Calificare ! FCSB a facut un meci mare cu PAOK si a invins cu 2-0.
Calificare ! FCSB a facut un meci mare cu PAOK si a invins cu 2-0.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Bravo Nea Gigi, cel mai bun antrenor roman in viata.
Chiar a jucat super Steaua, m-am bucurat pt. ei.
CSM Resita... Dinamo Bucuresti... Arsenal Londra
Esti in gresealadar asa s-a intamplat. Upperhandu' lu' ne-a Gigi a fost ca a luat de la AFC doar ce a fost pe plus (jucatorii), apoi a facut societatea fc fcsb (sanatoasa financiar, nu 15 mil datorie, care au ramas pe AFC), mizand pe faptul ca lumea oricum va asimila asta cu AFC Steaua Bucuresti (ceea ce se si intampla). AFC a falimentat, iar Curtea Suprema a hotarat sa atribuie fiecarei entitati care a contribuit la patrimoniu bucatica ei. In consecinta, AFC a primit o parte, iar fc fcsb ce a mai ramas. AFC decedand, bucatica ei a revenit clubului mama de unde s-a desprins. Clubul Steaua reinfiintand sectia de fotbal, a pre;uat acea bucatica. Daca Becali juca pe AFC, bucatica ii revenea lui. Hai ca nu e greu, dar intram mereu in smarcurile astea pe care le creati singuri, ca trupele de asalt la luarile de ostatici
Si la Registrul Comertului tot asa scrie?
Da; nu conteaza asta, nu se mai cramponeaza nimeni. Ai continuitate in liga, ai suporteri, nu te doare capul. Romanul va merge cu echipa campioana, cu mai multe oi, nu iti face probleme de constiinta. Becali e un ticalos, probabil nici burtosii cu care a facut tranzactia nu erau departe, dar trebuie sa existe loc si pt Steaua liga 2, asa e corect. Nu poti sa le impui lor ce nu faci pt jumate din liga 1. Dar ai 40% suporteri care iti genereaza voturi, multi nici nu sunt reprezentativi pt inteligenta lor, nu vrea nimeni sa fie impo****r, chiar cu riscul de a aplica legea. Pe scurt, Steaua sunt ambele, pt ca legile sunt facute cu dedicatie, sunt suficient de largute incat sa apuce toti cate un copan.
Sigur ca este ridicol, dar asa suntem noi ca tara. Vreti acum inca 2000 de xemple, pierdem timp si energie.
Last edited by Capitanu.Burcea; 21st February 2025 at 13:43.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
Meciul a fost f strong. Odata la nici nu stiu cat, echipa canpioana ofera astfel de partituri in cupele europene, pt ca e indiscutabil ca acolo lucrurile se fac, cand se fac, la un nivel inaccesibil celorlalte cluburi de prosti. Grecii au fost ridiculizati, nu se pune problema. Ala mic a lu nea mircea intrase cu totul in caciula, i se mai vedea doar un pomete, si ala vanat de neputinta. Ii vazusem ca sunt slabi, ca nu stiu sa dea o pasa, ca arunca mingile in fata in stilul ligii romanesti din anii 80. Nu mi-am inchipuit ca acesti flacai nu se pot updata, mai ales ca Razvan la fel a jucat si cand era la Rapid. Iti mai si iese cand ai o generatie, cand mizezi pe tineri, pe fotbalisti cu foame si talent. Cand iti faci lot de elefanti care mai au un pic si se duc sa crape, te expui unor astfel de corectii colosale. Am vazut echipe de liga 1 care au facut fata mult mai bine, una fiind Slobozia. Pai Lucescu jr e sub Mihalcea la orice ora. El nu exista ca antrenor fara relatiile lui taxu. Si cand era la Rapid, i-a dat Sahtior meciul ca sa se califice, un blat in familie colosal. Ca sa ne aducem aminte complet filmul marii performante
Grecii din tribuna fantastici, atmosfera frumoasa, no, sa revenim la jegul mizerabilist, la fotbalul nihilist de zi cu zi al super spartanilor mioritici.
LE. Cred ca si Dinamo va da o replica mai buna decat acesti greciMa bazez pe nimic, dar la noi si o infrangere de 5 goluri e motiv de sarbatoare, pt ca simplul fapt ca existam, respiram si mergem la toaleta. Doh, ma apuca durerea de hemoroizi cand aud asta, dar, na...astia suntem ca natiune.
Last edited by Capitanu.Burcea; 21st February 2025 at 13:53.
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții
bu ha ha, dormii ca ursu mai bine de 9 ore! acum, la rece, racit bine si ragusit la fel de bine... STEAUA ACUM, STEAUA MEREU,
O SINGURA ECHIPA IN SUFLETUL MEU!
atentie! se scrie fcsb, se citeste FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI!![]()
Comentatorii francezi zic: "EF SE ES BE"![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Last edited by delaparis; 22nd February 2025 at 03:44.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Last edited by Johnny D; 22nd February 2025 at 15:41.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!