13 februarie la Salonic (turul) și 20 februarie la Bucuresti (returul).
13 februarie la Salonic (turul) și 20 februarie la Bucuresti (returul).
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Bataitza sora cu moartea urmeaza, razbunare cu chef de menghina si rana cu sare!![]()
Casa pe PAOK in meciul tur! Sau daca chiar vrei sa te asiguri, fara egal! No brainer!![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Ce cauti tu aici?![]()
Doua echipe mediocre, trebuie sa se califice una, fotbalul grec un pic sub fotbalul romanesc, dincolo de bani, vorbe...
Gott würfelt nicht! Einstein.
Asa o fi, dar e greu de demonstratUltima echipa care a eliminat o echipa greceasca a fost Dinamo, cu Skoda Xanthi. Era frumosul an 2005. Adica, e ceva de atunci 🤣 Stai ca vedem acum, desi joaca nr 1 de la noi cu nr 4 de la greci. Vedem care e raportul de pisdă per ostean.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Sansa revansei pentru PAOK. Va fi interesant. Probabil va fi alta poveste comparativ cu meciul din grupe.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
8/11 jucatori ai lui Paok au 30 de ani sau mai mult. Acest Lucescu jr e cancer pt fotbal, nu pot sa ma uit la asa ceva. Pe langa adversar care oricum nu era f apetisant 🤢
Abomination
Atat!![]()
Adica nu doar atat, mai urmeaza.![]()
****rile stau mai mult pe jos, cerșesc lovitura după lovitura, sunt învățați ca acasă în liga oilor.
Cursul meciului te contrazice.
Gheorghita da gol.
Stadion comunist, imi aduce aminte de anii 2000, pot sa se califice grecii, departe de a fi un campionat peste cel romanesc.
Moderator
Mai rar asa arbitraj, aproape fiecare fault al stelistilor penalizat cu galben, cele ale grecilor trecute cu vederea. Chiar si asa, fac pariu ca la final otreapa aia de Mucescu se va plange de arbitraj.![]()
Gheorghita, a bagat o azi in portita!
Nu stiu cine l-a adus pe baiatul asta de la Iasi dar este unul reusit, daca este adus de gigi promit sa-i uit ptr o zi toate mizeriile. Si nu in ultimul rand respect Elias, esti tare omule, esti tare prin tot ce faci si mai ales prin faptul ca rezisti toanelor lui gigi.
Bah, cu sau fara gigi, suntem STEAUA!
![]()
A propos, avem aici un cretinel care se crede M. Banciu prin mszgaleli ce se vor analize soft! Bah, ciordel, repet, esti suma prostiei ...
Nu am bagat de seamana darile de seama ca Lucescu jr ar juca intr-un campuonat puternic, am urmarit 2 meciuri, sunt mai slabi, fara viteza.
Poate sa castige in retur grecii nimic de spus, stadionul grecilor si ce joaca este de anii 2000, intoarcere in timp.
Sunt echipe in Europa destule peste Steaua, nu este asta echipa greaca peste chiar daca au sanse in continuare sa se califice. O noapte placuta.
@Iulian, eu nu ma imbat cu apa rece, de ce sa nu spunem la modul sincer ca in prima repriza Steaua nu a jucat mare lucru si ca efectiv a fost un bulan ca nu s-a facut 2-0. Adevarul este ca nu au impresionat grecii, daca intrau la pauza cu un avantaj de doua goluri nimeni nu avea nimic de comentat. In mitanul secund s-a schimbat jocul si Steaua a demonstrat ca stie sa profite de avantajul omului in plus, spre deosebire de trupa lui Razvan care a fost invinsa in grupa. Cu toate astea am avut o atitudine de echipa mica, limitata sau mai degraba fricoasa, cu lejeritate se putea marca inca un gol pe contraatac si alta era soarta calificarii.
Calificarea se joaca pe NA, grecii au lot mult mai valoros si daca prind o zi de exceptie fac kk pe strategia lui gigi!
