Joi, 30 ianuarie 2025, de la ora 22:00.
Joi, 30 ianuarie 2025, de la ora 22:00.
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Fotbal Club Steaua Bucuresti!
FB_IMG_1737664774193.jpg
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Ai rabdare ca nu s-a incheiat etapa.![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Man United isi va respecta blazonul si se va impune.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Le va fi foarte greu Lordule! Auzi, breaking newzi!![]()
Antrenorul fc fcsb a facut tactica pentru meciul de poimaine: 9-0-1!
9 fundasi si-un atacant!
Manchester pentru prima data sezonul asta va ataca pozitional.
Nu stiu cum se vor descurca!![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Rashford lasat acasa.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE
FC Steaua Bucuresti: Tarnovanu - Cretu, Ngezana, M. Popescu, Dawa, Radunovic - Miculescu, Sut, Edjouma, Tanase - Birligea
Rezerve: Udrea - Stefanescu, D.Popa, Chiriches, Toma, Baluta, Pantea, Musi, Alhassan
Antrenori: GgB si Elias Charalambous
Manchester United: Bayindir - Mazraoui, De Ligt, Li. Martinez - Dalot, Collyer, Mainoo, Malacia - Eriksen, Hojlund, B.Fernades
Rezerve: Heaton, Onana - Lindelof, Maguire, Zirkzee, Yoro, Diallo, Garnacho, Casemiro, Ugarte
Antrenor: Ruben Amorim
Malahia ala o comite pana la urma, ori penalty, ori eliminare.![]()
Daca ramane egal FCSB termina in primele 8. Doar Bodo o mai poate ameninta daca va castiga la Nice.
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Am parjolit tot, fantanile, ogoarele! Si am avut si cea mai mare ocazie a primei reprize!![]()
Pffssss ... Olympiakos are 2-0 si depaseste pe FCSB cu un gol![]()
Ce-ai crezut, ca conteaza?![]()
Gol Dalot! Dalgoat!![]()
I know because I'M BOTH!
Mda. Mai inscrie si Manchester acum colac peste pupaza ...
I know because I'M BOTH!
Tu de unde ai aparut ?
S-a jucat onorabil, sa spun asaun exemplu pentru fotbalul romanesc
![]()
Gott würfelt nicht! Einstein.
Pentru un original 9-0-1 care fu mai degraba 10-0-0, da, s-a jucat onorabil.![]()
I know because I'M BOTH!
A avut cineva impresia ca meciul asta poate fi pierdut de englezi? De apreciat schimbarile facute de nenea politicianul, mare om, mare antrenor!![]()
Yoro asta nu s-ar fi calificat nici pt postul de carat sacul cu mingi in echipele lui Ferguson...cum plm sa dai 60 de milioane de euro pe ala?
Sunt decazuti rau, la ora asta nu cred ca au in lot mai mult de 3-4 jucatori care ar fi primit o sansa de la sir Alex.
Dawa a scapat de rosu nu stiu cum![]()