Cu ce adversari doriti sa joace Romania in grupa preliminara World Cup 2026.
Tragerea la sorti e vineri 13 !
https://as.ro/fotbal/campionatul-mon...ua-469306.html
Cu ce adversari doriti sa joace Romania in grupa preliminara World Cup 2026.
Tragerea la sorti e vineri 13 !
https://as.ro/fotbal/campionatul-mon...ua-469306.html
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Nimeni nu vrea sa pice cu fc fcsb. Acronimele partial dedublate care au speriat intreg mapamondul, e clar.
Last edited by Johnny D; 12th December 2024 at 16:20.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Romania in grupa cea mai slaba din istoria preliminariilor oricarei competitii europene. Austrua, Bosnia, Cipru si San Marino.
E jucata, fabulos, ba! Multumim Razvan Burleanu pt aceste bile calde, dar acum nu trebuie sa ne culcam pe-o ureche, sa ne lasam pe mana lui Lucescu si a baietilor. Trebuie dublat cu un arbitraj pe masura, iar primul care imi vine in minte e slovenul Rade Obrenovic. Care a facut pt Romania, in 90 de min, mai multe decat Iohannis, in 10 ani de mandat 🤤
Calificareee, calificareee, Guadalajara, venim! 🥳
Chiar ca e o grupã mai penibilã decât aia de la Euro cu Elveția și Israel.
Totuși nu cred ca terminam peste Austria. Deci tot la baraj ajungem.
Ptr Euro: Elvetia si Israel
Ptr Mondial: Austria si Bosnia
din urnele 1 si 3
Dar va fi greu cu Austria. Clar ei au prima sansa.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Bã-bã-ããã, sa nu uitam ca in ziua de azi nu mai exista adversar slab, si mbã-ma gandesc la progresele fotbalului san marinez, dar mai ales cipriot. Pe Barbarez eu l-am descoperit la, la, la cupa liceelor bosniace, cand am fost cu Nely sa vizitam podul din Mostar, bombardat in 1840 de aviatia japoneza, dar si padurea Sutjeska, unde l-am semnat pe Vladimir Boban pt Milan. Pe vremea aia, vorbeam cu Braida zilnic, practic toate pasele marelui Milan au fost scrise de mine pe servetelul care e acum la Dragusin.
Fabulos, ba, ce colos al fotbalului european! 🇷🇴