Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast
Results 253 to 273 of 280

Thread: Etapa 22 2024/2025

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    In fine, magnatul a achitat 50k la Sepsi pentru Van Lindijk si Rapid arata acum ca o candidata la titlu + cupa 🙂

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Mai mult nici nu merita pentru 4 luni in care era clar ca joaca pt Rapid.
    De preferat era sa joace in tricoul Rapidului, nu cel al unei adversare directe la un obiectiv.

Shumudik m-a surprins si pe mine care n-am stiut ce sa aleg pe dreapta la Golgeter si am ales ambii, atat pe Alex Dobre cat si pe Rares Pop. M-a rezolvat el: Micovschi.

Desi Micovschi juca pe stanga pana acu. Azi se pare ca e inverted.
    A invatat ceva din Premier League, de la Arteta.

Ce frumos canta suporterii A-Capella la unison imnul!
    Foarte clar s-a auzit. N-am mai vazut asa ceva la alte echipe.
    Last edited by Johnny D; 20th January 2025 at 20:02.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Cum nu merita? Gresit In 4 luni reglezi axul pt anul centenarului. Una e sa ai piesa acum, alta e sa iti vina peste 4 luni. Deci, toata telenovela pt 50 de mii. Si aia la magazin care vand cani cu Rapid campioana au mai mult in casierie. O scarțareala cam de labagiu a lui Sucu, care altfel face pe lordul si reproseaza angajatilor ca intra des in conflicte. Pai, asta e creat chiar de el si il arata in toata neamprostia, in vreme ce la Genoa baga zeci de milioane 🤤

Reputatie
    0
    Pai au cerut de 4 ori mai mult, asta e problema. Nici o treaba. N-auzi ca nici El Sawi care ne-a dat gol nu vrea sa mai joace pentru ei. Toti vor sa joace pt Rapid. Nu prea e loc pentru toti. Au trebuit sa joace un rol toti, inclusiv jucatorul care a spus clar ca vrea la Rapid acum ca nu-i mai sta capul la unguri ca el oricum nu e ungur, ca sa scada pretul la pretul corect de 50k.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Exvelent si just comentariul godacului Cosmescu referitor la Rosca.

Dupa cum vedeti, meciul e asa interesant 🥱 ca se discuta mai mult despre jucatorii altor echipe 🤣

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Sa intre Sabin Ilie, ala si matol e mai bun decat toti atacantii de pe teren.
    Hai in plm, ca sunt allin pe meciul asta!

Reputatie
    0
    Avem totusi un jucator care stie plezni mingea aia: Petrila.

Daca ala de vaza nu vrea sa joace, si acum cand va vrea am inteles ca nu va fi lasat.

Grameni ala sincer nu stiu de ce l-am adus.

N-am vazut mijlocas mai degeaba in viata mea, nici la Liga a 5-a Zalau vs Zimbor.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Gata si suspansul. Rapid e in lupta pt titlu.

Reputatie
    0
    Daca bate pe Craiova etapa viitoare....

Deocamdata ce vad aici nu prea ma face sa fiu prea increzator pentru acel meci. -_-
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Cum nu jucam in 5 fundasi, cum ne facem de ras in aparare.

E clar. Unde esti tu Ciobotariu tata? Avem nevoie de tine.

Inca una.

Shumudik, eu zic sa schimbi in 5 in a 2-a repriza, daca stii ce ti-e bine.

Scoate Grameni-ul afara, oricum e degeaba, jucam doar cu om in minus in aparare degeaba.

Prea tarziu... ce carpe... incredibil.

Un dobidoc in loc sa prinda mingea si sa urce cu ea ca nu avea pe nimeni in fata lui, degeajeaza, 10 secunde mai tarziu gol. Varza e Rapidul daca nu joaca cu 5 fundasi.
    Last edited by Johnny D; 20th January 2025 at 20:38.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Clipea flešu pt Iasi. Este adevarata aceasta stire napraznica? 🤣

Reputatie
    0
    I know because I'M BOTH!

incepator
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Bine ai venit la noi, Ioana! Avem un coleg simpatic aici pe forum, Lordul, ce zici, ai fi dispusa sa iesi cu el la o savarina?
    Pai nu ies eu😁

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Bai, m-am dus sa pish niste beri si a si pus-o pnl-ul la punctul cu var. A fost, Dogule?

Reputatie
    0
    Au fost 2 penalty-uri de 50/50 simultan. 50+50=100%!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Nu am vazut, dar sigur ca nu a fost. Nu am mai vazut un penalty acirdat corect de oe vremea lui Aron Huzu, singurul arbitru onest le care l-am prins.

incepator
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Utilizator View Post
    In mod normal trebuie sa existe contract pe termen lung si o clauza de reziliere unilaterala, caz in care se platesc penalitati. Problema e ca amarastenii de la noi fac contracte pe un an, si de multe ori fara astfel de clauze pentru ca daca jucatorul nu mai da randamentul dorit atunci l-ar da clubul afara unilateral. Cam asa procedeaza Rednic care ruleaza armate de jucatori pe sezon. Dar e o arma cu doua taisuri si clubul poate pierde jucatori buni pe nimic.
    Se mai pun astfel de clauze dar in anumite situatii si contexte,cum a fost la Mario Balotelli cand a semnat cu Genoa.Ambele parti stiau ca e ceva de scurta durata si ca se putea incheia oricand.
    Acu nush nu ma pricep prea bine.

Reputatie
    0
    Concluzie dupa un meci intreg al Craiovei si jumatate al nostru:
    Si Craiova e slaba dar noi parca suntem si mai slabi.

Deci etapa viitoare batem, deoarece in fotbalul romanesc rezultatele sunt pe dos fata de concluzii.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Dezastru combinatiile noastre. Si cand scoti in extrema, daca n-ai om intoarce-te dracului, nu da-n primu adversar! Aia de la Iasi au avut 3 fazie din astea din care 2 le-au deschis bine si-au dat la omul lor care o data a sutat in blocaj, o data-n plasa laterala gol. Incredibil lipsa de calitate, de claritate. Pilaf jucatorii astia.

Daca e sa ne batem la titlu anu viitor, trebuie sa schimbam minim jumatate de echipa, fara discutie. Sunt de o varzitudine de nedescris, inclusiv Petrila. Singur in stanga, are om in centru pe 11 metri s-o bage-n poarta si o da 2 metri in fata lui, in fundas, in loc s-o dea lui. Extraordinar.

Burmaz saracu nu stie suta. E complexat de poarta. Oriunde ar suta doar pe spatiul portii nu. Zici ca are magnet mingea aia din picioru lui doar pe poarta nu merge.

Dezastru si Christensen!

Pasa buna o data si Christensen, Petrila retardat imbecil.... incredibil...
    La vara i-as da afara pe toti din atac jur. Si-as aduce cu totul altii.
    Last edited by Johnny D; 20th January 2025 at 21:36.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Ciorbica, am zis ca vom vedea in Giulesti arbitri ca I Calin, Coza si Demetrescu? Primul nume bifat, cu penalty inventat in proportie de 93% 🤣 ca tot ii place lui Johnny sa estimeze in procente. De ce 93, simplu. Prima tinere 2= penalty, a doua putin mai clara, 5%. In total, 7% penalty, restul a intregit d-l Calin.

Reputatie
    1
    Cu asa arbitraj si Mita Iosif era in play-off. Iar baietii erau oricum si culturalizati, toti recitau din Șt O Labiš la interviuri.