Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 85 to 105 of 331

Thread: Play-off 2024-2025

Rapidist!!!!! ronaldinho's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by takanonanu View Post
    Ronaldinho, cred ca te-a luat valul si ce e val ca valul trece.
    Academia Rapid nu se poate impune in lupta pentru titlu insa la baraj pentru Europa poate ajunge.
    Vedem dupa etapa viitoare cum e cu valurile. Pana una-alta, Craiova are 3 titulari la loturile nationale, iar Rapid are doar unul. Borza nu va juca din cauza cartonasului rosu, oricum, deci Sumudica are efectiv aproape complet ca sa pregateasca meciul, in timp ce Radoi nu-i va avea pe Bancu, Mitrita, Baiaram, toti trei titulari indiscutabili. Rapid joaca acasa. Rapid a luat 4 puncte din doua intalniri sezonul asta. Ambele au jucat cu FCSB recent, iar Rapid s-a prezentat mai bine. Daca bate pe Craiova si-i bate pe pechinezi, tot acasa, Rapid poate sa sara pe locul 3 dupa 3 etape de play-off, iar apoi lucrurile vor deveni interesante.
    HAI RAPIDUL DIN GIULESTI, LUPTA DACA NE IUBESTI!!!

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Da-ti cu apa pe fata!

manager takanonanu's Avatar
    Reputatie
    1
    Ronaldinho ! pai si Anzor, Maldonado (trecere ocean, schimbari fus orar), Zajkov iarasi titulari. E mult mai groasa situatia...eu zic sa desfaci deja sampania.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Inceput bun de play-off pentru CFR si Craiova.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Reputatie
    1
    Highlight-ul primei etape de play-off:
    Attached Images Attached Images

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by ronaldinho View Post
    In mod normal, ar trebui sa fim reprezentati anul viitor in Europa de Rapid, CFR, FCSB, CSU Craiova.
    Asa ar trebui, dar pana acum a fost o stupiza, si daca e sa iasa cineva din alea 3, pare ca Rapidul va fi aia care iese si intra stupiza.

Ce-am vazut in seara asta e ca nu intamplator Ciobotariu e mai mereu cel mai bun jucator al nostru si l-a pus in umbra total pe Pascanu care era clar cel mai bun fundas inainte sa vina el. Lasa alea 2 goluri din corner cu capuri ce l-ar face invidios si pe Cristiano Ronaldo, dar la golul de 2-2 pe contra a lu Dobre, pasele excelente ale lui Christensen si Petrila din prima dinainte au fost precedate de pasa din prima, si nu doar din prima, recuperare cu pasa din prima catre Petrila a lui Ciobotariu. Un fundas central de elita. Sumudica a stiut ce aduce, si a costat... 50 de mii.

Incep sa cred ca avem cuplu central Dragusin - Ciobotariu la mondial. Asa mi se pare mie. Omul e scula. Si dupa meci evident fiind omul meciului suparat ca n-a castigat.

Ronaldinho ! pai si Anzor, Maldonado (trecere ocean, schimbari fus orar), Zajkov iarasi titulari. E mult mai groasa situatia...eu zic sa desfaci deja sampania.
    O deschideam daca bateam fc fc, si am fost la 5-6 minute. Pacat de Aioani accidentat.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Rapidist!!!!! ronaldinho's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Asa ar trebui, dar pana acum a fost o stupiza, si daca e sa iasa cineva din alea 3, pare ca Rapidul va fi aia care iese si intra stupiza.

Ce-am vazut in seara asta e ca nu intamplator Ciobotariu e mai mereu cel mai bun jucator al nostru si l-a pus in umbra total pe Pascanu care era clar cel mai bun fundas inainte sa vina el. Lasa alea 2 goluri din corner cu capuri ce l-ar face invidios si pe Cristiano Ronaldo, dar la golul de 2-2 pe contra a lu Dobre, pasele excelente ale lui Christensen si Petrila din prima dinainte au fost precedate de pasa din prima, si nu doar din prima, recuperare cu pasa din prima catre Petrila a lui Ciobotariu. Un fundas central de elita. Sumudica a stiut ce aduce, si a costat... 50 de mii.

Incep sa cred ca avem cuplu central Dragusin - Ciobotariu la mondial. Asa mi se pare mie. Omul e scula. Si dupa meci evident fiind omul meciului suparat ca n-a castigat.

