Page 1 of 16 12311 ... LastLast
Results 1 to 21 of 331

Thread: Play-off 2024-2025

Super Moderator
    Reputatie
    1

Play-off 2024-2025

Etapa 1: 15-16 martie
    FCSB – Rapid
    CFR Cluj – Dinamo
    U Craiova – U Cluj

Etapa 2: 29-30 martie
    Dinamo – FCSB
    U Cluj – CFR Cluj
    Rapid – U Craiova

Etapa 3: 5-6 aprilie
    FCSB – U Cluj
    CFR Cluj – U Craiova
    Rapid – Dinamo

Etapa 4: 12-13 aprilie
    U Craiova – FCSB
    U Cluj – Dinamo
    CFR Cluj – Rapid

Etapa 5: 19-20 aprilie
    FCSB – CFR Cluj
    Dinamo – U Craiova
    Rapid – U Cluj

Etapa 6: 26-27 aprilie
    Rapid – FCSB
    Dinamo – CFR Cluj
    U Cluj – U Craiova

Etapa 7: 3-4 mai
    FCSB – Dinamo
    CFR Cluj – U Cluj
    U Craiova – Rapid

Etapa 8: 10-11 mai
    U Cluj – FCSB
    U Craiova – CFR Cluj
    Dinamo – Rapid

Etapa 9: 17-18 mai
    FCSB – U Craiova
    Dinamo – U Cluj
    Rapid – CFR Cluj

Etapa 10: 25-26 mai
    CFR Cluj – FCSB
    U Craiova – Dinamo
    U Cluj – Rapid
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Etapa 1

Vineri, 14 martie
    Ora 20.00 Universitatea Craiova - Universitatea Cluj

Sâmbătă, 15 martie 21.00
    Ora 21.00 CFR 1907 Cluj – Dinamo București

Duminică, 16 martie
    Ora 21.00 FCSB – FC Rapid 1923
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Victorie obligatorie cu fc fcsb si cu nulitatile astea ale noastre in teren... e grele.

0-4 pt fc fcsb si Sumudica pe faras. Asta e pronosticul meu din pacate. Sper sa gresesc amarnic.

Dar ne e intinsa, nu ne-au batut de ani de zile si noi cumva i-am tot fentat si cand am jucat slab.

E intinsa rau. Statistic vorbind... si vor fi odihniti, hai sa fim seriosi, la Lyon se vor plimba pe teren. Se duc in excursie, Lyonu nu e Paris dar trebuie sa aiba si el ceva de vizitat.

Cineva trebuie sa fi fost dat cu capu de zid in Revolutia Franceza si amprenta creierilor inca pastrata in istorie pe ceva ziduri.
    Am facut deja preambulul derby-ului etapei, daca luam in considerare ca derby-ul se joaca duminica seara.

Sperante mici... dar cu Rapidu nu stii niciodata. Insa am asa o senzatie urata pentru meciul asta.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Ai o săptămână să joci acasă cu o echipă care era mulțumită cu un punct la Sibiu. Eu nu îi zic Rapid, Rapid e brand, eu îi zic ’echipa care era mulțumită cu un punct la Sibiu’”

🤣

Pe mine ma umfla rasul cand aud pă la Rapid ca ei joaca cu presiune Uite aici presiune. Iti da echipa, tactica, iti face schimbarile, te persifleaza, basca te mai uiti si cu ochelari heliomați in clasament. Daca te si bate, e cazul sa cumperi Tiraspolul ala si sa ne lasi, bre, nea Dane! Sumi la camile, acolo e puterea pe care zicea ca o are Degetica 🤣

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Un play-off cu creme de la creme cum s-ar zice !
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Reputatie
    0

E simpatic sa pui unul langa altul posturile Capitanului si Lordului. (Ambii caini de rasa.)

Si sa facem paralela in analiza pe text ca la liceu. E chiar beton. Beton (dez)arma(n)t.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

manager takanonanu's Avatar
    Reputatie
    1
    Un play-off cu frisca pe Muntele lui Venus cum as zice io...

Reputatie
    1
    Bolohan-bacsi i-a dat cu frișcă pe bombeu Regelui Haji, pt contributia sa regală in fotbal. Foarte versatil presedintele (pulii mele) interimar ales cu 10 mii de voturi la Oradia. A trecut de la problemele Ieuropii la cele ale poporului cu usurinta cu care sălta peste graniță camioane in tinerete. Sigur ca nu e probat, dar e o suspiciune, ceea ce tine loc cam de orice in acest secol. Muye, bai jigodie chelboasa, ospatar la Elysee si Bruxelles, antricotul de porc din piftia luiSoroș 🤣

Reputatie
    1
    Espertii neamului Gradinescu, Cosmescu si Rusescu toti trei mirosind a zer de oaie si a coae nespalate au gasit o noua gaselnita in a da note pe diverse paliere de organizare ale fiecarui club prezent in play-off.

