Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 64 to 84 of 280

Thread: Etapa 22 2024/2025

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    E tot din familia de preoti Gheorghe care ne-a dat valorile Costin (fotbalist) si Elena (muzician)? Sau pe toti machidonii ii cheama Gheorghe? In **** mea, n-am vazut atat lipsa de imaginatie si poporanism machidonesc 🤣

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Nu, ta-su e machidon d-ala care n-a avut oi si noroc in viata, e taximetrist.

Banned
    Reputatie
    0
    Deci Daminuta dar de la mare nu de pe Bega.

Pitu alt flop in afara.Nu a facut mare lucru la ce mai ramasase din Bordeaux.

Reputatie
    1
    N-ar fi o problema ca n-a facut mare lucru la francezi. Problema e ca sta fara echipa de 6 luni si nici nu vrea sa semneze, nu stiu ce gargauni are in cap. Citisem la un moment dat ca si Giovani era contrariat ca-i gasise ceva prin Slovenia si refuzase. Probabil ca e doar inca unul nascut talent si mort speranta.

Reputatie
    1
    Andrei Șucu a semnat primul contract de profesionist la Rapid, semn ca actionariatul de azi acorda o mare importanta sectorului juvenil. Acea specie de home ground players care conecteaza cel mai bine pasiunea suporterilor la fenomenul sportiv. In cazul de fata, la potcoava giulestiului. Rapidul produce, domnilor, iar rezultatele se vor vedea in timp. Chiar daca a cheltuit 7 milioane pt a ajunge pe locul 8, spre deosebire de fcsb, care a cheltuit 10 ca sa ia titlul , strategia magicului Melchior este de urmarit. Ramane in asteptare transferul nigerianului Ankeye. Danielle Succi a fost de acord, Dan Sucu a agreat, se pare insa ca au aparut ceva neclaritati care treneaza acest transfer, insa cei 2 patroni inca pot survola acest impas, al ultimo respiro.

Banned
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    N-ar fi o problema ca n-a facut mare lucru la francezi. Problema e ca sta fara echipa de 6 luni si nici nu vrea sa semneze, nu stiu ce gargauni are in cap. Citisem la un moment dat ca si Giovani era contrariat ca-i gasise ceva prin Slovenia si refuzase. Probabil ca e doar inca unul nascut talent si mort speranta.
    Ma,e dezamagitor,el era wonderkid demult dar doar in ultimile 6 luni inainte sa plece explodase.Si chiar explodase,domina Superliga in perioada aia.
    La Bordeaux a fost pas.
    Referitor la treaba cu semnatul nush ce sa zic,acolo nu avem informatii de pe interior,poate stie el ceva.
    Daca e cu Giovanni poate gaseste ceva,ala vinde orice oricui.

Reputatie
    1
    Nu mai e cu Giovanni, s-a saturat ala de fitele lui.

In alta ordine de idei, sa remarcam mana buna a lui Ninel la transferuri, dupa ultimele stiri despre Boupenza si Njie. Noroc cu transferurile lui Lennon, ca erau la retrogradare acum.

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Ti-e ciuda ca am avut dreptate si Rapidul cu Shumudik termina peste voi.

Ce-i drept, voi inca sunteti in Divizia B, doar ca refuzati sa va mai luptati pentru promovare sportiva, ca nu mai are nici un sens.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Imi poate explica si mie careva care-i logica de a face cantonament si a te antrena pe plaja la 24-27 de grade, cand tu ai de jucat cele mai importante meciuri la temperaturi cu 20 de grade mai jos?

Reputatie
    1
    Daca nu le dadea boanghenilor teapa cu Petrila, poate ca d-l Danielle nu se caca atata sa aduca un jucator aflat in ultimele 6 luni de contract, pe care aia vor o suta de mii. Ce scartareala, ba Totodata, ma uimesc articolele din Fanatik. Daca nu a putut sa il aduca pe Csobi-bacsi, Sucu l-a urcat in avion pe reporterul lui Purcel, care ii baga niste limbi pana in strafunduri marelui coaci Sumudica. Nu am vazut asa ceva de la emisiunile Telejurnal, de pe vremea ailanta. Melinescu si Florin Mitu erau copii pe langa astia de la fanatik.
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    1
    Sumudică nu permite ca mingea să fie ridicată întâmplător Č™i imprecis. El le atrage instantaneu atenČ›ia jucătorilor atunci când se abat de la cerinČ›a sa, iar aceČ™tia se conformează imediat.

antrenorul alb-viČ™iniilor, cunoscut pentru modul în care pune suflet în munca sa, se implică poate chiar mai activ ca de obicei.

