Results 1 to 11 of 11

Thread: Campionatul Mondial 2025

DecanDeVârsta Tracoromana's Avatar
    Reputatie
    1

Campionatul Mondial 2025

Are loc in:
    Boston MA / USA
    Mar 25 - 30, 2025
    website
    Pagina ISU

Participanti:https://results.isu.org/events/fsevent00120669.htm

Si in acest an patinatorii artistici si oficialii din Rusia si Belarus au interdictie de a participa la Campionatul Mondial.
    Patinatorii/cuplurile care participă la aceste campionate trebuie să fi atins următoarele scoruri combinate ale elementelor tehnice (CTES=SP+FS), în timpul sezonului în curs (2024/25) sau în sezonul precedent (2023/24):

BĂRBATI | 104
    FEMEI | 90
    PATINAJ PERECHI | 88
    DANS GHEATA | 94

Romania este reprezentata la feminin de Julia Sauter.

Rezultate: aici

Program: (in Romania +6 ore)]
    miercuri, 26 Martie
    12:05 Women SP
    18:45 Pairs SP

joi, 27 Martie
    11:05 Men SP
    18:15 Pairs FS

vineri, 28 Martie
    11:15 Ice Dance RD
    18:00 Women FS

sambata, 29 Martie
    13:30 Ice Dance FD
    18:00 Men FS

Duminica, 30 Martie
    14:00 Gala

Live:
    Skating ISU: https://www.youtube.com/c/SkatingISU
    QQ live: http://live.qq.com/10012776, https://live.qq.com/10097977
    Program TV Eurosport: https://www.eurosport.ro/watch/schedule.shtml
    "Cand simt nevoia de maretie, la Yagudin ma intorc."

sport legend
    Reputatie
    1
    Sariturile lui Malinin sunt incomparabile, 3 A nici nu stiu de unde a venit. Si, fiind inalt si cu picioare lungi, ii cam piticeste pe japonezi, dar la Skating Skills nu se ridica la inaltimea lui Yuma si Sato. In special Yuma prinde viteza fara nici un efort si intoarcerile pe muchii sunt super usoare. Cred ca Yuma trebuia sa ia o nota mai mare la SS decat a luat.
    L-am auzit pe Chris numindu-si partenera de microfon Kirstin. Nu-mi aduc aminte decat de o persoana cu acest nume in patinaj si anume Kirstin Moore-Towers. Ca a fost ea sau altcineva, o felicit pentru comentariul aplicat si fara platitudinile lui Chris care nu mai sfarseste cu 'amazing, brilliant, fantastic si phenomenal'. lol

Reputatie
    1
    Da,cam toti japonezii au SK mai mari; si baietii si Kaori si Miura/Kihara. Eu m-am uitat pe Eurosport si Cornel Gheorghe l-a numit pe Yuma cel mai bun pamantean si pe Ilia extraterestru.
    La perechi Minerva/Nikita au castigat FS si au pierdut aurul la mustata.
    As mai avea multe de scris dar tastatura mea e varza...

sport legend
    Reputatie
    1
    Isi inchipuia cineva ca Chock/Bates nu vor castiga pe teren propriu? Si au un avans confortabil pentru FD, asa ca pot castiga si cu o cazatura daca nu se intampla pe un element. Dansul lor mi s-a parut o zbanțuiala si atat. Nu-mi dau seama cu ce au fost mai buni decat Fear/Gibson care au mers pe acelasi stil. In coltisorul meu de lume, Gilles/Poirier au castigat RD-ul.
    Mi se pare ca Lajoie/Lagha au cam stagnat, dar s-au ridicat Carreira/Ponomarenko. Scott mai sa planga cand le-a vazut scorul. Ce ghinion pe Reed/Ambrulevicius, iar Turkkila/Versluis au avansat la FD in extremis.

sport legend
    Reputatie
    1
    Ce finala la proba feminina, mai rar ne e dat sa vedem asa ceva. N-am crezut ca Alysa isi va tine firea pana la capat, dar uite ca a intrecut orice asteptari. Imi pare rau pentru Glenn, nici macar n-a reusit sa prinda podiumul. Iar pentru micuta Kim acest campionat va ramane probabil ca un vis urat.

