Are careva bilete?![]()
Are careva bilete?![]()
Casa de bilete, presupun.![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Se anunta iarăși o ediție slaba, fără niciun nume important.
Asa cum ar fi aratat sportul nedepartamental in Romania 🤣
Felicitari Ioana pentru acest thread.
Sper sa obtii ceva bilet, sa vezi fetele live.![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Se vor vinde cu câteva zile înainte de turneu, pe fb, olx și alte site-uri. Mulți își iau repede, dar renunță atunci când văd ce jucătoare vin, sau chiar nu mai pot merge.
Sa le bata pe ale noastre pentru tarile lor? Las' mai bine nu vie.![]()
Ana Bogdan are si ea nevoie de un titlu si incredere, nu e chiar in cea mai buna forma.
I know because I'M BOTH!
Ana istoric joaca bine acasa dar mi-e greu sa cred ca poate ajunge in finala din calificari.
Dupa ce stiu cine e pe tablou, iti spun ce sanse are.
Asa la prima vedere, eu o vad principala favorita.
In genere meciurile din calificari ar trebui sa fie antrenamente, la fel si pe tablou 1 sau 2.
I know because I'M BOTH!
Urat de tot a picat Ruse, cu Kalinina.![]()
I know because I'M BOTH!
Daaaaa meci greu.Potapiva fav nr 1.
Ce meci tare intre Jack/italianca si Niculescu/Santamarria
Ana si Simona incep bine la dublu
Break
Cu era de asteptat Ana cara meciul
Simona sta la panda
Ce zi buna pentru romanceMâine ies și celelalte și avem tribune goale de miercuri.
Turneul e puternic, nu cred c-a mai fost vreodata atat de puternic.
O sansa pentru Ana Bogdan si Simona Halep. Din pacate sunt pe acelasi sfert.![]()
Irina Begu chiar nu conteaza in afara zgurii, deseori nici pe zgura.(Ar juca cu Ana daca ar trece de primul tur.)
I know because I'M BOTH!
Prima ediție a fost cea mai puternica, când Halep și Kontaveit jucau finala, ambele erau top 10.
Halep zicea ca o bate gândul de retragere, dacă lucrurile nu merg bine anul asta, probabil se va opri. Nu cred ca mai are nici motivație. A jucat 3 meciuri în aproape un an. Plus înainte suspendarea...
Da, dar au sters tot pe drum. Acum sunt jucatoare bune de top 100 aici, e echilibrat.
I know because I'M BOTH!
Simona are accidentari grave care nu se mai vindeca.
E nasol.
A parut distanta rau in meciul de dublu.