Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 211 to 231 of 280

Thread: Etapa 22 2024/2025

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Era bun hentul in careu pt biletele noastre, dar Coza nu stie regulamentul, nu a citit speța Cucurella - Euro. In concluzie, a pus dreptatea la picerele lu' ne-a Valer, care a bagat in traista punctul, absolut meritat.

Carjean a dat cu carja in ceea ce trebuia sa fie 0-1 pe tabela de pe Mița Obelenco. Asta e nivelul, daca iei rezervele echipei de pe locul 8 🤣

Reputatie
    1
    Boateng vrea si el in Turcia. L-a harjait pe Mitrita cum razuie aia siskebabul, inainte sa-l arunce in lipie.

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Sincer nu-mi place Craiova, cea mai inutila echipa pt Romania in Europa de cand s-a inventat fotbalul! Dar pare singura capabila sa se bata la titlu cu fc fc. Decat fc fc, mai bine Craiova de 144 de ori! N-aveati cum sa-i bateti pe astia la ei acasa, sa fim seriosi. Si de egalat e greu. Dinamo greu egaleaza in deplasare, mai ales la o echipa de titlu.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Craiova are jucatori de nationala in teren, Dinamo are cativa fotbalisti de serie B si aceiasi pirțari pe teren pe care ii regasim si in birouri.

Reputatie
    1
    Cu atat mai mare e meritul acestor baieti ca, iata, egaleaza in cetatea baniei rosii 🤣🤣🤣

Reputatie
    1
    La Dinamo se munceste ustășește.

Reputatie
    0
    Mda.

Ori e mai buna Dinamo decat credeam, ori Craiolgutza Clone e varza in aparare, ori ambele.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Cred ca Sobolci va face dreptate. Le-o mai pune o data la punctul cu var, ca dopietta e traditie in familie 🤣

Reputatie
    1
    Trec minutele si Carjan se transforma in Martin Odegard.

Reputatie
    1
    Dinamo renaste din propriul căcat si pare echipa mai bună pe acest segment 45-60 🤣

Reputatie
    1
    Cicaldau e material de Viitorul Făcăeni. Rezerva lui Mihai Costea.

Reputatie
    1
    Dă fakin kipăr acest Roșca 🙂

Doua fise ca avem postare de langa turnul sfatului din Sibiu, imediat dupa meci 🤣

Reputatie
    0
    La cat bulan are Dinamo anu asta, nu m-ar mira sa prinda o cupa europeana fara sa aiba drept.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Bun Bană ăsta, ne-a facut muci! Astia sunt antrenorii de azi: joaca toate gloabele de la camile, burkina si pampas, dar le cade p.ula cand e sa promoveze jucatori autohtoni, cu fibră si dorinta.

Super Moderator
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Capitanu.Burcea View Post
    Dă fakin kipăr acest Roșca
    Da, e bun Rosca asta. De unde a aparut?
    Sportul darama barierele rasismului !!!
    Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.

ex-FanSportRomania
    Reputatie
    0
    Dă fakin kipăr acest Roșca 🙂

Doua fise ca avem postare de langa turnul sfatului din Sibiu, imediat dupa meci 🤣
    Pai doar din penalty ia gol ficiorul, altfel închide poarta.
    Am o polita de platit la tine pentru mizeria expusa vineri seara aici, revin eu dupa ce termin si paharul asta de Bucur 😁

Reputatie
    1
    [Acum, stii cum e treaba. La cate mizerii se scriu in online, sa te apleci asupra uneia e ca si cum ai deschide o umbrela in fata uraganului Milton Inteleg ca ai fost diplomat cand ai vorbit despre un pahar. In mod clar, ai tras cu furtunul, cum facea bunicu' langa butoi

Quote Originally Posted by delaparis View Post
    Da, e bun Rosca asta. De unde a aparut?
    Este portarul echipei care a castigat sistemul regular in liga 2, anul trecut, fara a avea drept de promovare Bineinteles ca a fost luat pt postul etern de rezerva, doar accidentarea lui Golubovic i-a oferit aceasta sansa a vietii. Acest Rosca era in pozitia lui Ngapanduegbu la Marseille. Il vedeai in stats, rezerva oricui, insa pe teren, niciodata
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

ex-FanSportRomania
    Reputatie
    0
    Am doua galbeme Hemanștar de o ora. Ce dracu fotbal sampanie joaca provincialii astia de la periferia Clujului, mno?
    La asta ma refer. Acceptam injuraturi de mame, frati, surori...dar sa zici asa despre aia de la clooji pe care ii ducem in spate de atatia ani...inadmisibil
    Legat de pahar...la noi berea nu se numara, se bea

Ai fost anuntat inca din iunie 24 ca Rosca e belea, asteptam doar sa se scoata golubovic din poarta ca sa intre el

Reputatie
    1
    Degeaba am fost. Eu am scris peste tot dar la noi nu doar cluburile sunt manageriate urand visceral jucatorii tineri, ci si suporterii sunt la fel de imbecili in mentalitate si apucaturi. N-are nimeni niciun merit pt titularizarea lui Risca. Daca nu se accidenta prostul ala, nu simtea iarba sub crampoane decat pe podișca, atunci cand parca masina la soacră. Daca aveai koae, il scoteai pe Golu dupa una dintre multele gafe. Asa, pola, sa fim scutiti de inspiratia lui Kopic. Ii dam putin credit insa lui Nicolescu 🤣 ca agasit acest portar, dar a si dat multe chixuri. Nu e inca un director sportiv pe care sa iti lasi baza, la el e ca la kinder.

Slab, f slab Pop. Olsen ăla e pesă pt liga 1, locurile 4-6, s-a vazut de la primul meci. Absenta mare, aseara. Cu Pop mai e de tras, s-a ascuns de toate mingile.

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Clau7_D View Post
    La asta ma refer. Acceptam injuraturi de mame, frati, surori...dar sa zici asa despre aia de la clooji pe care ii ducem in spate de atatia ani...inadmisibil
    Stiu, dar cand pierzi bilete, n-ai mama, n-ai tata 🤣 Stim cine e Clujul. Sunt cei mari mari mitici in fotbal. Cele mai mari hotii le fac echipele lor.

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    Ar fi bine sa-l dea in vara pe Golubovic si sa ii aduca o rezerva lui Rosca, eventual un alt tanar de perspectiva. Golubovic e portar de linia portii, de reflex, un fel de Prunea. A mancat multe puncte cu iesirile lui catastrofale.
    Altfel Boateng mi-a placut in meciul de aseara desi inca e dezordonat in joc si desi a fost responsabil de penaltyul care cred ca a fost acordat cam usor. Mi-a mai placut si Milanov, genul de carcas de care orice echipa are nevoie. Si bineinteles Eddy.
    Cu U Cluj va fi greu pentru ca si pentru ca apararea e in piuneze dupa dezertarea lui Homawoo si suspendarea lui Boateng.
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake