Results 1 to 11 of 11

Thread: Cel mai bun fotbalist care NU a castigat un trofeu important?(international nu roman)

Banned
    Reputatie
    0

Cel mai bun fotbalist care NU a castigat un trofeu important?(international nu roman)

Ca si definitie nu ca sa fie clar ca si trofeu important excludem supercupele si chiar si Cupa Anglo-Britanica.
    Intertoto e inclusa.

Ma gandeam zilele astea la chestia asta si au fost si multi as azisi pierzatori buni dealungul istoriei.

Julian Dicks a fost un fundas stanga cu un stang de fier,un jucator extraordinar care marca des si care ar fi meritat sa fie in preajma nationalei.Nu a castigat nimic dar are un asterisk caci a fost fortat sa se retraga la doar 29 ani din cauza accidentarilor.
    Adrian Mutu iar e un exemplu bun pentru cei care nu-i iau in considerare titlurile cu Juve luate de Calciopoli.

Alte exemple?

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Hary Kane. Nu a luat nici un trofeu nici cu echipa nationala, nici la echipa de club. Pana in prezent.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Banned
    Reputatie
    0
    E un exemplu bun dar ma refeream la jucatori care nu mai joaca deja.
    Kane inca joaca si probabil o sa iasa din discutie.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Buna intrebare.

Nu stiu daca e cel mai mare dar merita macar o mentiune Tim Cahill. Nimic cu echipa de club. Are o Cupa a Oceaniei cu Nationala dar nu stiu daca poate fi considerat un trofeu important.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Banned
    Reputatie
    0
    Adevarat,mi-a placut Cahill.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Trevor Brooking
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

Banned
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by delaparis View Post
    Trevor Brooking
    Dupa Julian Dicks mergem doar pe legende West Ham nu?

Eu nu il stiu ca fotbalist,stiu doar ca a avut rol executiv in club si a luat postura de manager in 2003 atunci cand se bateau la retrogradare si a facut o figura frumoasa,echipa a retrogradat insa a lasat o impresie placuta,fiind si acum echipa cu cele mai multe puncte din istoria echipelor sub linie.
    Insa vizitand statistica tin sa mentionez ca domnul Brooking are 2 cupe ale Angliei castigate in 75 si 80-lucru care l-a adus in istoria West Ham.

MMa gandeam sa il nominalizez pe Paolo Di Canio din echipa aia din 2003 insa era evident ca italianul luase ceva,doar cu WHU a luat Intertoto si sigur ceva prin Scotia si Italia deci nu are cum.

Vinnie Jones a castigat ceva?

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Numero Dieci View Post
    Dupa Julian Dicks mergem doar pe legende West Ham nu?

Eu nu il stiu ca fotbalist,stiu doar ca a avut rol executiv in club si a luat postura de manager in 2003 atunci cand se bateau la retrogradare si a facut o figura frumoasa,echipa a retrogradat insa a lasat o impresie placuta,fiind si acum echipa cu cele mai multe puncte din istoria echipelor sub linie.
    Insa vizitand statistica tin sa mentionez ca domnul Brooking are 2 cupe ale Angliei castigate in 75 si 80-lucru care l-a adus in istoria West Ham.

MMa gandeam sa il nominalizez pe Paolo Di Canio din echipa aia din 2003 insa era evident ca italianul luase ceva,doar cu WHU a luat Intertoto si sigur ceva prin Scotia si Italia deci nu are cum.

Vinnie Jones a castigat ceva?
    Vinnie Jones a castigat FA Cup cu Wimbledon.

Mai fac o nominalizare: Antonio di Natale ! Zero trofee atat cu nationala cat si cu echipele de club.

Banned
    Reputatie
    0
    Da,bun Di Natale.Mie imi placea,un second striker mic tehnic si cu centru de greutate jos.

Ma rog,nu ca Miccoli dar asemanator.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Leighton Baines- o legenda pentru Everton

Banned
    Reputatie
    0
    Esti fan Everton Lordule?Intreb ca vad ca daor de aclo vin nominalizarile.

Dar si mie mi-a placut Baines,chiar zic ca era la nivel cu Shaw sau Chillwell.