Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 22 to 42 of 333

Thread: Play-off 2024-2025

manager takanonanu's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Voi aveti ce-aveti cu Dinamo.
    Va aud cum le trimiteti felicitari de peste Old direct din tribune si peluze.
    De parca n-ai sti !!!
    Noi ne-am facut partea noastra de treaba acum e randul vostru. Bateti oile !

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Am vrea noi dar si MeMelu are senzatia mea: ca ne-o trag urat acum.
    Si nici el nici eu n-am mai avut sanzatia asta inainte de-un derby din asta.

Auzi ca cica e foc in vestiar la ei ca Sumudik i-a acuzat de dopaj si baietz vor sa demonstreze ca sunt nu doar buni, ci fabulos de buni si sa ne sfarame! Ei bine... lucrurile astea pot fi o sabie cu 2 taisuri, sa vedem. Dar si baietz ai nostri au zis ca sunt lezati ca n-au ptutut ajunge la poarta cu un om in plus in meciul de acu 2 saptamani si vor sa joace mult mai ofensiv. Alta sabie cu 2 taisuri si ma tem ca a noastra e mai ascutita.

Daca in campionatul regulat nu s-a dat nici un gol, asta va fi meci cu goluri si sincer cred ca Rapidul e mai kamikadze decat fc fc fc fc fc fc...... fc fc fc fc fc fc..... fc fcsb. De aia am o senzatie nasoala pt meciul asta. Baietz vor fi nevoiti sa iasa din carapacea defensiva, nu ca excelam defensiv cu 4 pe fund vreodata. Dar speranta moare ultima.

Daca i-am bate, am lansa serios campionatul pentru toata lumea, deci toata lumea vrea ca noi sa-i batem, deci nu vom bate. Noi batem mai degraba cand nu vrea nimeni sa batem. Toate semnalele sunt ca nu vom castiga meciul asta, ba chiar ca ne-o vom lua serios. Desi rar ne-am luat-o serios cu astia pe care-i inghitim cel mai putin de pe planeta Pamant. Vedem. Mingea e rotunda, toti intra cu 2 picioare pe teren nu cu 7. Speranta moare ultima.

Dar si dac-ar intra cu 7 picioare, ne-am zice ca au prea multe si se-mpiedica in ele. Cu 2 picioare e mult mai bine. La valori sensibil egale, sportul se pierde si se castiga in mental. Din pacate aici e marea chisma intre noi si fc fc, ei par mental sus de tot, noi parem ca niste gâshte cu penele pe jos, cufurite de toata lumea, care mai si dau pe langa minge in min 95 si pierd si putinul penaj pe care l-au mai avut. In atare circumstante, greu meci, greu de tot.
    Last edited by Johnny D; 15th March 2025 at 13:30.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    N-ai ce sa mai supermotivezi la un astfel de meci. E doar mentalitatea santieristului naval de cursa lunga care, fiind de o inutilitate crasa in organigrama, da si el boost de limbi pe feisbuc, cheama lumea la arme si repeta ca o tuta toate truismele de la Gogu Viziru incoace, doar-doar va gasi relevanta in vietile catorva debulosati. Ce mai conteaza tactica si valoarea, daca ii motiveaza memelusha? Treaba e aproape rezolvata, cineva ar trebui sa recunoasca intr-un final si meritele acestui servant de elita al armatei de pupinkuristi fecalioti.

Vad ca Rapid si-a luat metrajul caracteristic in derby si isi gaseste deja scuze, cand Sucu a platit pe primul 11 cred ca mai mult si decat fekali. Atitudinea asta de echipa irelevanta speram sa n-o mai vad la Rapid odata cu venirea magnatului Sucu, dar se pare ca vechile mentalitati se uita greu. Cum dracu' sa imbine domnul Dan aceste branduri, cand unul straluceste international, iar celalalt isi admira meniul minimalist de 0 zero suturi in ultimele doua meciuri
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    1
    Vă îngrijorează în acest moment faptul că echipa nu a mai avut șut pe poartă de o perioadă destul de lungă, sunt aceste probleme în atac? Ați reușit să lucrați în această săptămână, pentru că erați destul de supărat după meciul de la Hermannstadt?”, a fost întrebat Șumudică, în conferință. După câteva momente de liniște, în care a părut că se gândește să dea răspunsul, antrenorul a replicat: „Altă întrebare, vă rog!”

🤣 🤣

Il inteleg si pe Sumudica. Propaganda facuta de femeile din media sportiva e orice, mai putin in slujba sportului. Ok, trebuia sa raapunda, dar cat **** mea trebuie sa mai suportam interventiile astea a la Philomena Cunk? Auzi intrebare, daca ati putut sa lucrati, la cat de suparat ati fost? Fabulos, ba, reprezentantele sexului frumos in actiune 🤣

Reputatie
    1
    Dar ce e si mai jenant, si Cotîrlă sau Soare, de la Gigi, ar fi intrebat la fel 🤣

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Soare mi se pare ca urmareste si stie mult mai mult fotbal decat restul. Poate doar Scorpie, pe serie A, sa se apropie de nivelul nivelul lui.

