atrocitati.
    Vorbind acum de evolutia economica, ce comparatii sa facem bai @ciorbica? Si acum, in anul de gratie 2025, tara asta inca se reface, pentru ca razboaiele amintite mai sus dar mai ales bombardamentele NATO au distrus infrastructura acestei tari. Pagube estimate, in Serbia, la peste 400 de miliarde de euro, care au adus economia la nivelul anilor 80-90. Cu toate astea in Serbia nivelul de trai este peste cel din RO! Cand ai ocazia mergi in Serbia si vei afla ca nu bat campii, ca roman vei fi tratat cu un respect deosebit, vei observa cu ochii tai ca tot ce-ti scriu aici este realitatea si nu propaganda care distorsioneaza realitatea, se mananca bine si ieftin, carburanti si energie cu mult sub preturile din RO etc.
    Ura dintre sarbi si alte popoare din spatiul ex jugoslav este abil intretinuta de catre factorii de conducere din fostele republici cu implicarea directa a "prietenilor" ioropeni si americani care au interese mari aici. In schimb, la "firul ierbii", sarbii, croatii, slovenii, muntenegrenii, bosniacii, macedoneenii dar si romanii , bulgarii sau ungurii din teritoriile autonome traiesc in liniste si pace, doar albanezii kosovari sunt exceptia de la regula, o natie spurcata cum nu vei intalni pe alte meleaguri.
    Repet, cu un efort financiar mic mergi in Serbia, povestim dupa daca am sau nu dreptate. De asemenea, mergi in Muntenegru, in Croatia sau Slovenia, mai scump dar o experienta de vis, vei fi tratat ca un rege!
    Nu cred ca trebuie sa-ti explic eu ca nivelul de trai mai bun nu inseamna preturi mai mici, ci putere de cumparare mai mare. Ori sarbii stau mai prost ca noi. Bineinteles ca sarbii au avut de suferit de pe urma razboaielor, dar sa nu uitam ca si croatii au avut razboi pe teritoriul lor, si uite unde sunt acum in comparatie cu sarbii. Cine a facut diferenta? Cumva banii europeni de care unii au avut parte si altii nu? Sa fie doar o coincidenta ca Romania, Croaia, Slovenia, toate membre UE, sunt mult peste Serbia la ora actuala?

Reputatie
    0
    Ciorbica, ai dorit o comparatie Serbia - Romania + puterea de cumparare si nu preturi daca asta am dat de inteles. Mergi in Serbia cand doresti si discutam pe tema asta. Am prieteni si rude in Serbia si Croatia, trec frontiera saptamanal la Portile de Fier, la doua trei saptamani sau macar o data pe luna ajung în Croatia in apropiere de Rijeka, mai multe nu pot spune aici.
    Si da, dezinformez ca un aurist oltean!

Reputatie
    0
    Bah, nu pot, nu ma lasa inima de oltean si las un coment tartanului cu nadragii rupti in cur.
    Prostovane, mai nou cei care cinstesc tara asta, traiesc si gandesc romaneste, sunt auristi, izolationisti sau putinisti. Vai de pla voastra, cretini pana-n maduva oaselor sau analfabeti "functionali". Prostovane, in fata mea esti un vierme, care obligatoriu trebuie ocolit, de mila in primul rand!
    STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 28 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.

visurat Novac's Avatar
    Reputatie
    1
    esti nervos cu nervii, ha?

noteaza-ti te rog pe carnetl: zece procente peste trogloditul aurului o sa fie diseara

Ps. Daca alegem sa ''fugem de dezbatere'' doh, exact cand trebuiau expuse planurile pt viitorii 5 ani de presedintie nu ai cum mah nu ai cum primi altceva decat muulta meritata mooie

Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE

Reputatie
    0
    Am notat!
    Ce sa fac acum, ma dau astia afara din casa Pentru cultura ta, de generala, nu sunt simpatizant haur si nici GS.

Reputatie
    0
    Sa le-o dam la mumu tuturor francezilor și sorosistilor!
    https://www.gandul.ro/actualitate/pa...f7JbXkCltiavzw