O deschideam daca bateam fc fc, si am fost la 5-6 minute. Pacat de Aioani accidentat.
    Ciobi e bun acum, dar i-au trebuit niste sezoane de liniste pe la Sepsi, aviz amatorilor Pop, El Sawy, Badescu, etc. Micovschi, daca mai statea si anul asta la UTA, ajungea scula si Rapidul putea sa-l vanda linistit pe Petrila.
    HAI RAPIDUL DIN GIULESTI, LUPTA DACA NE IUBESTI!!!

Reputatie
    0
    Highlight-ul primei etape de play-off:
    Mi-a placut cum ai votat la concurs pentru etapa a 2-a. Sper sa-ti iasa.

Le meciul nostru sper sa-ti iasa, la meciul oilor sper sa-mi iasa mie, sau lui Leo desi n-a votat inca.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Nu te impauna, eu vreau sa castig chiar si atunci cand pierd !

Reputatie
    0

Asta e Kant, Schopenhauer sau Liviu Barosanu'?
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Mai degraba Nietzsche se potriveste acestui aforism publicitar.

Reputatie
    0
    Nonanu Takanu, dupa dezastrul nationalei ne intoarcem la ce stim noi mai bine: cum sa ne balacarim intr-un fotbal ce in medie doar o data pe deceniu, accidental e relevant in Europa.

Daca nu cumva esti Craiova, caz in care in veci amin. Mai mari sanse ai sa retrogradezi sau sa intri in faliment decat sa accezi intr-o grupa europeana.

Si in atare circumstante ii dam drumul meciului fara spectatori maturi dintre noi.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Etapa 3:

Sâmbătă, 5 aprilie
    Ora 21.15 FCSB - Universitatea Cluj

Duminică, 6 aprilie
    Ora 21.00 FC Rapid 1923 - Dinamo București

Luni, 7 aprilie
    Ora 20.30 CFR 1907 Cluj - Universitatea Craiova
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Reputatie
    1
    Gioni, vezi ca trimitem 6-700 de copii acolo sambata !
    Sa nu fiti bulangii sa-i bagati in coltul ala dupa perdea ca ne suparam !

Reputatie
    0
    Ii bagam in cort si-i legam la gura.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Joaca Bancu. Putem castiga!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Ce carpa retardata e Petrila ala incredibil
    1 vs 1 cu spatiu si se kk pe el direct in adversar.

Petrila nu-si tine omu care singur da gol, carpa totala.

Singur cu portaru petrila lu cristos, da pe langa minge, gunoi imputit.
    Pana nu scapam de carpa asta, nu facem treaba.

Contra-atac, om liber in drepata, da pasa hapt in adversaru din centru, omu era la 5 metri de adversar! Nu e doar carpa totala, e si oarba. Daca nu razi, plangi.

A mai pierdut 2 mingi de-atunci, cu mingea la picior, pe atac.

Acuma stim de ce l-a vandut CFR, e absolut retardat, jucator de camp liber, cum se joaca in clasa a 6-a la scoala, atata stie. Progres in ultimii 10 ani zero. Creier asisderea.

Astia il vor propus la nationala, aia clar au creier zero.
    Last edited by Johnny D; 29th March 2025 at 20:38.
    I know because I'M BOTH!

sport legend resita's Avatar
    Reputatie
    1
    0-1 min 35... nu ma uit la meci dar am o intrebare pt. rapidisti, nu era normal ca, crapidul sa stea capra, mai ales dupa ultimele declaratii ale lui sumi?

parca el i-a spus antrenorului Stelei ca,"acum ai pierdut titlul"
    CSM Resita... Dinamo Bucuresti... Arsenal Londra

Reputatie
    0
    A fost declaratia aia ca a stiut ce slabi jucatori are.

Nu sta nimeni capra, atata pot, fara suporteri sunt morti.

Singurul atuu al panaramelor astora de jucatori.

La vara ar trebui schimbat lotul in proportie de 50%, minim.
    I know because I'M BOTH!

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    E blat? Mi-a atras atentia finalul primei reprize, fundasii rapidisti pasau de-a latul, bizar...pana a fluierat arbitrul finalul primei reprize.
    Gott würfelt nicht! Einstein.

Reputatie
    0
    La ce atac avem, doar asa puteam da gol.

Quote Originally Posted by iulian_1976 View Post
    E blat? Mi-a atras atentia finalul primei reprize, fundasii rapidisti pasau de-a latul, bizar...pana a fluierat arbitrul finalul primei reprize.
    Atata pot bai, tu nu-ntelegi?

Se vede ca vor 100%, de putut... doar adversarii pot sa dea gol.
    I know because I'M BOTH!