Sumudică se concentrează într-o proporČ›ie echilibrată atât pe pregătirea fizică a elevilor săi, cât Č™i pe jocul efectiv cu mingea.

Sumudică a pus accentul pe jocul de pase rapid, la firul ierbii, al alb-viČ™iniilor. Antrenorul este cunoscut ca un adept al fotbalului ofensiv.

În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    1
    Imi poate explica si mie careva care-i logica de a face cantonament si a te antrena pe plaja la 24-27 de grade, cand tu ai de jucat cele mai importante meciuri la temperaturi cu 20 de grade mai jos?
    Da. Toti profesionistii Rapidului sunt angrenati in atingerea acestui deziderat numit cupa. Iar cand se munceste bine, patronul e increzator, restul sunt detalii. Sumudica, un adept al jocului ofensiv, munceste ca un nebun. Sandu Daniel e la Coverciano, Viorel Moldovan trateaza la brutaria lui Fekete pt Shobi. In plus, e posibil sa fi reusit si cateva aranjamente, posibil sa vedem in Giulesti mai des ca de obicei arbitri ca Flueran, Calin si Iuliana Demetrescu

number one El Pistolero's Avatar
    Reputatie
    0
    Asta ziceam și eu anul trecut, vii de la 20 de grade la - 5. Totuși singura explicație a dat-o Lucescu, acolo joci câteva meciuri bune cu echipe de prin Europa, aici jucai maxim amicaluri cu Chiajna sau Metaloglobus.

Reputatie
    1
    Hai ca m-ai facut curios.

Al Hilal United
    Ulsan HD
    Shanghai Port

Reputatie
    0
    Vorbeam de restul echipelor din Antalya, Rapid a vrut sa faca ceva diferit, s-a dus în Dubai pe șmecherie. Au prins doar echipe asiatice.

Reputatie
    1
    In Antalya mai merge, nu sunt temperaturi de vara ca in Dubai.

Reputatie
    1
    S-a ales cea mai scumpa excursie de la agentie, un criteriu care (iti) da valoare binecunoscut in lumea araba, dar si cea a oligarhilor sivietici - una in care Sucu a intrat recrnt si se simte bine.

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Bai da cata invidia p-aici, e aproape ca-n presa: toti au ciuda ca Rapidu are om cu bani.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    L-am vazut si pe omul cu bani de la Dinamo. I-am vazut umbra, mai exact, pt ca a 2-a zi să se semneze prelungirea cu Kopic. Un adevarat ninja printre actionarii romani, singurul patron care nu face schimbari si scouting. Sucu are insa o afacere diferita, la el conteaza orice aparitie. Nu esti obligat sa cumperi un dulap nou decat daca celui vechi ii sare placajul sau se umple de plosnite, pe cand energia e vitala, alaturi de apa si hrana. De aceea, aparitiile lui Sucu, pe langa faptul ca nu inseamna nimic, sunt mesaje subliminale pt gospodine, de ex, ca a sosit vremea sa se rasfete cu un bufet nou de bucatarie, la preturi modice, incepand cu 60 de milioane.

Marius Sumudica nu l-a uitat pe Lennon, desigur ca a comentat si cazul Porsche-Popovici. E o perioada de maxima efervescenta a antrenorului rapidist si ma bucur ca presa reflecta zilnic aceste opinii care dezvaluie nu doar un a1, ci si un bufon tomnatic care urca si tot pe vrej, doar pt a cadea in pisdă, la o data ulterioara 🤣

Reputatie
    1
    Fara a cadea in mrejele invataturilor oculte din ce in ce mai cultivate pe la noi - manca-te-ar canceru', alege-s-ar prafu' de ******, futu-ti cristosii ******* de nenorocit etc trebuie sa constatam ca accidentarea lui Olaru e una practic anuntata. Un jucator care si-a creat atata energie negativa in jur, incat primul a fost luat pe sus chiar el, cu başini cu tot. Poate revine cu picioarele pe pamant, ori chiar mai raşinos, e un lucru de urmarit.

Reputatie
    0
    Haha merita gunoiul ala asa ceva.