Magnate, vezi ca ai gresit jucatorul! Oberlin trebuie luat, nu Ciubotariu 😊Bine, o sa ne dea niste idei de calambururi pe cinste, dar va da si goluri 🤣
Magnate, vezi ca ai gresit jucatorul! Oberlin trebuie luat, nu Ciubotariu 😊Bine, o sa ne dea niste idei de calambururi pe cinste, dar va da si goluri 🤣
A fost manevra, sa puna toata lumea pe 2 solist. Pui mai mult la 2-2, de ciuda ca n-ai plasat pariul la 0-2 🤣
Inca 2 etape din astea si ni-l dau pe Ciubotariu gratis ca nu mai au sanse la play off inainte sa se termine luna ianuarie.Rapid castiga prin amandon, ne simtim si noi ca Steaua.
![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Rapid castiga chiar si cand nu joaca. Asta inseamna un mecanism șucan in actiune. Omul face bani, suporterii aplauda stelele circului 😍
Alibec contra Grameni...hahaha, vrabia malai viseaza!![]()
Erau buni atacantii ăia vanduti pe milioane de patronatul șucan, dar si banii sunt buni! Uitati-va ce minuni pot face, cum infloreste Genova! Si fiti pregatiti si de o grifo-sorpresa in Cetarea Eterna, ca i-a invatat Daniel Sandu toate secretele 🤣
Nu cred ca mai pun Rapid - Poli 1 solist nici pe biletul ala de 5 lei, pe care il fac sa iau miliardul.
STEAUA Tarnovanu - Cretu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Edjouma, Sut - Miculescu, Toma, Fl. Tanase - Birligea
Antrenori: GgB si Elias Charalambous
AFC Sibiu: Cabuz - Balaure, Capsa, Bejan, Ionut Stoica, Goncalves – Biceanu, Murgia, Kujabi – Chitu, I. Stoica
Antrenor: Marius Maldarasanu.
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
Inainte sa ajunga la redactie comunicatul Magnatului Melchior, a1 spunea: 'nu ma intereseaza, nu e problema mea'. Dupa ce Bupenza a fost executat de Sucu, iese si a1 si spune ca nu accepta, ca nu l-ar fi convocat in lot nici daca s-ar fi lezat patronatul. Ba, cata vitejie, Nini e ca ăla care a venit sa se bata, cu fraxu de 200 de milioane in spate 🤣
Gol Dawa!![]()
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
De aceea costa Eanis Stoica doua milioane si Chitu putea fi luat gratis de oricine![]()
Pauza este un sfetnic bun, urmeaza schimbarile domnului antrenor Ghe. Becali!![]()
Am doua galbeme Hemanștar de o ora. Ce dracu fotbal sampanie joaca provincialii astia de la periferia Clujului, mno?
Opt ocazii rarisime si Dumnezeul lui nenea politicianul nu vrea sa bage mingea in poarta. Acu' ce sa zic, cofetarii par a fi in continuare la miuta din curtea scolii.
Bravos, mah, Cretule!![]()
Mai nimereste Cretu un sut ca ala pana in final de cariera?
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Last edited by Johnny D; 18th January 2025 at 00:08.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Ta Na pachean Nici iek nevimos pa Mande cai ni aven anda Muro mui. si duj riga ki sako paramici
https://www.instagram.com/stories/salem.aaron/3547580844724514595?utm_source=ig_story_item_share &igsh=M3o4YXc0eG5wNDhx
Imi poate spune careva in ce limba e scris mesajul asta transmis de Boupendza pe pagina oficiala?![]()
Last edited by ciorbicafaristu; 18th January 2025 at 00:30.
Aceasta corvoada ii revine translatorului clubului. Mult succes.
I know because I'M BOTH!
Muro mui pachean de nevimos Daca scria o galerie pe niste carpe mizeria asta, venea Astalosz bacsi si dadea 6 luni fara aer in piept suspendare, iar sociologul Duminica punea toate ong-urile pe tine, sa-si rupa molarii in turul pantalonilor.
Daca s-a dat pe pagina oficiala, inseamna ca e...plm, placuta bilingva?
Poate mesajul e pentru prietena lui Njie, care e fosta lu' Ngezana, care e fosta lu' Antwi, care e fosta lu' Banel, care e...
În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții