Turul, pe 6 martie 2025, la Bucuresti.
Returul, pe 13 martie.
Turul, pe 6 martie 2025, la Bucuresti.
Returul, pe 13 martie.
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Daca seful lor e asa, ceilalti cum sunt ?
https://www.facebook.com/61550663188...75798125901237
Si totusi cum va fi vremea joi ?
Imi aduc aminte, intr-una dintre cele 2 dati cand francezii de la Lyon au mai venit la Bucuresti, i-au filmat televiziunile pe lyonezi plimbandu-se prin parc si au captat discutia dintre doi jucatori de la Lyon: "Le dam 4 si ne oprim..."Le-au dat 3 n-au putut 4 dar mi-a ramas intiparita pe retina faza. Amuzant.
![]()
Last edited by takanonanu; 27th February 2025 at 20:12.
Vremea sa iasa afara din Europa! Au fentat fotbalul destul!![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
E drept au gestionat perfect diferenta ... marginala dintre ei si adversarii pe care i-au batut.
Undeva acolo Linz, PAOK, Hoff, danezii, azerii au fost usor peste/sub FCSB ca valoare. Se putea intampla sa piarda aceste meciuri dar s-au montat exemplar.
Fazele fixe le-au iesit, bulanul i-a sarutat ca intotdeauna. Dar ori de cate ori diferenta a fost mare ...ex Rangers, MU n-a mai mers. Acum intalnesc o echipa de acelasi calibru ca MU.
Joi, e vremea din nou sa ne luam punga de seminte, bericioaica si sa ne cracanam in fotoliu la Stan si Bran...
Last edited by takanonanu; 28th February 2025 at 09:48.
Am aici langa mine seminte Pepech, bere Bergenbier ... care am observat ca mi se potriveste doar la dezastre nationale.De cate ori am baut am pierdut la nivel de nationala.
La pariuri am mers pe FCSB ca sa castig chiar si atunci cand pierd...
Ce sa mai, astept meciul cu vie emotie.
Lyon are meci tare in week-end si cred ca va juca economy mode in seara asta. La ce lot au, eu cred ca e mai important pentru ei sansa de a juca in CL anul viitor decat sa faca spectacol la Bucuresti. FCSB au si ei 4 mijlocasi defensivi de meserie, deci si ei vor juca economy / ciupeala. Eu vad un meci cu cel mult doua goluri. Calificarea se va juca la Lyon cu alti 50,000 de oameni in tribuna.
HAI RAPIDUL DIN GIULESTI, LUPTA DACA NE IUBESTI!!!
Lyon joaca cu echipa de bazageorgianul Mikautadze este miezul.
Gott würfelt nicht! Einstein.
E gata.![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Baba si Edjuma sunt gata![]()
N-au putut fi meciul trecut?![]()
Si azi puteau fi bine, nu mi-ar fi pasat.
I know because I'M BOTH!
Sa vedem ce inspiratie are ciobanasul la pauza. Eu l-as vedea pe Baluta aruncat acolo in atac pt ca mi se par cam adormiti fundasii lor si asta e fasnet, poate scoate faulturi, cornere si sine stie?!, poate pica un gol din vreo faza fixa. Mie mi-a placut si Musi cum s-a miscat contra Rapidului si ar fi si el o varianta. Edjouma recupereaza, dar nu prea stie ce sa faca cu mingea.
HAI RAPIDUL DIN GIULESTI, LUPTA DACA NE IUBESTI!!!
Important de mentionat, georgianul face tot jocul la Lyon, cand ajunge in dreapta incepe algerianul, italian ce o fi sa croseteze, incearca si el, e tanar, il copie pe Benzema se duce in zona stanga la sut, sa intre pe piciorul dreptul.
Baba si Edjuma atat au putut, ar trebui schimbati.
Meciul trecut jucau cu Barligea, bai afonuleLyon in zona fundasilor sunt praf, numai ca Steaua nu il are pe Barligea.
La Munchen luau 3 in 15 minute cum s-au prezentat lyonezii astazi..
Last edited by iulian_1976; 6th March 2025 at 20:46.
Lyon aparare slaba dar in fata leaga precum cele mai bune echipe ale Europei.
Georgianu asta e periculos de fain...
O-LO-LO-LO-LO-LOOOOOO, STEA-WA-BWU-CWHU-EEEEEEEEEESHTI!![]()
Interesant cum e sa asisti la un meci la care joaca alta echipa si sa te bucuri de cealalta!![]()
I know because I'M BOTH!
Last edited by Johnny D; 6th March 2025 at 21:40.
I know because I'M BOTH!
FCSB ar retrograda cu brio daca o pui in Premier League dar cred ca s-ar salva de la retrogradare cu usurinta in Franta.
Ce nasol. De la ocazie de 2-2 vine golul de 1-3 in acelasi minut
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
For ºur ca n-a mai mers cu dopingul si milogeala, dar e o propaganda buna facuta coieficientului si romaniei suverane. Acum, mingea e la prostii care stau pe margine si se penseaza la koae, sucu, rotaru si spartanus dinamovistul. Din cauza acestor imputiti trebuie sa suportam astfel de meciuri si capitala asediata de judetele limitrofe.