A castigat si Franta in sfarsit la penalty![]()
A castigat si Franta in sfarsit la penalty![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Nu au contat prelungirile, am avut impresia ca africanii puteau inchide pe finalul meciului.
Croatii au picat fizic, o mai duc cu Modric inca ceva timp.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Deschamps trebuia sa demisioneze dupa CM 2018, repet![]()
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Ce antrenor propui?
Am o lista lunga cat Dambovita
In primul rand Zidane, vrea lumea. Eu vreau Henry, Galtier, Sage, Haise ... sau straini stil Klopp![]()
Io am zis de un deceniu de nu mai bine.
Ce sa facem daca francezii sunt idioti?![]()
PS: Votat corect la 0-2. Cite stie, stie.![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Cosmar pentru croati cand intalnesc Franta in meciuri eliminatorii! Semifinale World Cup 1998, Finala World Cup 2018 si acum Nations League.
Impulsionati de delapris francezii reusesc sa se califice. Mbappe slab de tot.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
De ce nu ar fi bun Zizu? A antrenat Real Madrid cu rezultae notabile si la nationala are un super lot.
A antrenat Real, da. A fost o echipa de top inegalabila, fara echivoc. Bunica mea a avut ghinion ca nu a antrenat acolo deoarece ar fi castigat CL lejer
La Franta are de antrenat Kolo Muani, Dembele, Barcola, Zaire, Mbappe iesit din forma etc ... e diferit de Ronaldo, Modric, Benzema si alti ballon d'or, sau candidati.![]()
Last edited by delaparis; 25th March 2025 at 01:18.
Cine a spus ca Zidane nu ar fi bun ?
La Real nu doar ca a castigat UCL dar a facut-o de 3 ori la rand. Nu cred ca orice antrenor ar fi reusit aceasta performanta.
E drept ca una e sa fii antrenor si alta selectioner. Dar cred ca Zidane ar face treaba si la nationala Frantei.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Barcola si Mbappe nu reusesc sa dea gol cu Croatia. Olise si Dembele au dat. Nu ai observat
Apreciez pe Zidane ca jucator. Ca antrenor nu a demonstrat nimic. Ca a castigat CL cu jucatori mai buni ca el, da.
A demonstrat ca antrenor sa faca treaba cu o echipe mica, medie? Nu.
Deschamps a facut? Da.
Zidane e un viitor Domenech![]()
Nici pe asta nu-l apreciezi probabil, e profesorul lui Deschamps. L-as propune pe Wenger...
https://www.youtube.com/watch?v=EmmH-kKAfNg