Reputatie
    1
    Nici nu vreau sa ma gandesc ce note va primi Universitatea, acum ca s-a publicat balanta contabila pe anul trecut, iar domnul Mike e in galeata cu 3 milioane 🤣 Inca un an in care s-a platit regal nonperformanta. Si nu observa nimeni ca nici atunci cand ai bani nu reusesti sa treci un tur preliminar, sa faci o echipa de Doamne-ajuta. Bine, fara bani am inteles ca nu se poate, e hitul nostru national. Ba, da' nici cu bani, cu regele retrocedarilor la timona, sa nu reusesti sa dai jos un titlu de pe raft? Si din prostie mai impusti un ursulet la targ, cu pusca cu ventuze... In fine, nu e frumos, dar avem incredere ca Mirel va fi stâncă in pleiof. Daca nu ii uda iar Nicolescu rogojina cu aspersorul 🤣

PS. Justificata intrebarea dlui consul: a fost decoratie pt meciurile blat sau cele corecte? Pt ca, daca e sa vorbim despre ultimele, ele nu justificau premierea 🤣 Oricum, un hîrdău de imagine pt Bolohan-bacsi. Nu e de colea sa faci poza langa sacoul de 5000 al Kirei Haji. A crescut masiv in sondaje Chelbosul si acum isi blesteama zilele ca l-au trimis la razboi pe betivanul puhăvit de pacanele si tescovina.

Reputatie
    1
    Ce vrei bre capitane, nu toti au anturajul lui Dinamo care traieste ... "pe caiet". Un caiet cauia ii zboara paginile.
    Oamenii isi asuma pierderea ca toti acesti patroni din fotbal.

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by takanonanu View Post
    au gasit o noua gaselnita
    Imi amintesti de ziua de ieri si Radu Paraschivescu care e de departe cel mai mare jurnalist de sport din ultimii 400 de ani, cam de cand aruncam cu oina noi pe vai si campii dupa Baiazid si spahii lui, care zice asa mai la misto "Pentru cluburi e buna treaba cu veniturile, mai greu e cu "plecaturile!""
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Apleca-te-ai dreptate si tu !

Reputatie
    0
    Grameni: "Spre deosebire de d-nul Hagi, d-nul Sumudik e apropiat de jucatori!"
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Dan Udrea: "Avand in vedere meciul din seara asta (cu Lyon), va multumeste un egal cu Rapid?"
    Berbecaliotili: "Adica daca ma multumeste locul 2. Asta ma-ntrebi tu pe mine."

A 2-a oara la rand cand sacrifica un meci de Europa League, din 2 sacrificate in total pentru un meci cu Rapid.
    Apoi zice ca nu-i e frica de Rapid doar de CFR si Craiova. Da o avea si Rapidu asta ceva de nu poti sa-l bati, ba te mai si bate.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by takanonanu View Post
    Ce vrei bre capitane, nu toti au anturajul lui Dinamo care traieste ... "pe caiet". Un caiet cauia ii zboara paginile.
    Voi aveti ce-aveti cu Dinamo.
    Va aud cum le trimiteti felicitari de peste Old direct din tribune si peluze.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Bun meciul. Craiova conduce la impresia artistica si pe tabela, pe ultima cam nemeritat. Măcăleanu ăla are multe de aratat in superligă, mai putin goluri. Sa vedem cum au gandit-o si dupa pauza cei 2 reputati antrenori. PS. Am pariat sut pe poarta Maldonado. Nu imi amintesc un pariu mai prost ca ăsta 🙂

Reputatie
    0
    1X am pus eu, am sperat ca U Cluj poate ceva... poate o pl, va face figuratie in acest play off. In afara de meciurile cu Rapid, avem un model de neegalat si cu-adevarat original de-a ne kk pe noi cand jucam cu nulitatile astea.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Nu stiu care e treaba la iehovisti, probabil se odihnesc si in ziua a 6-a
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    E mare lucru dacă U Cluj obține 2 victorii în acest play-off.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Voi aveti ce-aveti cu Dinamo.
    Va aud cum le trimiteti felicitari de peste Old direct din tribune si peluze.
    Nu numai cu Dinamo. Acum cand cred ca au sanse la titlu, au ceva cu toti care ii pot impiedica