Results 1 to 7 of 7

Thread: Banciu nu a avut si nu are femei si deaia are ciuda pe ele(dovada inside)

Banned
    Reputatie
    0

Banciu nu a avut si nu are femei si deaia are ciuda pe ele(dovada inside)

Da,ati citi bine dovada aici.

Banciu a avut dea face cu CNCD si a fsot amendat cu 25000 lei pe care mai apoi ia anulat in instanta,mai multe detalii aici:

https://www.comisarul.ro/articol/cur...i_1556213.html

Irelevant,nu asta voiam sa scot in evidenta.

Ci,iaca ce zicea B(eta)anciu in fata instantei si citez:

https://www.reddit.com/r/Romania/com...femei_%C3%AEn/

Șeful comisiei de audiere din CNCD a citit una dintre afirmațiile făcute de Radu Banciu în emisiunea sa, cea legată de femeile care „își doresc să le mai și plesnești din când în când”

„Dar asta mi s-a întâmplat mie: poate nu sunt 99%, poate sunt 96%, dar aproape toate femeile pe care le-am cunoscut aveau această «vocație»”, a spus Banciu. A făcut apoi mai multe referiri la „bărbații cu mușchi” pentru care femeile îi ignorau pe el și prietenii săi, pe vremea studenției, pentru că „eram mult prea lirici”.

Femeia poate spune „nu”. Într-un stat de drept, are voie să spună „nu”. Indiferent că are nu știu câți copii, că este bătută, trebuie să spună „nu”. Mi s-au dat tot felul de exemple, că le e greu să plece, că nu pot, că nu știu ce… E pueril să spui că ți-e greu să pleci de lângă bărbatul care te bate.

Aideplm,deci omul s-a dus in fata instantei,in fata unei femei judecator si chiar a zis asta.Cel mai beta cuck lucru din istorie sincer.Clar ascunde niste traume din cauza ignore urilor repetate suferite in copilarie si mai apoi adolescenta si evident vedem acum si sutidentie.
    Am zis ca e interesant de notat acest argument.Prietenii stiu de ce.

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Nu stiu ce spun prietenii tai, dar Radu Banciu e un ziarist exceptional, care nu prea a marsat la telefoane si direktive, cum se intampla in media inclusiv astazi.

Discutia e mai veche, mult mai ampla, iar ce fac scribalaii e doar sa mai stoarca cateva click-uri de la toti tembelii care citesc un titlu si apoi varsa vidanja. Contextul este stiut de catre consulatul bancist si nimeni nu doreste sa mai bata clopotul pt babe surde care tot apar. Incercase boul de Tolontan sa scoata ceva din poveste, dar desigur ca a fost târât, de rât, in coltul lui de sectant userist.

Banned
    Reputatie
    0
    De acord cu ce zici Capitane,dar...asta e irelevant.

Eu doar subliniam ce a zis el in fata instantei.

Si cred ca a fsot sincer,omul ascunde clar niste traume de la lipsa de femei.Care este si principalul motiv al crimelor in general.

Eu deaia va tot zic ca degeaba daca nu futi.Ce context?Aici nu e scos nimic din context,nici nu ma refer la ce a zis initial ma refer la explicatia lui.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Radu Banciu are si femeie si copil. Case solved.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Banned
    Reputatie
    0
    Dar nu pe aia pe care o voia.

A luat ce a prins.

Case closed.Hahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahah ahahahaha

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Capitanu.Burcea View Post
    Nu stiu ce spun prietenii tai, dar Radu Banciu e un ziarist exceptional, care nu prea a marsat la telefoane si direktive, cum se intampla in media inclusiv astazi.
    Evident, si de asta ne pasa, nu de femeile lui. Nu inteleg care e treaba.

Aaaa, e Nr. Dieci. Numele lui in traducere libera inseamna: femeile e tot ce conteaza!
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Banned
    Reputatie
    0
    Eu am expus un simplu fapt.Ca Banciu e traumatizat de lipsa de ***** din tinerete.

Daca va deranjeaza adevarul e treaba voastra.