Reputatie
    1
    Stie, dar l-am auzit pe la conferinte punand fie intrebari de 5 minute care necesitau raspuns monosilabic, fie din alea la nivel Robert Nita de la fanatik. Cele mai multe puncte le ia atunci cand zice ca x nu a gasit pe nimeni sa se asocieze la pasă, e ceva special din start 🤣

Proaspatul laureat cu Bolohanul de aur face o repriză căcăcioasa, insa din fericire premiul nu se mai poate upgrada. Bolhan era in stare sa ii mai dea o plachetă si dupa etapa asta.

Reputatie
    1
    Ieri la emisiune am zis că simt că batem mâine. Mi-e că m-am grăbit cu feelingu’ ăla. Între timp, am aflat cine e la VAR”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

🤔

Aceleasi metode si oameni de căcat, aceeasi presă mizerabilă care promoveaza astfel de urdori de santierist. Chiar nu se poate un 25 de etape suspendare pt alde Ninel, Memel si alte memeuri triste care tin fotbalul in cutiile de carton ale istoriei?

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Pariu ca Dinamo pierde. Nu are ce cauta la "masa bogatilor"
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by delaparis View Post
    Pariu ca Dinamo pierde. Nu are ce cauta la "masa bogatilor"
    Ba are, e la masa bogatilor ca sa fure mancare. Se ascunde pe sub mese.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Vezi ca te referi la arbitri fara sa-ti dai seama. Dinamo nu vrea praz, branza sau gulas. Vrea petrol eventual
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Reputatie
    1
    Kopisdici nu a aflat ca se poate juca fotbal incepand cu 0-0, scorul generos pe care providența il ofera nulitatilor, la inceputul meciului. Acum, sa isi ia posesia asta generoasa de 88% si sa i-o bage in kur lui Nicolescu.

PS. A, da. Narativa oficiala e ca multumim Nico pt aerul de play-off. Va spune imediat Claudiu 69

ex-FanSportRomania
    Reputatie
    0
    N-am fo la meci, nu ma pronunț imi e scarba de mizeria aia de stadion.

Reputatie
    1
    Nici Dinamo nu si-a facut partea ei de treaba...Ntza, ntza, ntza ! N-ai cu cine bai !
    M-au nenorocit, mi se rupe play-off -ul in doua si Stiinta e lasata singura cu brutele alea de la FCSB si CFR !
    Ne omoara aia, baaa !
    Capriorii mei, in voi ne sta sansa ! Auzirati ? Bateti diseara oile !
    Last edited by takanonanu; 16th March 2025 at 08:44.

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Capitanu.Burcea View Post
    Ieri la emisiune am zis că simt că batem mâine. Mi-e că m-am grăbit cu feelingu’ ăla. Între timp, am aflat cine e la VAR”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.
    Deci avem asa, concurs de feeling-uri (ale mele argumentate)

Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Am vrea noi dar si MeMelu are senzatia mea: ca ne-o trag urat acum.
    Si nici el nici eu n-am mai avut sanzatia asta inainte de-un derby din asta.

Auzi ca cica e foc in vestiar la ei ca Sumudik i-a acuzat de dopaj si baietz vor sa demonstreze ca sunt nu doar buni, ci fabulos de buni si sa ne sfarame! Ei bine... lucrurile astea pot fi o sabie cu 2 taisuri, sa vedem. Dar si baietz ai nostri au zis ca sunt lezati ca n-au ptutut ajunge la poarta cu un om in plus in meciul de acu 2 saptamani si vor sa joace mult mai ofensiv. Alta sabie cu 2 taisuri si ma tem ca a noastra e mai ascutita.

Daca in campionatul regulat nu s-a dat nici un gol, asta va fi meci cu goluri si sincer cred ca Rapidul e mai kamikadze decat fc fc fc fc fc fc...... fc fc fc fc fc fc..... fc fcsb. De aia am o senzatie nasoala pt meciul asta. Baietz vor fi nevoiti sa iasa din carapacea defensiva, nu ca excelam defensiv cu 4 pe fund vreodata. Dar speranta moare ultima.
    Deci hai s-o luam logic, dincolo de senzatii si sentimente si tzoaie uscate ori tzuguiate.

Prima etapa din play off, avem asa:

Locu 2 cu locu 5: FC CFR - FC Dinamo 3-1 (candidata la titlu bate la 2 goluri diferenta)
    Locu 3 cu locu 4: FC Craiova - FC U Cluj 3-0 (candidata la titlu bate la 3 goluri diferenta)
    Locu 1 cu locu 6: FC FCSB - FC Rapid (deci, ce-am zis? 4 goluri diferenta cu o saptamna?)

Nu cred ca e nevoie de alte explicatii. Cine stie, stie.