sport legend
    Reputatie
    1
    Castigatori mai mult decat previzibili la proba de dans. Surpriza au fost Fear/Gibson. Zi trista pentru Guignard/Fabbri. Cum am sustinut de la inceputul sezonului, cred ca programul i-a dezavantajat. Carreira a fost o Carmen prea dragalasa, ceea ce nu-i sta in caracter personajuluui, dar ea si partenerul au performat f. bine la tehnic. FD-ul lui LaLa nu mi-a spus mare lucru si au fost si cam imprecisi pe alocuri la prinderi. Ar mai fi si alte lucruri de comentat, dar ma opresc aici.

sport legend
    Reputatie
    1
    Am crezut ca voi asista la o situatie similara cu cea de anul trecut cand Adam Siao a reusit sa urce pe podium dupa ce a ocupat o pozitie inferioara la SP. De data asta insa, arbitrii l-au preferat pe Yuma pentru bronz. Shaidorov a devenit un adversar de temut.

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Cromatic View Post
    Am crezut ca voi asista la o situatie similara cu cea de anul trecut cand Adam Siao a reusit sa urce pe podium dupa ce a ocupat o pozitie inferioara la SP. De data asta insa, arbitrii l-au preferat pe Yuma pentru bronz. Shaidorov a devenit un adversar de temut.
    Bravo Malinin si Shaidorov. Bravo Kevin; cu un pic de atentie si curaj putea fi pe locul4. Yuma ca si Miura/Kihara a castigat medalia pe baza de SP.

ISU Figure Skating Awards 2025 programat pentru 31 mar. 2025 ora 6;00 (?), pe Skating ISU.
    https://www.youtube.com/watch?v=DelCLAMB01k

sport legend
    Reputatie
    1
    Observatii generale.
    China a avut doar trei reprezentanti la acest CM, dar pe nimeni la perechi.
    Pe Marina Zueva n-am mai vazut-o din pandemie cand arata ca bau-bau.
    Si Morozov a disparut din arena internationala.
    Brian Orser si-a tot pierdut elevii, nu stiu de ce.
    De serviciile lui Shpilband par sa mai aiba nevoie doar Zingas/Kolesnik. Si ce cautat era Igor inainte.

Ploua cu tineri coregrafi. Jean-Luc Baker abia s-a retras si s-a si apucat de coregrafie. Olivia Smart nici macar nu s-a retras din competitii si coregrafiaza. Mai avem Kaitlyn Weaver, Gabriella Papadakis, Madison Hubbell, Scott Moir, Guillaume Cizeron si chiar Mark Hanretty. E posibil sa mai fi uitat vreo doua-trei nume. Ce de talente coregrafice, mai sa fie.

Flavia, daca tastatura de la computer e defecta, te poti loga pe forum cu telefonul mobil sau cu tableta daca ai.

Reputatie
    1
    Nici de Lori Nichol n-am mai auzit. Lumea se schimba. Centrul de la Montreal se tot dezvolta, apar si altele in jurul lui Adam Solya, Benoit Richaud, Carlo Zani...

China a avut doar trei reprezentanti la acest CM, dar pe nimeni la perechi.
    In schimb au la dansuri.

Si Morozov a disparut din arena internationala.
    Nu de tot.E antrenorul israelianului Lev VINOKUR, l-am vazut si la CE si aici la CM.

te poti loga pe forum cu telefonul mobil sau cu tableta daca ai.
    Am sa incerc pe telefon, doar ca skils-ul meu in materie e cam slabut.
    Last edited by Tracoromana; 1st April 2025 at 18:37.

sport legend
    Reputatie
    1
    Lori Nichol a coregrafiat programele lui Yuma. Si ale lui Mone Chiba impreuna cu Weaver. Cred ca a mai avut vreo doi elevi la acest CM, dar nu-mi aduc aminte care.

Mi-a placut LP-ul lui Andreas Nordeback si m-am gandit ca a folosit un coregraf local sau in orice caz unul european. Mai tarziu am aflat ca programul i l-a facut David Wilson. lol Si David a mai lucrat cu 1-2 patinatori prezenti la CM, dar nici el, nici Nichol nu mai sunt atat de solicitati ca inainte. Pentru Lori, pierderea mare a fost disparitia perechilor chineze.

Si Zachary Donohue s-a facut coregraf.

Nu vreau sa fiu rea cu Jason Brown, dar zau ca n-am inteles de ce a luat un PCS semnificativ mai mare decat Cha care a avut un LP mai complicat si are SS mai bune decat incomparabilul si inegalabilul Jason, cum il numesc unii. Iar Deniss V. prin ce ii este net inferior lui JB?