A fost meciul sperantei pentru FCSB cu Labuta Baluta in rol principal. Doar tranzitoriu insa. Fofana a inclinat balanta pentru lyonezi.
De remarcat ca FCSB a avut 2 mari ocazii de gol la 0-0.
A fost meciul sperantei pentru FCSB cu Labuta Baluta in rol principal. Doar tranzitoriu insa. Fofana a inclinat balanta pentru lyonezi.
De remarcat ca FCSB a avut 2 mari ocazii de gol la 0-0.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Va curge sange diseara intr-o atmosfera de branzeturi frantuzesti urat mirositoare si zer de oaie si coae nespalate ce vine de la palat.
N-auzi ca a spus Charalambous ca vrea sa se califice ?![]()
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
PA!Inca din primele 10 minute!
Hai acasa! Hai la Rapid, ca va asteptam!![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Hai la tata, hai acasa !
https://www.tiktok.com/@marius.tugul...00472926162181
doresc doar sa felicit aceasta echipa - care nu-mi este draga doar pt simplul fapt ca este un avorton judiciar - pt aceasta performanta.
nu ma intereseaza cat se va termina macelul, am trecut si noi prin asta...
chapeau pt toti care fac si dreg la acest club si suporterilor acesteia.
chapeau!
un mare bravo de la klooj!
Pun multe virgule, fara sens!
Doar sa'ntrebe semidoctul, crescut, de, Google, de, ce!
Din pacate, sau din fericire, nu am vazut meciul de ieri seara. Nenea politicianul a luat banii si a fost de ajuns. Ce mai conteaza fotbalul?
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Mikautadze si Nuamah au facut ce au vrut cu apararea FSCB-ului.
Atat s-a putut !
Lyon-FCSB 7-1 la general. Jenant.
Buey, lasa vrajeala ... nu vreau sa pierdeti duminica ! Ce pl^^ astia nu v-au batut de nu stiu cand...
Vreau sa bateti ca sa ne dati punctele dupa aia. Ca noua nu ni le dau oile in mod direct.
Sunteti intermediarii nostri.
Patronii nostri au baut o cafea la aeroport, ce deaq !
Da normal, sa-i batem si voi sa veniti sa jucam fara spectatori, punctul nostru forte. Ba bine ca nu.![]()
Eventual sa-i batem si apoi sa va batem chiar si fara spectatori, asa da, facem afacerea.![]()
Last edited by Johnny D; 14th March 2025 at 12:36.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Ne dati punctele si noi va dam cupa ca sa reparam situatia aia din 98 cand am facut exact pe dos de cum trebuia. N-a fost vina noastra, a fost Ganea ...stii cat de diliu era !
6 puncte de la voi, cupa de la noi. Mi se pare echitate/cinste.../ omenie.
Last edited by takanonanu; 14th March 2025 at 12:56.
Da, noi va dam punctele si parca vad ca nu ne dati cupa.![]()
I know because I'M BOTH!
Steaua e Steaua chiar daca a pierdut aseara, au fost 36 de mii de lyonezi la un meci fara miza, sa vada Steaua
...printre care si eu
Ca impresie stadion neterminat, echipa neterminat, mult beton nefinisat, in rest multe locuri de de unde poti sa bei, sa mananci,
iluminarea stadionului foarte buna, gazon foarte bun.
Greu se finanteaza un asa stadion, doar privat in Franta, o sa fie greu pentru lyonezi, sa sustina cheltuielile stadionului si echipa
in acelasi timp.
OL are nevoie de cativa ani de Champions Legue...
Last edited by iulian_1976; 15th March 2025 at 02:55.
Gott würfelt nicht! Einstein.
fcbs a stat cu mana in buzunarul bogatilor vreo 20 de meciuri. I-au prins pe bombardieri intr-un final, le-au dat cateva ºpițuri in koaye si i-au trimis acasa, pe capul nostru 🥴
O campanie a FCSB-ului in care cea mai rasunatoare victorie este impotriva celor de la Midtjylland (locul 1 in Danemarca).
In fata celor de la PAOK sau Lask amandoua in regres evident fata de sezonul anterior ... nu sunt impresionat de acele victorii.
Totusi luate meci cu meci nu exista un rezultat "Woow".
O trupa echilibrata care a speculat foarte bine diferentele minime dintre ea si adversare.