In ciuda faptului ca toti de-aici care nu tinem cu Steaua sau clona ei dubluFC (ori ambele - vezi cazul Iulica) vrem altceva, cu diferite intensitati, fiecare dupa cat il lasa sufletzelul.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    În sezonul regulat Sumudica avea nevoie de puncte, adică sa nu piardă meciuri. De aia și juca la rezultat, foarte prudent. Aici în play-off nu mai poți merge pe ideea asta, să strângi câte un punct, când cele din fața ta câștigă, nu mai ai timp să recuperezi. Trebuie jucat la victorie fiecare meci. Sper să văd o altă abordare azi.

Reputatie
    1
    Preambul la meciul de diseara. Se va zgudui Europa si nu va fi Vrancea de vina.
    Capriorii. ..venim !

https://www.facebook.com/reel/2789240714596120
    Attached Images Attached Images

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by El Pistolero View Post
    În sezonul regulat Sumudica avea nevoie de puncte, adică sa nu piardă meciuri. De aia Č™i juca la rezultat, foarte prudent. Aici în play-off nu mai poČ›i merge pe ideea asta, să strângi câte un punct, când cele din faČ›a ta câČ™tigă, nu mai ai timp să recuperezi. Trebuie jucat la victorie fiecare meci. Sper să văd o altă abordare azi.
    100% va juca la victorie si 100% o sa vezi alt meci, asta e si ce-am spus acu cateva zile, inainte de conferinta de presa a Rapidului sau de marii mesteri ai cuvintelor jurnalistice de prin studiouri, din care peste 50% sunt stelisti in orice studio. Asa ca paranteza, sa n-am noroc daca stelistii care tin cu Steaua nu sunt de 10 ori mai de bun simt decat regurgitatiile care tin cu FCSB! E incredibil! Nu credeam vreodata, dar prin comparatie cu vomele alea, iubesc Steaua si p-aia ai ei!

Inchid paranteza. Dar asa cum spuneam e o sabie cu 2 taisuri si am vazut ce s-a intamplat la Farul unde am lasat garda jos ca sa atacam ca aveam nevoie disperata de cele 3p, am fost pilaf, schveitzer in aparare si asta cu o echipa care ieri n-a fost in stare sa dea un amarat de gol lu Iasi chiar pe teren propriu, si cu totii stim ca Iasu e pilaf in deplasare, cu meciurile de acasa se salveaza ei de la retrogradare. Plus ca-s nervosi astia ca Sumi i-a facut dopati, la meciu de acu 2 saptamani au fost asa si asa, nu prea au rupt gleznele rapidistilor, acu vor veni cu talpele la ei, ca sa zic asa..

Nemailuand in considerare ca pana acu toate gazdele care sunt contracandidate la titlu au spulberat partea a 2-a a clasamentului play off-ului, iar noi jucam cu favorita clara dintre ele. E la fel de adevarat ca in 3 cu 4 si chiar 2 cu 5 dupa cotele la pariuri gazdele au fost mai favorite decat sunt gazdele in 1 cu 6, asta pentru ca Rapidul desi idiot, valoreaza totusi mai mult decat locurile 4 si 5. Problema e doar de mental si omogenitate, ca sa faca pasul spre a ataca cele 3 favorite la titlu. Cam greu de anu asta, ar trebui sa batem FCSB si Craiova ca sa ne inscriem cu sanse. Ce sanse? Am facut deja radiografia meciului, sanse mici azi, iar cu Craiova jucam fara suporteri, doar cu glasurile alea de bebelusi. Sa vezi ce-or sa se mai sperie oltenii de ele! 6p usoare ca buna ziua.

Revenind la marii mesteri ai cuvintelor si imbecilitatilor cerebrale de prin studiouri, cu precadere aflandu-se in marea masa a FeCaLeLorBeSistilor care critica pe Sumudik c-a jucat defensiv cu fc fcsb ca sa ia 1p. Pai bai anticerebralitatilor, voi ati vazut ce-a facut Rapidu cand a jucat ofensiv cu 4 pe linia de fund? Derulati la meciul cu Farul daca nu va ajuta memoria, desi meciul fu acu vreo 20 de zile, fiind exclusiv presa de sport, ma gandeam ca poate aveti tinere de minte in domeniul de activitate din care faceti bani fiind si cel din care va trageti sevele in timpul liber. Joci cat te lasa si materialul, daca nu cumva esti fan harakiri! N-ai cu cine... prastie de handicapatura, bine ca iau bani pentru a-si etala handicapul zi de zi.
    Last edited by Johnny D; 16th March 2025 at 14:23.
    I know because I'M BOTH!

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Un 4-3-3 azi, deci ii rupem!
    Bine putem juca și 2-2-6 dacă stam în 30 m de metri...
    Sper sa fie un meci mai deschis.

Reputatie
    0
    Trist, speram la un 2-3-5 care se transforma in 1-2-8 cu portarul la mijlocul terenului pe faza ofensiva, ca Arsenal cu West Ham, ca altfel nu simt ca dam sut pe poarta si iar avem intrebari din studiouri.

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    Steaua:Rapid 1-0

Cand ai ura nu poti juca fotbal. Kolici simuleaza ca o mamaliga.
    Gott würfelt nicht! Einstein.