Alubec no djokan titulario. No se saven porc e!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Cam asa ceva. Si FCSB pe Luis Felipe, de zicea Gigi azi ca l-a sunat pe telefon sa-l roage sa-l lase sa plece in Brazilia ca are copil bolnav insa cica poza vesel pe net cu prietenii la plaja.
Pe mine insa ma cam surprinde cat de usor forteaza astia nota de plecare. Daca ii faci un contract cat de cat serios, atunci il tii pe tusa 6 luni si il amendezi cu tot salariul. Nu se poate sa ii lasi sa plece la prima neprezentare, tine-i, mulge-i, da-i de exemplu, cine ma mai santajeaza ca asta sa pateasca..
"If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake
A venit Rivaldo la meci si Nasuc joaca fara varf in teren.
Popescu titular si papagalii astia ai lui Rednic joaca la ciupeala.![]()
Ca sa te impui in fata unui stoper de forta cum e Homawoo trebuie sa ai si tu macar jumate din ce are, el ori nu e cazul cu diriguitorii acestui Dinamo. Nu cred ca a fortat in stilul Boupendza, desi cazurile par similare. El deja a stat 2 campionate jumate aici, Miss Bășină a stat cateva etape la Rapid. Negocieri pt prelungire incepi nu acum, la scadenta, ci din urma cu inca 6 luni. La varsta lui, cu un club exclus din Europa - deci, fara vizibilitate, e normal sa alergi dupa ultimul tren financiar. Vina e a mizeriei de Nicolescu, care trimite mail-uri si comunicate, in loc sa discute cu fotbalistii. Puteai sa il amendezi, dar pe de alta parte, fiind aici inclusiv in liga 2, si ei puteau sa faca multe in legatura cu neplatile la timp. E echilibrata situatia. Acest portar insa a acoperit de minune managementul f slab, inclusiv Kopic cred ca ii datoreaza jumate din noul contract.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Daca excludem meciul de cupa, pare ca ex-ul Rednic devine pt Farul ce e Unay pt Arsenal 🤣
Eh, sezonul asta au scos 1p cu noi. Nu e chiar asa.![]()
1-1 bun, ca se apropia mUTA periculos de play off. Asa sa moara!![]()
I know because I'M BOTH!
A fost mai important meciul ala de cupa decat asta de azi. Cu victoria aia sunt la 2 meciuri de cupele europene.![]()
Era 2.75 la 5 suturi pe poarta vand am trecut eu pe la superbet. Bani pe jos, am pus altele deampulea 😶
Last edited by Johnny D; 20th January 2025 at 19:46.
I know because I'M BOTH!
Mno, da-i nota.![]()
I know because I'M BOTH!
In mod normal trebuie sa existe contract pe termen lung si o clauza de reziliere unilaterala, caz in care se platesc penalitati. Problema e ca amarastenii de la noi fac contracte pe un an, si de multe ori fara astfel de clauze pentru ca daca jucatorul nu mai da randamentul dorit atunci l-ar da clubul afara unilateral. Cam asa procedeaza Rednic care ruleaza armate de jucatori pe sezon. Dar e o arma cu doua taisuri si clubul poate pierde jucatori buni pe nimic.
"If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake
Se pare ca s-a schimbat legislatia, un jucator poate pleca la orice ora de la o echipa, chiar daca este sub contract. Cluburile se pot proteja punand niste clauze compensatorii in contract care sa se activeze in acest scenariu, trebuie sa fie foarte atente cum fac contractele.
Aha, cred ca s-a schimbat in directia asta inca de acum 30 d eani cu legea Bosman. Dar dupa cum bine zici, contractul trebuie sa aiba clauze, care clauze depind de salariu si durata, si care salariu de puterea financiara a clubului etc. etc. Or ai nostri in general dau la peste. FCSB face contracte mai serioase pentru ca Gigi e player si-si isi asuma riscurile. Ma mira Rapid cu Boupenza pentru ca nu cred ca mai vad inapoi purcoiul de bani pe care i-au dat pentru a-l avea 3 luni.
Nu, e altceva decat legea Bosman. Acum Boupendza poate pleca cand vrea pl lui si nu plateste nimic daca nu are trecut in contract ca trebuie sa plateasca x bani cand vrea sa plece inainte de terminarea contractului.
Mare teapa ce ii da Boupendza lui Ninel![]()
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Hai ca a revenit in tara, umil, plesuv, regretativ.
Important e sa fie loc de intelegere cu Angelescu, ca-n rest nu e problema.
I know because I'M BOTH!