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Cum o stat dobit0cu ala in offside pentru 2-0! Ce amator imbecil!![]()
Razbunarea se amana pentru retur.![]()
PS: Nu inteleg poll-ul... pentru fc fcsb a votat pif de 2 ori!?![]()
I know because I'M BOTH!
Pasa aceea in care grecii au intrat in off-side, arata lipsa de valoare
Astea se fac la juniori, cum bati un out, cum sa pasezi in cazuri din alea, sunt lucruri de baza, legat de valoare mie grecii imi par o echipa moale, nu au trasee sa spun, ce echipa faina.
PAOK nu e o echipa exemplu, il respect pe Razvan Lucescu ca om, e un baiat educat, e normal dupa meci sa aiba sperante.
Campionatul grec este slab, hai sa nu o dam in povesti, despre jucatori platiti bine etc.
Campionatul romanesc are cateva echipe ok, stadioane de top, unde sunt probleme ar fi banii bagati de primarii in echipe fantoma UTA, U, Petrolul, Poli Iasi acolo e mocirla fotbalului romanesc.
PAOK nu are stadion, sa-si faca apoi mai vedem...grecii ar avea probleme si cu CFR, Rapid, Craiova parerea mea.
Pot sa intoarca meciul insa nu au o valoare sa spun, gata sunt peste toate echipele romanesti 100%.![]()
Last edited by iulian_1976; 14th February 2025 at 11:49.
La o medie de varsta de 44 de ani, nu mai esti asa forta pe motivatie. Joci, dar incep sa te doara toate, incerci sa eviti lucruri complicate. Salariul vine, ca ala de la paok e un fel de Dan Sucu, i-a adus toate gloabele lui Razvan, i-a satisfacut toate ideile tampite. Nu mai ai tineri care vor sa demonstreze, sa se bata pt bani si glorie. Ai niste jucatori in programul rabla, cum sunt mercenarii lui Potra in Congo. Poti s-o dai, dar e mai probabil c-o iei. Pai ei au vandut cei mai buni jucatori, Koulierakis si Tzimas, pt ca la boul asta gelat erau rezerve eterne. Nu aveau 37 de ani, sa mearga pe 46, ca Teemwanjera, nu stiau joculBagi **** in taxu, ca bine l-a mai educat fotbalistic. Si uman, ca omoara lumea pe strada si inca ne sfideaza facand pe antrenorul, cand locul lui era la uniunea scriitorilor de la Jilava. Acest Lucescu jr e o rusine, o piszda plangacioasa din clubul ghertoilor care abuzeaza sportul. Nu vedeti, ba, ca e acolo de 8 ani si nu a invatat doua propozitii in limba greaca? La fel ca taxu, 14 ani la rusi si nu stie 3 cuvinte. Doi mercenari incapabili care se exprima prin semne. Ce sa invete Luce jr si pe cine, cand toti asteapta pensia, cu dintii galbeni si rancezi, ca mumia lui Tutankamon.
****, baaa, gelatule! Esti cel mai prost antrenor posibil. Lasa ca unde te injuram noi, te pupa nea ovi, lingaul de casa al famigliei![]()
Last edited by Capitanu.Burcea; 14th February 2025 at 18:44.
ce gol a dat Gheorghita. Toumba era precum un vulcan care s-a stins usor-usor.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
O metafora in mainile iscusite ale poetului face cat 100 de mascati trimisi de predoiu sa demoleze cu berbecii postarile de pe feisbuc. Bravo, Lordule, ai demonstrat inca o data ca limba plopilor fara sot e o comoara!
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Daca pierdem si baraju asta vine apa peste noi. Vidraru e pe sec, Izvorul Muntelui asemenea, am belit-o !
Ies ragaliile la suprafata...
Last edited by takanonanu; 17th February 2025 at 13:56.
Hai bai cu razbunarea aia o data, nu tot cu fake si alte kkturi fara valoare!![]()
I know because I'M BOTH!