Ce rusine de penalty a dat bozgorul ala care traieste in Cluj pt U Cluj.![]()
Ce rusine de penalty a dat bozgorul ala care traieste in Cluj pt U Cluj.![]()
Penalty pt U Cluj diktat din sufrageria lui Dincu. Hotie colosala 🥴
A fost varf de picior in barbie, asa a parut cel putin.
Daca nu, jucatorul lui U Cluj merita Oscarul, Emmy-ul si Cerbul de Aur.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Hahahahaha...sa tot iesi campion asa! Baaaaa, mai exista militie, dna, plm in tara asta?![]()
No asta al 2-lea a fost pulimea lumii. Adica ala se pune in genunchi si asta incearca sa te tina si tu vii cu capul in loc de corp si incerca sa-ti tina fata = penalty. Ce palma bah, ca ala nici nu se uita la el, se uita la minge si incarca sa-l tina de corp! De unde dracu sa stie ca se pune in genunchi cu fata la intampinare!? Asta chiar e de pishu lumii. 2 penalty-uri in 5 minute, hai sa fie unul dar asta al 2-lea e o rusine universala!![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Am schimbat pe engleji de scarba, am prins un hattrick al talentatului Kluivert jr. Revin pe digi, penalty pt cine?, ofcors, pt partidul pro-european care pastoreste liga 1. Salutati canpioana.
N-au nici o sansa la cupa europeana, vezi-ti de treaba.
Pe 4 cel mai sus termina astia. Eu zic 5 sau chiar 6.
Ce-i drept, locu 4 e cupa europeana daca termina Dinamo in fata ta.Sa-ti traiasca.
![]()
I know because I'M BOTH!
Respect Budescu ca n-a mai vrut sa joace!
Gazeta da un titlu inofensiv, care acopera ditamai hirdaul cu căcat. Presarii astia nenorociti inchid ochii la toate magariile sistemului, pt ca aerul lor nu vine din click-uri, ci din bașinile baietilor care feliază. Altadata se dadea cu barda in astfel de meciuri, puscariasii erau aratati cu degetul, scuipati si infoliați de stalpi, acum se asteapta publicitatea de la superbet si campania electorala. E jalnic ce a ajuns aceasta mazetă.
Astia ai lui Tolontan zic ca s-a dat pt hent primul penalty.![]()
Dar ca sa evenim si la stiri mai placute, Danielle Succi face transfer dupa transfer la Genoa. Dupa fundasul de mare perspectiva Otoa (gasit de mine in baza de date cand Dan era in liga 2 cu Rapid 🤣,vine si Cornet, de la West Ham. Ăsta pare oricum un transfer de patzer cu sapcă 🤣 insa omul isi doreste, investeste, spre deosebire de Genoa 2, la care se cacă pe el pt 100 de mii si se dueleaza in online cu d-l brutar Dioszegyi. Ba mai si pierde jucatori prin bagajele de cală, ca pe comodele mobexpert pt bangladesh.
Din cate stiu eu nea Marcel e cu Metalul, nu cu astia. De asta zic ca rapizii si-au cam luat avant de-ampulea in Cupa.![]()
A vazut careva cine a fost al 3 lea ingalbenit, au dat aia ceva pe grafica? Eu n-am vazut decat 2 galbene, dar vad ca Superbetul mi-a facut placuta surpriza sa numere 3.![]()
In anul de gratie 2025, o taranca parvenita, fosta cititoare de stiri, anuleaza acreditarile unor ziaristi fiindca au scris cam urat de puiutul familiei. Haha, pe langa Leana asta pana si ciubenul Becali pare un monument de civilizatie.
Doi antrenori tineri, impetuosi, reprezentanti ai noului val fotbalistic european (scuola Guardiola vs Cici Basinotti), doua promisiuni care bat la poarta regelui fotbal - la usa din slate, ce e drept, acelasi fotbal pișă-căcă-muyo-steril, minimalist, bășit, cel mai bun atac e apararea, sunt bucuros ca am facut 0.5 punte. Am ramas cu ratarea lui Fudorie, una clasica, de docher caruia i-au zburat papucii si suteaza cu negii de pe picioare. Bah, ceva colosal, ce sa-l mai inveti pe ala, mah? 🥴
Slabana si CFR, echipele din Cluj nu par cu sanse la titlu anu asta.
Aproape ca ar trebui sa se bata Rapidu, ca restu nu-s de treaba impotriva fc fcsb.![]()
I know because I'M BOTH!
Pare o etapă bună pentru Rapid![]()
Am mai zis asta de vreo 2-3 ori si...![]()
Iasu zice ca vine cu doar 12 jucatori si restu juniori ca n-au drept sa legitimeze.![]()
I know because I'M BOTH!